עבור לתוכן

לובסטר זול?

Featured Replies

פורסם

תמיד בסרטים האמריקאים רואים מסעדות לובסטרים זולות שמקבלים בהם פטיש וסינר ומפרקים ללובסטר תצורה.

יש כאלה מקומות בארץ? מה הסיכוי שאני אמות מקלקול קיבה אחרי לובסטר כזה?

• תגובות 42
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבא שלי בזמנו היה קונה ביפו באזור הנמל אם אני לא טועה.

זול זה לא, טעים זה כן. ;D

פורסם

אין ממש לובסטרים באזור הזה, יש סרטנים אבל גם לא גדולים במיוחד, מה שמוכרים בארץ הם או קפואים או מגודלים בבריכות.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה... אני מחפש תמסעדות האלה שלובסטר/סרטן הוא יותר ג'אנקפוד מארוחה יוקרתית, אבל לא במחיר של דיזנטריה

פורסם

אין לי בעיה... אני מחפש תמסעדות האלה שלובסטר/סרטן הוא יותר ג'אנקפוד מארוחה יוקרתית, אבל לא במחיר של דיזנטריה

לובסטר כלובסטר אין, הם לא זמינים בכמויות האלה, אם אתה מחפש משהו זול יחסית אז הגוצ'ה בתלאביב זה כנראה הסיפוד באר האיכותי הכי זול בארץ.

פורסם

שאלה אתה בן אדם של בשר?

אתה נוהג לאכול דגים?

פורסם
  • מחבר

אני אדם של בשר, דגים אני גם אוהב אבל פחות.

פירות ים אף פעם לא אכלתי.

פורסם

אני אדם של בשר, דגים אני גם אוהב אבל פחות.

פירות ים אף פעם לא אכלתי.

אין רע בלטעום דברים חדשים ,אבל אתה תתאכזב. אני לפחות התאכזבתי אחרי שטעמתי שרימפס יש לזה טעם של רכיכות.

אל תבין לא נכון,זה לא מגעיל,זה טעים אבל לא ממלא,אז תזכור להזמין עוד משהוא שימלא אותך.

פורסם

דובי זובי - אני אוכל די הרבה בגוצ'ה - אבל לובסטרים אין להם.

פורסם

לובסטרים בארץ זה בעייתי.

וסרטנים זה מבאס כי לפתוח אותם זה המון עבודה, אבל מעט מאד בשר (אם כי מאד טעים).

פורסם

אם אתה מחפש משהו במחיר סביר, אז יש מנות לא יקרות שמורכבות מסרטנים ופירות ים נוספים בגוצ'ה ובבליני.

פורסם

דובי זובי - אני אוכל די הרבה בגוצ'ה - אבל לובסטרים אין להם.

לא אמרתי לובסטרים אמרתי סיפוד, אין להם לובסטרים אבל יש סרטנים(הקדרה "הזוגית" אחלה, אפילו לבן אדם 1) ומולים בשפע, וכמון ששריפמס ועוד כל מיני סוגים של שרצים D:

פורסם

יש לובסטרים במול-ים בנמל ת"א. בערך 150 ש"ח לעסקית. הלובסטר טעים מאוד, אבל באופן אישי החלטתי להפסיק לאכול לובסטרים בגלל שיטת ההכנה האכזרית מדי לטעמי (משליכים את הלובסטרים חיים לתוך מים רותחים).

עריכה: הנה קישור לתפריט העסקי שלהם: http://www.mulyam.com/images/business-menu.html

פורסם

^

זה מעניין איך מלובסטרים בזול הגעת למול-ים, המסעדה הכנראה הכי יקרה בארץ.

או לפחות ב TOP5.

פורסם
  • מחבר

מה 150 שקל :-\

אין אפשרות למצוא פירות ים טובים במחיר של המבורגר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים