עבור לתוכן

Mushkin Black Level II VS Twinmos Twister

Featured Replies

פורסם

היום אני מזמין את המחשב החדש שלי מ PCH , וכבר סגרתי על Barton 2500+ & Epox 8RDA+ Rev 2.1 .

עכשיו אני מתלבט בין הזכרונות , שמיועדים ל OC רציני ( בקרוב קירור מים =] ) .

יש לי שתי אפשרויות בעיקרון , והן -

1) שני סטיקים של Twimnos Twister 256MB PC4000 ( מאחר ואין אותם בסטיק יחיד ) .

לינק - http://pch.co.il/docs/pd1648364900.htm .

2) סטיק אחד של Mushkin 512MB PC3200 Black Level II .

לינק - http://pch.co.il/docs/pd-1349876472.htm .

יש לי עוד אפשרות , אבל אני ממש לא בטוח לגביה -

CORSAIR 512MB PC4000 PRO Memory

לינק - http://pch.co.il/docs/pd-1250386769.htm .

המחיר לא משנה , אבל אני רוצה מקסימום ביצועים ל OC . איזה מהזכרונות יוביל אותי הכי רחוק ?

פורסם

הMUSHKIN יקחו אותך הכי רחוק.

שני סטיקים של זכרונות יכולים לפגוע באוברקלוק לכן זה לא מומלץ.

חוץ מזה, לMUSHKIN אפשר לעשות אוברקלוק רציני

פורסם

ה- Mushkin, ללא ספק.

על לוחות nForce 2 אפשר לסדר את התזמונים ל- 2-2-2-6!

ואם אתה רוצה לעשות OC כבד אז תקח PC3500 ומעלה.

נ.ב- אל תקח את ה- Corsair, לפחות לא את הדגם הזה. מהירות גבוהה ותזמונים לא פחות.

פורסם

האפשרות השניה

פורסם

אין ויכוח, קח את המושקין

פורסם

כשמזכירים קירור מים, אז אני יכול לקנות משאבה+רדיאטור+צינורות מחברה אחת, ואת הבלוקים מחברה אחרת?

פורסם
  • מחבר

במערכת קירור מים אתה יכול גם לקחת כל רכיב מחברה שונה , רק תדאג שאתה לוקח דברים ברמה , ושיהיו תואמים ..

בקשר לזיכרונות -

ב PCH מוכרים רק Black Level II במהירות 400 מה'ז , דבר שיגביל אותי ב OC , אבל מצאתי אצל הדובים ( הידועים לשמצה ? ) Black Level II במהירות 433 מה'ז , ובמחיר יותר זול מה PC3200 שב PCH . אני כנראה אקנה אותם . :)

תודה על כל התגובות ! :)

פורסם

לא נכון....זה דגם אחר...תבדוק בדובים במושקין עם 400MHZ ותראה שזה אותו מחיר כמו בPCH.....

ה433MHZ הוא יותר זול כי זה דגם אחר....תראה שהשם שונה...

פורסם

עכשיו אני מתלבט בין הזכרונות , שמיועדים ל OC רציני

אם זה OC רצחני כמו שאתה חושב אני מייעץ לך לא ללכת על PC3200 ויהי מה .

עדיף שהזכרונות לא יתקעו אותך בכל מקרה . קח 3500, 3700 ... אני אומר לא ללכת על המושקין 3200

וללכת על זיכרון פחות "טוב" במהירות גבוהה יותר כמו הטוויני או הקורסייר או משהו אחר

פורסם

As good as the Mushkin are they usually max out around the 470 - 480 mhz (and not @ great timings that high) while the Twinmos PC4000 can do 530 and possibly more (especially on a board that can feed them with enough voltage like the 8RDA+).

Since the new 8RDA+ is known to be capable to reach FSB of above 240, you might wanna consider RAM that will insure you the safety of running @ that speed 100 %, so you won't have to put it out of sync and ruin the overclock or settle for a lower FSB.

I suggest you Consider Kingstone PC3500 HyperX as an option or the Twinmos PC4000 (I ran them @ 2.5-3-3-7 up to 480 mhz and for 500+ they need 2.5-4-4-8).

פורסם

במערכת קירור מים אתה יכול גם לקחת כל רכיב מחברה שונה , רק תדאג שאתה לוקח דברים ברמה , ושיהיו תואמים ..

אז זהו, איך אני אדע שהם תואמים? ::)

פורסם

Look up reviews.

In any case, you should take two sticks without any concern even though Dual DDR has no performance boost it might be helpful in future upgrades and on an nForce 2 Ultra 400 platform it doesn't destabilize the overclocking.

פורסם
  • מחבר

אז זהו , אני לא רוצה לראות דברים בתור ' אופציות ' , אני רוצה לסגור ולהזמין היום .

ה Mushkin כנראה ירדו מהפרק , ועכשיו נשארו ה Twinmos Twister , וה Corsair .

בין כה וכה , אני מעדיף לקחת סטיק אחד של 512 , בגלל האופציות של שדרוג בעתיד . אם אני הולך על שני סטיקים של 256 , בעתיד אני אוכל להוסיף רק עוד סטיק אחד , וזה די מפריע לי , ככה שאם אני יכול לקחת עכשיו 512 , אני אעשה את זה .

בגלל שאני מעוניין בסטיק אחד של 512 , אני לא יכול לקנות ב PCH את הזיכרונות של Twinmos , מאחר ויש אותם רק בסטיקים של 256 ( לינק - http://pch.co.il/docs/pd910832277.htm ) .

ארמגדון - אני לא מבין בדיוק לאיזה דגם של זיכרונות של Corsair התכוונת , אולי לאלו ? ttp://pch.co.il/docs/pd1816621352.htm .

בכל מקרה , אני לא מעוניין בתיאוריות , אלא בעובדות . מה אתם הייתם לוקחים ? ( צרפו לינק לחנות כלשהי אם אפשר , או אם זה מהדובים , צרפו דגם מדויק כפי שהוא מופיע אצלהם ) .

ושוב , תודה על התגובות העיניניות . :)

פורסם
  • מחבר

באמת שלא רציתי לעשות את זה , אבל אני חייב להקפיץ .

אני ממש חייב לסגור את ההזמנה הזאת , ועוד עשר דקות הדיון יורד לעמוד השני ואף אחד לא יזכור אותי =[

בבקשה , תנו עוד כמה תגובות :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים