עבור לתוכן

"כן! המפקדת" - סדרה דוקומנטרית על חיילי מק"ם.

Featured Replies

פורסם

הסיפור עם הכדור - נשמע כמו חירטוט

פורסם

יש רק 3 פרקים ?

פורסם

ראיתי איזה פרק אחד

שהיה אצלנו גדנע אף אחד לא העיז לעשות שום דבר למרות שזה לא היה הדבר האמיתי ושמה הם עושים מה שבא להם והמפקדות רודפות אחריהם כמו ילדים קטנים

פורסם

אגב אני לא יודע איך חבר שלך היה סמל שם אבל המקום הזה צריך אך ורק בנות, אין סיכוי בעולם שמישהו כזה יקשיב כמו שצריך למפקד הוא ישר יתחיל איתו משחקי כח

היו כמה התנגחויות אבל הרוב כיבדו אותו. אני חושב שזה היה עירבוב של הרקע שלו ששונה בתכלית מכל הבנות בבסיס* ועצם העובדה שהבחור פשוט ענק מימדים וצריך ביצים מטיטניום בשביל להתנגח איתו.

*חייב לציין משהו ואני מאוד מקווה שזה לא יישמע סקסיסטי; בעידן שבו הרוב המכריע של הבנות לא רוצות להתגייס בכלל - ואלו שכן מעדיפות להוציא כמה שיותר פתורים מכל פקודה צה"לית שקיימת, מוציאות הת"ש 5 אפילו בשירות בקרייה... לאלו שבוחרות להתגייס לחוות השומר אני מצדיע בכל לשון של הצדעה. גיבורות הזמנים המודרניים אחת-אחת. (חוץ מהקצינה ההיא באמצע פרק2 שפשוט רואים שאין לה שום קשר למקום או לייעוד שלו)

כי לעבור כזה שירות, כשהן בכיף היו יכולות לבחור.. נגיד.. להכין קפה במתכונת 5-9 יומיות.. זה אומר משהו על האופי שלהן.

(מאוד מקווה שאף אחת לא נפגעה ממה שכתבתי ואם כן מצטער מראש. אין זה נכתב במטרה להעליב)

פורסם

אני כ"כ מעריך את החיילות האלה. שירות קשה מנטאלית לא פחות מטחינת צעירות במסייעת.

פורסם

אכן כל הכבוד להן

אבל בכללי אני לא סובל מ"כיות

פעם כשהייתי סמל איזה רב"טית אחת התחילה לצאת עליי כי אני קושר באיקסים

פורסם

ראיתי 2 פרקים, ואני חייב להגיד שאני ממש מופתע לטובה מצורת הדיבור של כל הסגל בבסיס, בייחוד כשמודבר באוכלוסיה מאוד בעייתית.

בהחלט מגיע להן כל הכבוד ולהוריד בפניהן את הכובע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים