פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-8117,00.htmlרק אני מוצא בזה משהו משעשע?
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים זה ממש ישן. מאמצע 2009. אין שם מה לראות כל כך. סתם חבורה של טיפשים מתחצפת לכמה רב"טיות בנות 19 במשך כמה פרקים.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים מחבר זאת הנקודה... טיפשים? לא יודע, אני לא חושב שאני מגיע ממקום שאני יכול לשפוט אותם. לך תדע מה עבר על אנשים כאלה בחיים. ואיזה "חינוך" הם קיבלו אם בכלל.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים כן...גם אני ראיתי את זה בדיוק מאותן סיבות. סתם רציתי להתפלצן קצת אולי הגזמתי קצת בתיאור, אבל אתה יכול להסכים איתי שהם די ערסים. גם אני גדלתי ( ועדיין גודל ) בשכונת מצוקה ויצאתי בסדר.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים הכל קשור לחינוך שהילדים קיבלו ומקבלים בבית, לא קשור למקום מגורים כמו שבסביון ילדים מעשנים סמיםחוץ מזה שברח מהבית וגדל לבד באילת אותו אי אפשר להאשים אתה חייב לגדול ככה כדי לשרוד
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים יצא לי לראות איזה חצי פרק.ואז הבנתי למה אני כל כך שונא את הצבא הזה.מפקדות שחושבות שהן אלוהים מינימום.נותנות עונשים הכי לא קשורים בעולם כאילו הם תינוקות.הפלת סמכויות כמו שהצבא הטוב ביותר בעולם יודע לעשות.אני מרחם על החיילים האלו שהתגייסו לצבא בשביל לתרום למדינה שתירק להם בפרצוף.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים לא ראיתי את הדבר הזה. אני רק רוצה לציין שכשהייתי באימון מתקדם בגולני (ומן הסתם פתחו אותי שם די והותר) ושמעתי איזה מפקדת מדברת על העונשים שהיא נותנת לחיילים שלה אני לא יודע איך הם לא ירו בה.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים ראיתי עכשיו שני פרקים, האמת הפרוייקט הזה לא חדש לי; מכיר מישהו שאחרי פציעה בצנחנים בחר לשרת שם בתור סמל מחלקה עד סוף השירות שלו.ממה שהוא סיפר לי פעם בכמה שבועות על כוס בירה - המקום הזה משנה אנשים מקצה לקצה. אנשים שברחוב היו דוקרים מישהו בלי לחשוב פעמיים ופתאום איכשהו מקבלים את הצבא בפרצוף, אנשים שבלי תשומת הלב הזאת פשוט היו נושרים מהצבא עוד ביום הראשון של הטירונות (או לא מגוייסים כלל). תראו פרק ראשון וישר אחרון תבינו מה הכוונה.היום הוא עדיין בקשר עם כמה אנשים שהוא העביר להם טירונות. אחד מהם שגיוס עם עבר פלילי חמור ביותר, עבר את השירות שלו והיום אזרח מן השורה שלא חושב אפילו על לחזור לחיי הפשע.תחשבו על זה קצת מעבר לחזות של "כמה רבטיות צועקות על ילדים". יש בזה משהו מעבר. גם אם הפרוייקט נוגע רק בחייל אחד מתוך מחזור שלם - הם עשו את שלהם.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים מי שיש לו מילה רעה להגיד על מה שקורה שם,הוא הזוי לחלוטין.ראיתי את הסדרה המדוברת,ופשוט כולי מלא הערכה למפקדות הללו. הן מקבלות חיילים מחומר אנושי דפוק,אנשים עם תיקים שבחיים לא היו עושים שירות ומצליחות לעשות איתם שינוי.מבחינתי השינוי זה שהוא עשה שירות צבאי מלא גם אם בתור עובד בשק"מ או מש"ק ממטרות,ואם זה הרחיק אותו מללכת לדקור מישהו ברביעי כי אין מה לעשות.צריך רק לברך את הפרויקט הזה ולהצדיע למפקדות,כי זה עבודה נוראית וכמעט ללא סיפוק.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים כבר ראיתי תסדרה פעם,ואני רואה אותה שוב בפעם השנייה,סדרה מעולה בסך הכל,בעיקר בגלל שהיא גם מצחיקה אותי אישית.
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים מחבר ^ אתה צוחק מהתגובות של החיילים?לדעתי, מבחינה הומוריסטית חלק מהחיילים האלה פשוט ענקים...
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים ^ אתה צוחק מהתגובות של החיילים? לדעתי, מבחינה הומוריסטית חלק מהחיילים האלה פשוט ענקים... אכן אני צודק מהתגובות של החיילים,יש תאתיופי הזה שמדבר כמו אתיופי מצוי עם צ' דגושה,זה הורג אותי כל פעם מחדש. יש תאדיאל(או אביאל)שגם הורג אותי עם התגובות ההזויות שלו,תוכנית דיי מבדרת בסך הכל,כן ירבו תוכניות כאלה.
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים שמע מבדר מבדר אבל זה מקום די מטורף, יש לנו נהג חל"ג שעשה שם טירונות הוא אומר יום אחד הוא הולך עם עוד חייל, ההוא רואה כדור זרוק על הרצפה, מרים, דורך ויורה באויר - סתם ככה כי בא לואנשים שם דפוקים לגמרי והטירונות הזאת הופכת אותם לקצת יותר נורמאלים, זה מדהים אגב לראות כי איך שאני רואה את זה זה פשוט מוכיח שעם עברייני צעצוערואים שם כל כך הרבה פעמים איזה אופי חלש ומטומטם יש להם ובאיזה קלות הם נכנעים ועושים דברים שהם לא רוצים לעשות זה מדהים.אגב אני לא יודע איך חבר שלך היה סמל שם אבל המקום הזה צריך אך ורק בנות, אין סיכוי בעולם שמישהו כזה יקשיב כמו שצריך למפקד הוא ישר יתחיל איתו משחקי כח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.