עבור לתוכן

"כן! המפקדת" - סדרה דוקומנטרית על חיילי מק"ם.

Featured Replies

פורסם

זה ממש ישן. מאמצע 2009. אין שם מה לראות כל כך.

סתם חבורה של טיפשים מתחצפת לכמה רב"טיות בנות 19 במשך כמה פרקים.

פורסם
  • מחבר

זאת הנקודה...

:cool2:

טיפשים? לא יודע, אני לא חושב שאני מגיע ממקום שאני יכול לשפוט אותם. לך תדע מה עבר על אנשים כאלה בחיים. ואיזה "חינוך" הם קיבלו אם בכלל.

פורסם

כן...גם אני ראיתי את זה בדיוק מאותן סיבות.

סתם רציתי להתפלצן קצת :)

אולי הגזמתי קצת בתיאור, אבל אתה יכול להסכים איתי שהם די ערסים.

גם אני גדלתי ( ועדיין גודל ) בשכונת מצוקה ויצאתי בסדר.

פורסם
  • מחבר

אני לא חולק איתך על זה שהם ערסים.

פורסם

הכל קשור לחינוך שהילדים קיבלו ומקבלים בבית, לא קשור למקום מגורים כמו שבסביון ילדים מעשנים סמים

חוץ מזה שברח מהבית וגדל לבד באילת אותו אי אפשר להאשים אתה חייב לגדול ככה כדי לשרוד

פורסם

יצא לי לראות איזה חצי פרק.

ואז הבנתי למה אני כל כך שונא את הצבא הזה.

מפקדות שחושבות שהן אלוהים מינימום.

נותנות עונשים הכי לא קשורים בעולם כאילו הם תינוקות.

הפלת סמכויות כמו שהצבא הטוב ביותר בעולם יודע לעשות.

אני מרחם על החיילים האלו שהתגייסו לצבא בשביל לתרום למדינה שתירק להם בפרצוף.

פורסם

לא ראיתי את הדבר הזה. אני רק רוצה לציין שכשהייתי באימון מתקדם בגולני (ומן הסתם פתחו אותי שם די והותר) ושמעתי איזה מפקדת מדברת

על העונשים שהיא נותנת לחיילים שלה :screwy: אני לא יודע איך הם לא ירו בה.

פורסם

ראיתי עכשיו שני פרקים, האמת הפרוייקט הזה לא חדש לי; מכיר מישהו שאחרי פציעה בצנחנים בחר לשרת שם בתור סמל מחלקה עד סוף השירות שלו.

ממה שהוא סיפר לי פעם בכמה שבועות על כוס בירה - המקום הזה משנה אנשים מקצה לקצה. אנשים שברחוב היו דוקרים מישהו בלי לחשוב פעמיים ופתאום איכשהו מקבלים את הצבא בפרצוף, אנשים שבלי תשומת הלב הזאת פשוט היו נושרים מהצבא עוד ביום הראשון של הטירונות (או לא מגוייסים כלל). תראו פרק ראשון וישר אחרון תבינו מה הכוונה.

היום הוא עדיין בקשר עם כמה אנשים שהוא העביר להם טירונות. אחד מהם שגיוס עם עבר פלילי חמור ביותר, עבר את השירות שלו והיום אזרח מן השורה שלא חושב אפילו על לחזור לחיי הפשע.

תחשבו על זה קצת מעבר לחזות של "כמה רבטיות צועקות על ילדים". יש בזה משהו מעבר. גם אם הפרוייקט נוגע רק בחייל אחד מתוך מחזור שלם - הם עשו את שלהם.

פורסם

מי שיש לו מילה רעה להגיד על מה שקורה שם,הוא הזוי לחלוטין.

ראיתי את הסדרה המדוברת,ופשוט כולי מלא הערכה למפקדות הללו.

הן מקבלות חיילים מחומר אנושי דפוק,אנשים עם תיקים שבחיים לא היו עושים שירות ומצליחות לעשות איתם שינוי.

מבחינתי השינוי זה שהוא עשה שירות צבאי מלא גם אם בתור עובד בשק"מ או מש"ק ממטרות,ואם זה הרחיק אותו מללכת לדקור מישהו ברביעי כי אין מה לעשות.

צריך רק לברך את הפרויקט הזה ולהצדיע למפקדות,כי זה עבודה נוראית וכמעט ללא סיפוק.

פורסם

כבר ראיתי תסדרה פעם,ואני רואה אותה שוב בפעם השנייה,סדרה מעולה בסך הכל,בעיקר בגלל שהיא גם מצחיקה אותי אישית. :smile1:

פורסם
  • מחבר

^ אתה צוחק מהתגובות של החיילים?

לדעתי, מבחינה הומוריסטית חלק מהחיילים האלה פשוט ענקים...

פורסם

חיילי מקא"ם.לא נערי מק"ם.

מקא"ם:"מרכז קידום אוכלוסיות מיוחדות"

פורסם

^ אתה צוחק מהתגובות של החיילים?

לדעתי, מבחינה הומוריסטית חלק מהחיילים האלה פשוט ענקים...

אכן אני צודק מהתגובות של החיילים,יש תאתיופי הזה שמדבר כמו אתיופי מצוי עם צ' דגושה,זה הורג אותי כל פעם מחדש.

יש תאדיאל(או אביאל)שגם הורג אותי עם התגובות ההזויות שלו,תוכנית דיי מבדרת בסך הכל,כן ירבו תוכניות כאלה. :lol:

פורסם

שמע מבדר מבדר אבל זה מקום די מטורף, יש לנו נהג חל"ג שעשה שם טירונות הוא אומר יום אחד הוא הולך עם עוד חייל, ההוא רואה כדור זרוק על הרצפה, מרים, דורך ויורה באויר - סתם ככה כי בא לו

אנשים שם דפוקים לגמרי והטירונות הזאת הופכת אותם לקצת יותר נורמאלים, זה מדהים אגב לראות כי איך שאני רואה את זה זה פשוט מוכיח שעם עברייני צעצוע

רואים שם כל כך הרבה פעמים איזה אופי חלש ומטומטם יש להם ובאיזה קלות הם נכנעים ועושים דברים שהם לא רוצים לעשות זה מדהים.

אגב אני לא יודע איך חבר שלך היה סמל שם אבל המקום הזה צריך אך ורק בנות, אין סיכוי בעולם שמישהו כזה יקשיב כמו שצריך למפקד הוא ישר יתחיל איתו משחקי כח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים