פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים החלטתי שאני מעלה קצת את התקציב של הנייד כדי שאוכל להריץ עליו גם משחקיםראיתי פה שהמלצתם למישהו על LENOVO y-560יש באפשרותי להשיג דגם אחר של לנובו Lenovo IdeaPad G560 M274NIV במחיר מציאהhttp://www.cdsoft.co.il/products/172211בעל כרטיס NVIDIA GeForce 310M 512MB האם הכרטיס מסך הזה נחשב חזק? או שהוא בסיסי כמו ה-intel HDהאם אפשר להריץ על המחשב הזה (בצורה חלקה) משחקים בסגנון: פיפ"א 2011, פרו אבולושן וכדומה...תודה....
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים פרט להחלטתך להעלות את תקציבך, לך לאיזה חנות ותראה בעיניים אם בכלל נוח לשחק במחשב עם מסך מבריק כזה, זו לגמרי החלטה אישית. אני למשל החלטתי שלא.לגבי כרטיס המסך GeForce 310M, הוא בכמה דרגות יותר מהגרפי המובנה של אינטל.ברזולוציות סבירות פחות או יותר, אפשר להריץ כמה משחקים על המחשב הזה, אבל זה די בקצה שלו.אם המטרה העיקרית של המחשב היא משחקים ולא הצורך להיות נייד, מציע לך בכלל לחשוב על מחשב נייח שבתקציב שלך יהיה פי כמה יותר חזק וכייפי למשחקים.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים אני מריץ עם הכרטיס הזה את הדמו של פיפא 2011 ושל פרו 2011 חלק, ככה שלמשחקים שרשמת זה יספיק.
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים מחבר תודה לכם!!הזמנתי בסוף את הLenovo IdeaPad G560 M274NIV- השגתי אותו במחיר שלא יכולתי לסרב חחחFIFA ופרו אבולושיין מספיקים לי אין לי ראש למשחקים כבדים שצריך כל כמה חודשים לשדרג בשבילם ת'מחשב...תודה על העזרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.