עבור לתוכן

Android - הם היא הוכיחה את עצמה והאם שווה לקנות מכשיר עם המערת ההפעלה הזאת?

Featured Replies

פורסם

מסתבר שיצרניות מסויימות לא אוהבות שהמערכת פתוחה מדי

זה התחיל עם סמסונג שמכרו מכשירים (בטעות/בכוונה, עדיין לא ידוע) בלי יכולת להכנס למצב RECOVERY/BOOTLOADER

ממשיך עם מוטורולה שמשתמשת בEFUSE שפשוט משבית את המכשיר פרמננטית אם מנסים לשחק איתו יותר מדי

http://www.engadget.com/2010/07/16/motorola-responds-to-droid-x-bootloader-controversy-says-efuse/

וממשיך עכשיו עם הG2 של HTC שזה בעצם desire z

http://www.engadget.com/2010/10/06/t-mobile-g2-said-to-have-hardware-rootkit-that-restricts-modif/

• תגובות 52
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואתה שוכח ספקיות כמו וריזון אשר יוצרות מארקט נפרד או מוציאות גרסאות של תוכנות כמו סקייפ רק ללקוחות שלהם או ממלאות את הטלפונים ב bloatware פרסומי (שאפל אגב בחיים לא הסכימה לזה).

פורסם

אל תשכח שאחרי שאתה מבצע פריצה לIOS המערכת פחות יציבה,אתה לא יכול לשדרג תוכנה וכ"ו.

ממ.. לא

פורסם

ואתה שוכח ספקיות כמו וריזון אשר יוצרות מארקט נפרד או מוציאות גרסאות של תוכנות כמו סקייפ רק ללקוחות שלהם או ממלאות את הטלפונים ב bloatware פרסומי (שאפל אגב בחיים לא הסכימה לזה).

אבל נורא קל למחוק את כל הbloatware הזה, אז למי אכפת?

פורסם

קל זה עניין יחסי. למי שמתעסק בזה, כן זה קל. למי שלא, צריך לסבול את זה.

פורסם

אם כבר פתחתם את הדיון, ראוי לציון שהמרקט נפתח בימים אלו לעוד מלא מדינות חדשות (אני חושב שהם הכפילו או שילשו את מספר המדינות שהמקרט פתוח בהן), כולל ישראל.

נכנסים למרקט בלי שום פריצה או קומבינה ואפשר לקנות פחות או יותר הכל, ואפילו יש מחיר בשקלים ;D

וכמובן למפתחים הישראלים החיים הרבה יותר קלים עכשיו.

לגבי קופי/פייסט נורמלי - מה הכוונה? אני על 2.2 ויש לי אפשרויות קופי פייסט די נרחבות, ממייל, מהדפדפן, SMS וכמובן מכל תיבת טקסט בכל אפליקציה. מה בדיוק לא נורמלי בזה?

פורסם

קל זה עניין יחסי. למי שמתעסק בזה, כן זה קל. למי שלא, צריך לסבול את זה.

דווקא יש אפליקציה שתסמן בה וי איפשהו והיא תיתן לך למחוק כל מה שבא לך.

פורסם

אבל:

1.אתה צריך רוט

2.חלק מהתוכנות אחרי שתסיר המכשיר לא יעלה (תלוי כמה חזק הטמיעו אותם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים