עבור לתוכן

מה כדאי יותר 460GTX SLI או 5870 ??

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , כנראה אני אקנה מחשב חדש בקרוב אז השאלה שלי מה עדיף מבחינת ביצועים ???

ה460GTX 768MB SLI או HD5870 ???

ושמעתי שיש בעיות עם SLI שהם לא קוראים את כל המשחקים זה נכון ???

מבחינת המחיר זה פחות או יותר אותו הדבר .

תודה וחג שמח .

פורסם

אם נלך 3-4 שנים אחורה אז יש שיפור דיי ענק בSLI ובCF וכמובן שכיום כל משחק שמכבד את עצמו תומך בזה.

460SLI ללא ספק חזק יותר...

מה מפרט המחשב שלך(כולל דגם ספק) ואיזה מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך 22 CHIMEI תומך עד 1680X1050 והמחשב אני אקנה בקרוב אני כבר יודע פחות או יותר מה אני רוצה למעט הכרטיס מסך .

CORE I5 760

P55-UD4 או UD2 אם אני לא ישתמש בSLI .

4GB RAM

SEA SONIC 620W או יותר... אם אני יצטרך .

משחקים מ2007 תומכים בSLI ???

כי מתחת ל2007 אפילו ה9500GT מריץ חלק חחח .

פורסם

על 1680X1050 גם GTX460 אחד יהיה יותר מדיי... אז אם להתחנזר בביצועי גרפיקה בהחלט שאחד יעשה את העבודה, אם אתה רוצה אפשר להרביץ לו קצת OC ולתת לו עוד 20-25% ביצועים.

פורסם
  • מחבר

על 1680X1050 גם GTX460 אחד יהיה יותר מדיי... אז אם להתחנזר בביצועי גרפיקה בהחלט שאחד יעשה את העבודה, אם אתה רוצה אפשר להרביץ לו קצת OC ולתת לו עוד 20-25% ביצועים.

יש לי כרגע 260GTX אז אם כבר לשפר אז אני ישפר למשהו משמעותי .

ודרך אגב 460 אחד לא בהרבה יותר חזק מ260 וכבר עכשיו לא כל המשחקים פועלים לי חלק על ה260 . (הרוב כן )

[br]פורסם בתאריך: 23.09.2010 בשעה 14:14:02

יש לי כרגע 260GTX אז אם כבר לשפר אז אני ישפר למשהו משמעותי .

ודרך אגב 460 אחד לא בהרבה יותר חזק מ260 וכבר עכשיו לא כל המשחקים פועלים לי חלק על ה260 . (הרוב כן )

ואם אני כבר הולך על כריס בתקציב גדול אז מה אתה היית לוקח את ה460SLI או HD5870 ??

פורסם

איזה משחקים לא פועלים לך חלק ובאיזה הגדרות אתה מנסה?

פורסם
  • מחבר

משחקים כמו GTA IV FALLOUT 3 אפילו משחקים לא כבדים כמו BATMAN AA ו- PROTOTYPE וגם GEARS OF WAR מקרטעים לי אין לי מושג למה .

וזה מוזר כי דווקא משחקים כמו CRYSIS ו-METRO2033 שהם הרבה יותר כבדים מהמשחקים שציינתי עובדים מעולה על הכי גבוהה .

פורסם

המשחקים שציינת זה משחקים צמאי מעבד, צריך מערכת מאוד מאוד חזקה בשביל להפעיל GTAIV חלק לגמרי. באטמן=אתה מפעיל PHYSX?

פרוטוטייפ שטוף באגים, לא מתפלא שהוא לא עובד טוב, בנייד המסכן שלי הוא עובד נהדר. באמת שלא הייתי מציע לך לשדרג, אני לא יכול להבטיח לך שאתה לא תתאכז.

פורסם
  • מחבר

בבאטמן אני לא מפעיל פיזיקה ואתה רוצה להגיד לי שאם 460GTX SLI המשחקים שציינתי לא יעבדו חלק ??? זה בערך 70% יותר חזר מה260GTX הנוכחי שלי תקן אותי אם אני טועה .

פורסם

זה לא קשור לזה ש- GTX460 ב- SLI יותר חזק.

ברזולוציה שלך הכרטיס הנוכחי אמור להריץ משחקים בצורה מצויינת, מקסימום להתפשר פה ושם על פילטרים.

עם מפרט כמו שלך אתה צריך לעבוד ב- WIN7 ולא ב- XP. אפשר לשער שכרגע אתה לא מנצל את מלוא הראם הפיזי במערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים