עבור לתוכן

עקב המבצע בבאג המלצה לאוזניותl ?

Featured Replies

פורסם

מה אתם מציעים ממה שיש להם מהאוזניות של AKG ?...

• תגובות 61
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש black friday שוב?

פורסם
  • מחבר

יש black friday שוב?

לא יש 40 אחוז הנחה על כול האוזניות של AKG בדף הפייסבוק שלהם

פורסם

השאלה היא מה אתה מחפש ומה התקציב שלך?

פורסם

אשמח לקבל המלצה לאוזניות כפתור של AKG מרשת באג מחשבים

http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=563&t=43

תקציב פתוח.

ולגבי הקופון, כתוב שכל קופון לאדם אחד.

אזי מה ימנע מאדם אחד להדפיס 2 קופונים למשל ולקנות איתם אחד הוא ואחד חבר שלו?

פורסם

שום דבר.

הם פשוט לא רוצים אדם בודד יבוא ויקנה את כל המלאי, אלא שיגיעו קונים רבים שאולי יתפתו לקנות מוצר נוסף במחיר מלא.

פורסם

נגיד ואני רוצה אוזניות אטומות (כרגע יש לי koss portapro ואם אני שומע מוזיקה כל האיזור שומע איתי, ומתלונן) שאחרים לא ישמעו בכלל שאני שומע מוזיקה, וכמובן שיהיו איכותיות כמו הקוס שיש לי ולא ישמעו כמו צנון יבש, ושיהיו נוחות, שיהיה אפשר לשבת איתם שעות. השימוש יהיה למוזיקה במחשב ולא לריצות ככה שהסוג הגדול ולא in ear יתקבל בברכה.

יש משהו מהתפריט של באג שיתאים לי?

(לא בדקתי אם המבצע אמיתי, אבל אם כן האוזניות הכי יקרות יעלו 270 ככה ש"אין מגבלת תקציב".

תודה

פורסם
  • מחבר

נגיד ואני רוצה אוזניות אטומות (כרגע יש לי koss portapro ואם אני שומע מוזיקה כל האיזור שומע איתי, ומתלונן) שאחרים לא ישמעו בכלל שאני שומע מוזיקה, וכמובן שיהיו איכותיות כמו הקוס שיש לי ולא ישמעו כמו צנון יבש, ושיהיו נוחות, שיהיה אפשר לשבת איתם שעות. השימוש יהיה למוזיקה במחשב ולא לריצות ככה שהסוג הגדול ולא in ear יתקבל בברכה.

יש משהו מהתפריט של באג שיתאים לי?

(לא בדקתי אם המבצע אמיתי, אבל אם כן האוזניות הכי יקרות יעלו 270 ככה ש"אין מגבלת תקציב".

תודה

אני חושב אולי לקחת את ה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6787&perur=2&t=43&c=563

או אותם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7682&perur=2&t=43&c=563

פורסם

קראתי קצת ביקורות אז נראה כאילו ה518 אידאליות, אבל לא נוחות- כולם רושמים שהם לא נוחות... כנראה שיש בזה משהו

יש למישהו אותם ויכול לכתוב כמה זה מציק? הם מפריעות עם משקפיים? נוחות על אוזניים גדולות?

פורסם

מצטרף גם לשאלה אני בדיוק צריך אוזניות חדשות

תקציב של עד 200 שקל אחרי ההנחה בעיקר למוזיקה דרך האייפון יש המלצות?

פורסם

תגידו, אפשר בבאג לנסות את האוזניות? רק ה518 נראות לי

אבל אני צריך לנסות אותם עליי בגלל הביקורות האלה

זה אפשרי שמה? (בבאג בקניון בפתח תקווה)

והחנויות פתוחות או שיש עכשיו חג?

פורסם

לא נראה לי שהם נותנים לבדוק אוזניות (או כל מוצר שבתוך אריזה אטומה).

פורסם

יש לי את ה518 ואני יכול להגיד שמבחינת סאונד הן ממש מעולות.

מבחינת נוחות, תלוי כמה אתם קטנוניים, זה יכול להתחיל להציק אחרי זמן ממושך אבל אני אישית מסתדר עם זה ואין לי יותר מידי תלונות.

האטימה שלהם סבבה אבל מתאימה רק לשימוש בייתי, בחוץ עם אוטובוסים לא הייתי ממליץ עליהם.

פורסם

חח אוטובוס :cool2:

סתם

אבל נגיד אם אני שומע את המוזיקה שלי בווליום חזק ב7 בבוקר, מישהו יוכל לשמוע את זה חוץ ממני?

עם הportapro הייתי בארצות הברית ושמעתי באוטו, אז עם כל המוזיקה של האוטו והרעש כל שניה צעקו לי להחליש, וגם ברקע שמעתי כל הזמן את ה5 שירי פופ האמריקאים האחרונים בלופ אין סופי, כי אין אטימה בכללללל. זה הסיבה היחדיה שאני רוצה אוזניות אחרות, שאחרים לא ישמעו שאני שומע. ואני לא רוצה לרדת באיכות.

והחנויות פתוחות היום? ומחר?

פורסם

אז אתה הורס תאוזניים שלך כדאי שתשים את הווליום על 30%.

לא מבין את אלה שרוצים איכות אבל הווליום על מקסימום כאילו אפשר לשמוע משהו ככה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים