פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים הי , אני מחפש נייד לצרכים: office , אינטרנט וחיבור למקרן לצורך הצגת מצגותהמחיר: עד 5000 ש"ח , אפשר לחרוג רק אם צריך.(הצרכים שלי נמוכים במיוחד , אז אם תגיעו למחשב שעולה יותר מ4000 ש"ח אני צריך הסבר מדוע)כמה נקודות:1. עדיפות ל DELL , אלה אם כן תגידו אחרת.2. משקל סביר (סביבות 2.5 ק"ג)3. לא חובה: עיצוב שלא מבריק ומפריע לעיניים.4. מקשים נוחים במיוחד לשעות רבות של הקלדה.5. אחריות של יותר משנה.תודה
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים נא להכניס תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורוםבניידים אתה משלם לא רק על המפרט אלא גם ואפילו בעיקר על מה שמסביב. דהיינו, רמת הניידות, האיכות, חיי הסוללה וכו'. בחירה בניידים יקרים (4000 ש"ח אגב זה לא נייד יקר במיוחד) לא מחייבת דווקא שהצרכים שלך מהמפרט יהיו עצומים, אפשר להשקיע גם בשאר התכונות.השאלה המתבקשת היא מהם הצרכים שלך מעבר למפרט. כמה אתה מנייד את המחשב? כמה חשובים לך חיי סוללה? האם אתה מוכן לשלם על איכות או שאתה מעדיף לקנות את הזול ביותר שעונה על הצרכים? כל אלו משפיעים מאד על המחיר והבחירה.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים בהתאם לדרישות שלך, אני הייתי הולך על ה E5410 :http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5410-350m.htmאני מניח שלמקרן חיבור VGA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.