עבור לתוכן

התלבטות בין נוטבוק ללפטופ

Featured Replies

פורסם

בעיקרון אני מעוניין בנייד לצרכי לימודים .

עבודה ממושכת של 3-5 שע' (תכנות , אופיס , אינטרנט) ולעיתים רחוקות סרטים (באיכות HD) ומשחקים קלילים בסגנון FIFA ו-CS .

האם יש הבדל משמעותי בין מסכים של 12 לבין 15 ? איזה גודל רצוי לעבודה ממושכת ?

אני מתבלט בעיקר בין Asus Eee PC 1215N D525 "12.1 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode.

פורסם

ההבדלים בין שני הדגמים שציינת עצומים. נטבוק מתאים אם השימוש העיקרי שלך במחשב יהיה הקלדה בלימודים וגלישה קלילה ואתה מעוניין בניידות גבוהה מאד וחיי סוללה טובים במחיר נמוך. לפטופ בגודל מלא כמו זה שציינת הוא קפיצה גדולה לכיוון השני. הביצועים יהיו טובים הרבה יותר אבל הניידות תהיה נמוכה וחיי הסוללה הרבה פחות טובים.

נטבוקים עדכניים כבר מאפשרים רמה בסיסית של משחק במשחקים בעלי דרישות נמוכות ובהנחה שהציפיות שלך הגיוניות (רזולוציה והגדרות נמוכות). האם חווית המשחק על ניידים כאלו היא סבירה? האם עצמת העיבוד לא תטריף אותך? זו שאלה של טעם.

לגבי עבודה ממושכת, זו שאלה של העדפה אישית. אני משתמשת במחשבי 12.1" כמחשבים ראשיים זה מספר שנים ואין לי בעיה לעבוד עליהם שעות ארוכות. אנשים אחרים ימצאו את המקלדת/ המסך קטנים מידי. זו כמובן גם פונקציה של הרזולוציה לעומת גודל המסך.

ישנם ניידי אמצע ממספר קטגוריות שיאפשרו לך ביצועים טובים יותר מאלו של הנטבוק וניידות גבוהה יותר מזו של מחשבי 15.6". ההחלטה צריכה להיות תלויה בשיקולי תקציב וסדרי העדיפויות שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים