עבור לתוכן

רגע לפני שאני קונה. 4-4.5 מפרט לתכנות,סרטים וקצת משחקים.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימלי? 4,500

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לנצל בכוח, אבל גם אין מקום לחסוך אם צריך

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה משרדית, תכני HD, משחקים)

א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטשופ, אופיס מרובה חלונות, חלק מהעבודה כולל דפדפן עם הרבה מאוד לשוניות פתוחות..

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה . כן, במה שרשום

ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* בינתיים אני לא משחק כל כך במחשב, אבל המשחק הראשון שאני מתכנן לשחק עליו זה סאטרקראפט 2.

* באילו הגדרות תשחקו? גבוהות

ד) צפוי שימוש של 2-3 מסכים בו זמנית.

3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ?

לא

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט.

טין

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5, לא מאוד מפריע לי רעש אבל אני צריך לישון לידו בלילה אז שלא ישגע אותי.

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? כרגע בכלל לא מתוכנן, אבל אולי אלמד ואעשה OC קל בעתיד.

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך OS, אני יודע להתקין לבד, מעדיף שירכיבו שם ויעשו בדיקות.

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.

אזור המרכז, אשמח לקבל הצעות על מקומות, שמעתי שזיגזאג 2000 טובים....

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)?

תמיכה ב-USB3 , ו1T של זיכרון קשיח, ומארז אסטתי אם אפשר. בנוסף דרושה תמיכה ב-3 מסכים!

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?

לא

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?

רק הגדלת זיכרון RAM.

בנוסף אני רוצה גם לקנות מסך, לא משהו יקרתי מידי שלא יעבור את ה-1000 שקל. זה בתקציב אחר בלי קשר לתקשציב של החומרה.

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים