עבור לתוכן

עזרה- i5 2.8 עובד על 1200Mhz

Featured Replies

פורסם

זה מה שכתוב לי בeverst תחת הכותרת OC:

CPU Clock 1199.1 MHz (original: 2800 MHz)

בהתחלה זה לא היה ככה! היה כתוב:

CPU Clock 2800 MHz (original: 2800 MHz)

עזרה בבקשה!

נ.ב- לא עשיתי OC!

פורסם

תאמץ את המעבד ותראה אם זה עולה

ותבדוק בCPU-Z

פורסם
  • מחבר

זה עולה... אבל חוזר שוב.. ולפעמים זה עולה ליותר ממה שצריך להיות 14% יותר. OC..

פורסם

הכל בסדר.

המעבד מוריד תדר במצב מנוחה.

ובמצב מאמץ שבו עובדים רק חלק מהליבות הוא מעלה לבד את התדר של אותם ליבות בהתאם לכמות הליבות הפעילות (פחות ליבות = תדר גבוה יותר).

אלו טכנולוגיות קיימות במעבד ואין שום סיבה להיבהל או לשנות אותם (אלה אם כן אתה עושה OC ומנסה לייצב).

שורה תחתונה, הטכנולוגיות האלה עושות לך רק טוב, ואתה צריך לשמוח שהם קיימות.

פורסם

ההתנהגות הזאת תקינה. המעבדים מהדורות האחרונים מצוידים בפונקציות חסכון באנרגיה כך שבמנוחה ו/או בשימושים לא תובעניים (כמו עבודה משרדית) הם מורידים מכפלה (ובעקבות כך תדר) כדי לחסוך בצריכת האנרגיה ובפליטת החום. כשיש בכך צורך המעבד מעלה מכפלה לבד על למכפלה המרבית המוגדרת (כלומר עד לתדר העבודה המרבי שלו). סדרת מעבדי i5 מצוידת בפונקצית ה-Turbo Boost שמעלה מעט את תדר המעבד מעל לתדר המרבי שלו כאשר ניתן לעשות זאת מבחינת פליטת חום ותנאים נוספים אם תרצה אפשר להגדיר זאת כ-OC קטן שהמערכת מבצעת לעצמה.

לכן ההתנהות שתארת תקינה ואין לך מה לדאוג, לא מבחינת תקינות המעבד ולא מכך שאתה "מפסיד" ביצועים. הכל עובד כפי שצריך.

עריכה: Art Tatum הקדים אותי.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה! :)

ויש לי שאלה נוספת.. יש לי שני סלוטים שלddr3 2048g וב-PC Wizard 2009 שהורדתי מהאתר כתוב לי ליד כל זיכרון single bank.

ולעומת זאת בeverset כתוב: Bus Type Dual DDR3 SDRAM תחת התווית Motherboard ובזכרונות לא כתוב כלום על dual או על single.

מישהו יכול להסביר לי אם הזכרונות עובדים על dual או על single!

תודה!

נ.ב- בהפעלה של המחשב לא כתוב, כתוב רק את סוג, כמות, ומהירות הזכרונות!!

פורסם

הייתי סומך על EVEREST יותר.

בכל מקרה תוריד CPU-Z ותבדוק בלשונית MEMORY.

פורסם

נראה לי שעד שלא יתחילו לתת באן על שאלות כמו:

- למה מעבד 3GHZ עובד על 1.6GHZ?

- למה CPUZ מראה לי שהזכרון הוא 667 כשקניתי 1333?

- למה ההרד דיסק שקניתי והרגע חיברתי מזוהה בביוס אבל לא מופיע ב"מחשב שלי"?

שנשאלות בערך 10 פעם בשבוע בעוד שקריאת הסטיקי או חיפוש כמה הודעות אחורה היה עונה על השאלה מיד - אנשים לא ילמדו.

ולשאלה האינטיליגנטית הנוספת: ערוץ כפול או לא זו לא תכונה של הזכרון עצמו אלא של אופן החיבור בלבד (לוח תומך - סלוטים מתאימים - כמות זכרון שווה בכל ערוץ). מה בדיוק אתה רוצה שיכתב על הזכרון עצמו, מלבד התכונות של הזכרון עצמו? וsingle bank זו תצורת שבבי הזכרון על פני "כרטיס" הזכרון עצמו - רלוונטי ללוחות אם מסויימים לעניין תאימות בתצורות מסויימות אבל לא קשור ישירות לעניין הערוצים.

וכן, גם שאלה זו נענתה כאן לא פעם ואפילו לא מזמן. די כבר, אנשים!

פורסם
  • מחבר

לכבוד Vic07!

אם לא הייתי רוצה להוריד מכבודי הייתי אומר לך משהו.... לא כולם יודעים "ובקיאים" כמוך אז הם שואלים, ואולי חיפשתי בפורום ולא מצאתי?????

ולתשובה האינטלגנטית שלי: אני יודע שdual זוהי תכונה של הלוח ולא של הזיכרון!!!

ואם נמאס לך לעזור אתה מוזמן להפסיק לעשות זאת בכל עת! אנשים באים לכאן בשביל עזרה(לרוב) ולא בשביל לקבל תגובות ציניות! אני בטוח שאף אחד לא שואל מרוע.

ולכל שאר המשתמשים, הזכרון עובד ב--dual תודה רבה על העזרה וחג שמח! :)

פורסם

גם בגוגל אפשר למצוא כמעט הכל, ועדיין אנשים שואלים.

לא צריך להתעצבן.

pic2.png?w=357&h=338

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים