פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים זה בטוח לא הפעם הראשונה שזה נוסה,אבל זה מאוד מעניין. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3418420,00.html?dcRef=ynet ובלי קשר משעשע שהאקדמיה ללשון החליטה שMALWARE זה דופקה.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים האקדמיה מעולם לא החליטה ש-Maleware זה "דופקה".המצאה פרי הדמיון הפרוע של יוסי גורוביץ...
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים מוזר שבאתר מחשבים כול כך מתקדם ומפותח שמכול שטות בתקשורת נפח בו דיון של 30 עמודים לא מתייחס לפרשה המאוד מעניינת הזאת.אני מדי פעם ניכנס ל"תיק דבקה" אתר מאוד מעניין, והעניין שם פורסם כבר מלפני יותר משבוע.כמו הרבה דברים שמפורסמים שם בתחילה הם נראים הזויים ולא הגיוניים אך בסוף כול מהדורות החדשות מוצפות בהן.כנסו והתעדכנו, העניין כבר הגיע לYnet פתיחת הכור בבושאהר נדחתה.אשמח לתגובות ממביני עניין על כול המושגים האלה מעולם הסייבר שאין לי מושג מהם, והאם תיאורטית מתקפה כזאת באמת אפשרית.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים כל מפעל בינוני ומעלה היום וב-10-20 שנה האחרונות לפחות נשלט ע"י מחשבים ברמה כזאת או אחרת. כורים גרעיניים אינם יוצאי דופן, כך שאם אתה יכול איכשהו להדביק אותם אתה יכול גם תאורתית לגרום להתכה של הכור. עכשיו, איך בדיוק אתה אמור לזהות שהמחשב שעליו רץ הקוד הזדוני שולט על כור גרעיני, או עוד יותר מעניין, מי האדיוט שמחבר מחשב ששולט על כור גרעיני, בין אם ישירות או דרך רשת פנימית, לאינטרנט, זה כבר אני לא יודע.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים זהו שכנראה שהוירוס הודבק דרך DOK ולא דרך האינטרנט. אבל הוא התפשט יותר מדי בכדי שיהיה רק ברשת פנימית אולטרה מסווגת כלשהי.כנראה שיש איזשהו קישוריות בין המחשבים בכורים למחשבים "ממשלתיים" רגילים שדרכם הקישורית לאינטרנט ברמת סיווג מאוד נמוכה. לא קשה לחשוב על פירצות כאלו.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים מחבר אני לא באמת נגרר אחרי קונספירציות של דבקה,אבל יותר ויותר מקורות מאשרים את זה שמדובר במשהו רציני. דווקא הכתבה הבאה טוענת שהניסיון די כושלhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3959802,00.htmlאשמח לשמוע אנשים המביני עניין יותר מהדיוטים כמוני מגיבים פה לטובת הכלל.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים מוזר שבאתר מחשבים כול כך מתקדם ומפותח שמכול שטות בתקשורת נפח בו דיון של 30 עמודים לא מתייחס לפרשה המאוד מעניינת הזאת. אני עובד לחינם? (בהומור, כן?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.