עבור לתוכן

רוצה את דעתכם לגבי Toshiba Satellite L655-11G

Featured Replies

פורסם

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9264&perur=2&t=1&c=339

זהו המפרט מה דעתכם?

אני סטודנט ולא צריך מחשב לגיימרים אבל, אין פה כלל כ.מסך האם קריטי...?

יתרון בולט- 3 שנים אחריות, 4 GB זיכרון, מעבד I3

חסרון אין בלוטוף

תנו את עמתדכם....

בתודה, עדי

פורסם

שלום עדי,

המחשב עצמו סטנדרטי למדי, אין הרבה מה לומר. לא יצא לי להתעסק איתו בעצמי אז אני לא יודעת איך האיכות. מבחינת המפרט יספיק בהחלט לכל הצרכים הממוצעים של סטודנט שאינם כוללים משחקים (אין שום צורך בכרטיס מסך חזק יותר מזה). שים לב שמחשבי טושיבה הצרכניים נוטים לגימור סופר מבריק שמשאיר שפע של טביעות אצבעות על השלדה, במיוחד הפנימית.

אישית לא הייתי בוחרת במחשב כלכך גדול לסטודנט אלא אם כן הכוונה היא להשאירו בבית ולנייד רק מידי פעם או שיש צורך חיוני ב-numpad מובנה. לטעמי יש אופציות טובות יותר הנותנות תמורה טוב יותר למחיר, הן בקטגוריות דומות לזו והן בקטגוריות שונות.

פורסם

על פניו, מבצע הסטודנטים הזה ניראה די טוב...מחשב עם מפרט לא רע (פרט לצבע הלבן, שלי אישית די מציק בעין) וגם די נוח...וגם אחריות טובה וארוכה...הייתי בבאג במסגרת שיטוטי בין החנויות לראות ניידים, וראיתי את המחשב הזה...גם התוספת של אינטרנט סקיוריטי והעכבר האלחוטי בסה"כ סבבה למה שסטודנט צריך. והוא די מקביל לאחד מתתי הדגמים של dell nspiron n5010 שבדקתי. אופציה לא רעה לדעתי.

פורסם

אני חושב שלא מדובר במציאה גדולה מדי. בסה"ך כמו שנאמר המפרט מאוד סטנדרטי ולא מבריק.

ניתן במחיר של כ-2500 שח לקנות היום את הפוגי'טסו AH530 עם מעבד מקביל ושנת אחריות אחת (הרחבה תעלה את הסכום לכ-3000 שח)

במקרה שזה הסכום אותו אתה מתכנן להוציא, אני ממליץ לרכוש את הלנובו אדג' 15 אינצ' הבא:

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=0301-DGG&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

היתרונות שלו, הם בניה איכותית יותר ומסך מט שמהווה יתרון בלימודים

נ.ב.

שמתי לב שגם המעבד חזק קצת יותר, אבל זה כבר לא רלבנטי

פורסם

ראיתי את המחשב הנ"ל (עובד בבאג), אני אישית מאוד אהבתי. הצבע הלבן משדר המון יוקרה, בשילוב כפתורי כסופים וגם הגימור של הרמקולים כסוף. זהו אחד המחשבים היפים שראיתי, אבל האמת שעל טעם וריח אין על מה להתווכח. אני לא חושב שאפשר להשוות את האיכות של טושיבה לפוג'יטסו (גם אותו ראיתי והמלצתי לחבר שרצה מפרט טוב במחיר זול). לטושיבה יש גם אחריות על שבר וגניבה בשנה הראשונה מבין השלוש. תעשה את השיקולים שלך יחסית למפרטים של חברות אחרות ותחליט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים