עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הספק שלי הוא

Thermaltake ToughPower QFan 500W

בקשר ל HD4870 הוא לא ישן תיפה? אני משתמש כרגע ב 8800GT יהיה אבדל גדול?

למרות שאני ממש לא רוצה ATI למה יש לי ניון רע איתם כל הזמן.

פורסם

*טיפה *הבדל

הספק שלך יתאים לGTX460, הוא יושב טוב על התקציב שלך, עולה 950 שקלים לגרסאת ה768MB כמובן.

ההבדל בין הGTX460 ל8800GT הוא כמעת כפול ברזולוציה הזאת

פורסם

למרות שאני ממש לא רוצה ATI למה יש לי ניון רע איתם כל הזמן.

פורסם

יש לך משהו להגיד או שאתה סתם מחפש דעות רעות על ATI ות'רדים להכנס בהם עם התנסות רעה שהייתה לך עם כרטיס גרוע שלהם?

אתה יודע, יש עשרות מליוני אנשים שחיים עם ATI ולא סובלים... כאילו... HD4 וHD5 לא הצליחו בטעות

פורסם

deelad, אתה נהנה לדפוק את הראש בקיר כל פעם שמזכירים ATI?

צא מהסרט של הFanboy שיש לך על Nvidia. היה לי 5870 עד לפני כמה חודשים והייתי מבסוט עד השמיים, צריך לדעת לקחת בפרופורציה את כל ה"מגרעות" שאני בטוח שרק קראת עליהם.

רק אתמול מצאתי לאחיין שלי 5770 יד שניה ב500 ש"ח וזה היה לדעתי המציאה הכי גדולה שיכלתי למצוא להם בתקציב. ATI מדהימים בעניין שווי התמורה שאתה מקבל בעד הכסף וכל מה שתגיד לא ישנה את זה.

פורסם

deelad, אתה נהנה לדפוק את הראש בקיר כל פעם שמזכירים ATI?

צא מהסרט של הFanboy שיש לך על Nvidia. היה לי 5870 עד לפני כמה חודשים והייתי מבסוט עד השמיים, צריך לדעת לקחת בפרופורציה את כל ה"מגרעות" שאני בטוח שרק קראת עליהם.

רק אתמול מצאתי לאחיין שלי 5770 יד שניה ב500 ש"ח וזה היה לדעתי המציאה הכי גדולה שיכלתי למצוא להם בתקציב. ATI מדהימים בעניין שווי התמורה שאתה מקבל בעד הכסף וכל מה שתגיד לא ישנה את זה.

ואז עברת ל NVIDIA, מעניין מאד למה ;D

פורסם

בשביל 3D Vision.

פורסם

אז בכל זאת יש הרבה סיבות למה nvidia כן

פורסם

ברור שיש הרבה סיבות למה ללכת על Nvidia כפי שיש הרבה סיבות ללכת על ATI, אתה סתם מנסה להיות עקשן אז אני כבר פשוט לא אנסה להסביר יותר.

מילא אם היית מקבל תמלוגים מNvidia הייתי מבין למה אתה כל כך מקובע אבל אנשים כמוך שמעריצים חברות אני לעולם לא יבין.

פורסם
  • מחבר

תגידו HD4870 יפעל עם הספק שלי?

פורסם
  • מחבר

אז כנראה שאני ילך עליו.

אני לא כזה גיימר גדול ולחבר שלי יש תכרטיס והוא מריץ חלק הכל.

תודה.

פורסם
פורסם
  • מחבר

אוקי, אני יבדוק גם לגבי ה GTS 450.

ועוד שאלה, HD4890 יפעל עם הספק שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים