פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים לגבי השיר הבא- האם זו הגרסה המלאה של השיר? כי לרוב שירים בסגנון כזה אורכים לפחות 6-7 דקות ויש לי עוד שאלה, אתם יודעים אם למקהלה הנ"ל (two steps from hell) יש הופעות חיות? לא משנה איפה, אבל יש? כי פשוט לא מצאתי באינטרנט שום תזכור להופעה שלהם, ואחד החלומות שלי זה לשמוע אותם בLive
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים זאת לא להקה, זאת חברת הפקה שמתמחה בייצור מוזיקה לטריילרים, בגלל זה הטרקים שלהם גם מאוד קצרים יחסית למוזיקה סימפונית.
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים מחבר והאנשים שיצרו את השירים הללו, עושים הופעות חיות?הרי לחברה הזו יש דיסקים.
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים והאנשים שיצרו את השירים הללו, עושים הופעות חיות?הרי לחברה הזו יש דיסקים.זה לא אנשים, זה מפיק, קרי כל פעם אומנים אחרים מוקלטים, והדיסקים שלהם לא זמינים לקהל הרחב אלה רק לחברות הפקה בתחום(למרות שהם זמינים בסצנה).
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים מחבר טוב אני הורדתי דיסק שלהם מאתר פרוץ שאסור לי להזכיר את שמוחבל שהם לא עושים הופעות חיות, זה היה ממש פצצה והם היו מרוויחים על כל כרטיס משהו כמו 150$ (כמו ההופעות של CIRQUE DU SOLEIL)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.