עבור לתוכן

איזה יצרן הכי טוב ל5850?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האמת היא שכמעת בכל מקום, בהרבה מקומות יש טיפה הטעיה, מראים את הכרטיס הרגיל וזה בעצם הכחול, כי זה מה שסאפיר מייצרים, אך ורק הכחול.

בKSP ניתן להשיג את הHD5850 המדובר, מחיר של רפרנס יש לו.

זה הכרטיס שעולה 14xx?
פורסם

האמת היא שיש לי כזה (לימים הקרובים, מפרד ממנו לשלום). הPCB ארוך יותר, כמו של HD5870 (אולי קצר ממנו בחצי ס''מ)

אתה מתכנן למכור אותו?

אני מבין שהוא צורך פחות חשמל מ- GTX460, נכון?

מה האורך שלו יחסית ל- GTX460 (גרסאת ה- 1GB של Palit)?

פורסם

GTX460 הוא כרטיס מאוד מאוד קצר, יש גרסאות אפילו קצרות יותר כמו הGAINWARD.

אי אפשר להשוות את האורך שלהם, הבדל של לפחות 5 ס''מ, לכן צריך לבדוק אם נכנס במערכת HD5870, אם כן אז הHD5850 הזה יתאים.

אני כבר מכרתי אותו למעשה :) אבל כמו שאמרתי, המחיר שלו רפרנסי לגמרי, ככה סאפיר מייצרת את הHD5800 שלהם כבר כמעת חצי שנה, כחלק מתכנית חסכון.

img0244x.jpg

פורסם

הבנתי...

אני אנסה ללכוד אחד כזה בלוח יד שנייה.

ד"א, מדוע החלפת את ה- 5850 ל- GTX460?

פורסם

סיפור ארוך, וזה לא GTX460 אלא SLI של כאלה... בוא נשאיר את הת'רד נקי, להודעות אליי קיימת מערכת הודעות פרטיות.

פורסם

דרייברים אולי, זאת הסיבה היחידה שיכולה להיות לפי דעתי.

פורסם

דרייברים זה לא, אל תדאג ידעתי שאנשים יקחו את המעבר הזה כדוגמא לדברים כאלה או אחרים.

פורסם

דרייברים זה לא, אל תדאג ידעתי שאנשים יקחו את המעבר הזה כדוגמא לדברים כאלה או אחרים.

דווקא אני מאוד מעריך את זה.

זה אומר שבכל נקודת זמן אתה בוחר את החומרה עניינית בלי רגשות לחברה זו או אחרת.

ולכן שתמליץ או תאמר מילה הם ההיגיון שלך הוא שמדבר ולא הרגשות כמו אחרים ורבים בפורומים.

אותי דדוק עניין מדוע לא להוסיף עוד HD5850 שזה בטוח זול יותר מהמעבר שעשית.

אבל ייתכן למשל שהתחלת פרוייקט דחיסת וידאו ורצית דחיסה עם GPU או כל יישום ייחודי אחר.

פורסם

דווקא אני מאוד מעריך את זה.

זה אומר שבכל נקודת זמן אתה בוחר את החומרה עניינית בלי רגשות לחברה זו או אחרת.

ולכן שתמליץ או תאמר מילה הם ההיגיון שלך הוא שמדבר ולא הרגשות כמו אחרים ורבים בפורומים.

תודה רבה לאדם הראשון שהסיק את המסקנה של הדבר הזה, נסיון בשבילי זה ערך עליון, נסיון = ידע.

לגביי המעבר שלי, באמת שזה לא נושא לדון פה בפורום בטח לא על גביי דיון של הבחור. כמו שאמרתי, מי שרוצה לדעת דברים שאי אפשר לפתוח להם דוין שיפנה אליי בהודעה פרטית. תודה רבה ובזה נגמר הדיון על החומרה שלי.

לגביי הבחור, GTX460 אינו חזק גרפית מHD5850 אך משתלם ממנו כספית, בטח ביחס למחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים