עבור לתוכן

How I Met Your Mother - עונה 6 יוצאת לדרך

Featured Replies

פורסם

^^^

אני משער שהוא השמיט סדרות גרועות בכוונה... :silly:

13 סדרות? אתה עוקב אחרי כל כך הרבה סדרות? איזה (אם לך אכפת לך שאשאל)?

כאילו, אני עוקב אחרי לא מעט סדרות (18 בערך), אבל 13 רק בעונת החורף? אצלי זה 18 לכל השנה...

13 סדרות רק היום (יום שלישי) - אני עוקב אחרי יותר (הרבה יותר), יש עוד את ימי שבת,ראשון,שני,רביעי,חמישי ושישי.... :lol:

אפשר קצת הסבר על הראשון ? הצלחתי להוסיף סדרה לרשימת צפייה אבל איך מסמנים עד איפה הגעתי ואיפה הוא נותן לי תזכורות ?

אם נרשמת והוספת את הסדרות שאתה צופה בהן , הוא לא מזכיר לך שיש פרק , הוא רושם בעמוד הראשי איזה סדרות שסימנת משודרות באותו יום (מודגשות)

בSETTINGS של כל משתמש אתה יכול להגדיר כמה ימים קדימה ואחורה הוא יציג לך סדרות בעמוד הראשי ויש לך גם את הCALENDAR שמסדר לך את התוכניות בצורת יומן חודשי

• תגובות 31
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהה אז מישהו מכיר אתר שרושם לך מה עדיין לא ראית מהסדרות ואז אתה מסמן מתי שראית ? כי אני רוצה לצפות כשנוח לי.

פורסם

sidereel.com שהבאתי למעלה מאפשר זאת.

פורסם

תודה ננסה :xyxthumbs:

פורסם

לא יודע למה אבל sidereel.com עושה לי הרבה בעיות, לא מראה את כל הסדרות שבחרתי, מציג פרקים שסמנתי כפרקים שראיתי ועוד כל מיני דברים, יכול להיות שזה זמני בגלל העיצוב החדש...

פורסם

שאלה בקשר ל- sidereel . איפה רשום כל מה שלא ראיתי בלי להיכנס לעמוד הסדר5ה שאני עוקב אחריה ?

פורסם

אני לא משתמש ביכולת העקיבה אחרי פרקים, אז יכול להיות שכרגע זה שונה בגלל העיצוב, אבל אני חושב שלפני כן יכולת לראות את הכל בדף הפרופיל. עכשיו דברים שם קצת לא יציבים כי הם שינו עיצוב כשהוא לא באמת מוכן, אבל דברים אמורים להסתדר בסופו של דבר.

פורסם

אוקיי הצלחתי להגיע לעמוד :yelclap:

עכשיו יש רק בעיה אחת. חלק מהדברים שאני מסמן שראיתי קופצים חזרה אחרי שאני נכנס שוב ובנוסף זה לא פותח בעמוד של הפרופיל את כל הפרקים בכל העונות אלא רק בחלק.

עריכה : עכשיו זה מעיף לי סדרות מהמעקב...

עריכה 2 :

גם אחרי שאני מוסיף סדרות הוא כל פעם שוכח מה אני עושה ומוחק חלק מסדרות \ פרקים שסימנתי

פורסם

כמו שקורה אצלי, כניראה שהעיצוב החדש דפק להם את האתר, תן לזה כמה ימים/שבועות.

פורסם

בעסה גם אני רןאה הרבה דרות ועכשיו כשכולן חוזרות אני אתקשה לעקוב ... :kopfpatsch: אחר כך אני מוצא את עצמי במצב ששכחתי חלק ...

פורסם

האמת שאני אף פעם לא מפספס - קם בבוקר , נכנס לאתרים שלי , רואה איזה סדרות שודרו בלילה ואז יודע בדיוק מה יש לי לראות...

אף פעם לא נתקלתי במצב שאני צריך שאיזה אתר יודיע לי/ישלח לי הודעה כדי לזכור שסדרה חזרה/יש פרק חדש או משהו בסגנון..

פורסם

^^ בכל זאת אני לא רוצה לצפות ישר ביום שיוצא

+ אני אוהב לצפות עם כתוביות למרות שאני תמיד שם לב גם למה שאומרים כי הבדיחות פעמים רבות לא מועברות כמו שצריך בכתוביות

* אני לפעמים שבוע שלם לא רוצה לראות כלום ואני רוצה לאחר מכן לדעת איפה אני נמצא בכל אחת מהסדרות ולהמשיך מהמקום בו עצרתי.

בינתיים שלחתי להם דיווח על הבעיה.

פורסם

טוב בינתיים הבעיה שלי סודרה והוספתי את כל ה- 12 סרות שאני באמצע שלהן \ בסוף שלהן \ שתמיד רציתי להתחיל לראות ברשימת צפייה , אחלה אתר בחיים לא הייתי מצליח לעקוב אחרי כולן. :yelclap:

פורסם

אוי פרק אדיר! כמה התגעגעתי לסידרה הזאת! החידות של ברני בהתחלה הרגו אותי מצחוקק :yelclap:

פורסם

נראה שהסדרה ממשיכה בהתדרדרות שלה מאז העונה החמישית/סוף רביעית.

נשאר רק שאיזה מישהו אקראי ירצח את רובין כמו שעשו בדקסטר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים