עבור לתוכן

האם מעבד Q9550S יתאים ללוח GIGABYTE 965P-DS3 3.3

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה!

כבר פתחתי דיון לגבי שידרוג לQ9650 אבל מסתבר שאין אותו במלאי.

אז...יש לי אפשרות לשדרג את המעבד הקיים שלי (E6420) למעבד Q9550S.

עברתי על הרשימה של המעבדים הנתמכים של הלוח ואני לא מוצא ברשימה את המעבד עם גירסת הS שיותר חסכונית.

רק הQ9550 הרגיל נמצא שם ונתמך.

האם הלוח בכל זאת יתמוך במעבד?

ניסיתי לחפש בגוגל ולא ממש מצאתי תשובה לעניין...שלחתי גם מייל לGIGABYTE ולא ממש ענו לי :)

אשמח אם תוכלו לעזור...

פורסם

לצערי אין לי תשובה עבורך. וGIGABYTE כבר לא מעדכנים את רשימת מעבדי אינטל העדכניים עבור לוחות מבוססי P965. שווה לך לבדוק אם יש איפשהו חנות שיש לה 9550S במלאי, לראות אם הם מוכנים, גם בעלות ההתקנה של המעבד לבדוק אם זה עובד.

פורסם
  • מחבר

לצערי אין לי תשובה עבורך. וGIGABYTE כבר לא מעדכנים את רשימת מעבדי אינטל העדכניים עבור לוחות מבוססי P965. שווה לך לבדוק אם יש איפשהו חנות שיש לה 9550S במלאי, לראות אם הם מוכנים, גם בעלות ההתקנה של המעבד לבדוק אם זה עובד.

המממ תודה,

אין לי כ"כ אפשרות כזו..

את המעבד אני רוצה להזמין מחו"ל....

יש עוד תגובות בקשר למעבד הזה?

פורסם

Q9550S זה לא 45MM?

כי לפי מה שאני זוכר כל לוחות ה965 לא תומכים בהם אלא רק ב65 ומעלה

פורסם

אכן סוגיה קשה, הלוח אכן תומך במספר מעבדים הבנויים בתהליך ייצור של 45NM. שאלתי פעם את GIGABYTE שאלה בכיוון על הלוח שלי, P965-S3 וקיבלתי מהתמיכה שלהם תשובה שיש בעיה עם מעבדים שבFSB שלהם הוא 1333MHZ ומיוצרים ב45NM ולכן גם מה שנתמך לא נתמך באופן רשמי. מעניין לציין לעומת זאת, שכאשר מסתכלים ברשימות התמיכה של הP5B של ASUS המבוסס על אותו צ'יפסט, המעבדים השונים כן מופיעים אך מופיע NOTE של BETA SUPPORT.

פורסם
  • מחבר

אכן סוגיה קשה, הלוח אכן תומך במספר מעבדים הבנויים בתהליך ייצור של 45NM. שאלתי פעם את GIGABYTE שאלה בכיוון על הלוח שלי, P965-S3 וקיבלתי מהתמיכה שלהם תשובה שיש בעיה עם מעבדים שבFSB שלהם הוא 1333MHZ ומיוצרים ב45NM ולכן גם מה שנתמך לא נתמך באופן רשמי. מעניין לציין לעומת זאת, שכאשר מסתכלים ברשימות התמיכה של הP5B של ASUS המבוסס על אותו צ'יפסט, המעבדים השונים כן מופיעים אך מופיע NOTE של BETA SUPPORT.

בהחלט....האמת שגם לא מצאתי מישהו שעובד עם הזוג הזה בגוגל...דבר שבאמת מעלה את השאלה האם...

פורסם

אז יש לך פה כמה אופציות שאני יכול לחשוב עליהן:

1. לרכוש את המעבד, לנסות להתקין אותו על הלוח, עבד? מצוין, לא עבד, אם אני זוכר נכון אמרת שאתה רוכש אותו ממש בזול, כך שסביר שתוכל למכור אותו במחיר דומה למחיר בו קנית אותו.

2. לרכוש את המעבד, לנסות להתקין אותו על הלוח, עבד? מצוין, לא עבד, לקנות לוח G41 פשוט בכ270 ש"ח שבטוח תואם, סיכון של 270 ש"ח אמנם אבל מבטיח שלא תישאר עם מעבד בלי אפשרות להשתמש בו. חשוב לציין שזו אופציה לסתימת חור שעלול להיווצר, זו לא המלצה ללכת לקנות לוח G41. כמובן שלוח כזה יגביל אותך גם באופציות שדרוג דוגמאת זיכרון בהמשך.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה...

קיבלתי תשובה מGB שהדבר לא יהיה מומלץ לנסות.

לגבי שידרוג הלוח, אני מעדיף כבר להמתין ולקנות לוח ,מעבד וזיכרונות חדשים בהמשך...

בכל מקרה תודה לכולם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים