עבור לתוכן

חנויות צעצועים שעושות משלוחים לישראל

Featured Replies

פורסם

שלום

לאחרונה התעורר אצלי הצורך לחזור כמה (עשרות)שנים אחורה לימי הלגו העליזים שלי, ולקנות ערכות ולהרכיב אוסף פרטי של דגמים(בעיקר לגו טכני).

רק שלצערי כיוון שיש יבואן יחיד בארץ(אילנית) המחירים הם פי שניים ויותר ולכן החלטתי לבדוק אפשרות קנייה בחו"ל, בדקתי באמזון ולא ניתן להזמין דרכם(גם באמזון בארצות אירופה(בדקתי באתר הגרמני)) אנני מוצא אתרים נוספים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא.

תודה

פורסם

ניסית את איביי?

פורסם
  • מחבר

לא, אני קצת חוששמEBAY לדעתי נודף משם ריח רע של שוק אפור או שחור ומסריח!

פורסם

תקנה כשאתה בחול, המחירים פה שערורייתים.

פורסם

לא, אני קצת חוששמEBAY לדעתי נודף משם ריח רע של שוק אפור או שחור ומסריח!

שוק אפור או שחור ומסריח זה החנויות שאתה קונה מהם בארץ. ebay בסדר גמור,אם אתה לא מרוצה מהמוצר אתה תמיד יכול להחזיר וקבל את הכסף בחזרה.

פורסם

EBAY זה שוק פתוח -לא שחור ולא אפור

כל אחד יכול להקים חנות משלו באתר

אני אומנם עד היום הזמנתי משם רק מוצר אחד (גימפאד סאטורן USB )

אבל הוא הגיע ובמצב מצוין -יש גם זיופים וזה חלק מהענין של איבי שזה שוק פתוח וצריך לדעת בדיוק מה להזמין

ולבדוק את הדרוג של המוכר

פורסם

Ebay הכי טוב לדברים האלה.

תחפש מוכר עם מעל לאלף פיידבק תקרא קצת תגובות של קונים ממנו גם תגובות חיוביות וגם שליליות כדי שתבין עם מי יש לך עסק

תנסה להזמין משהו קטן שעולה 5-15 דולר לראות מה קורה עם זה, לאט לאט תשתדרג

פורסם

לאבא שלי יש את אוסף הלגו בין הגדולים בארץ, ואוסף הלגו טכני אולי הכי גדול בארץ (באזור ה35 אלף חלקים להערכתי).

מכיוון שבארץ אי אפשר לקנות לגו, אז זה או שמביאים לו לגו מחו"ל או הזמנה דרך איבי. בתור זה שמזמין לו את הלגו חצי מהמחיר הוא הלגו עצמו והחצי השני הוא משלוח + מכס (לפעמים), ועדיין זה יוצא שליש מחיר מהארץ.

שאתה קונה לגו תתמקד במוכרים מארצות הברית \ מדינות אירופאיות ולא הונג קונג, ושים לב במוצרים שלא רשום, איפשהו בקטן "גרסה זהה", "דמה", "חיקוי" וכו, כי בחלק מהדגמים מוכרים העתקים שלהם במחיר זול, וכמובן שלא מדובר באיכות של הלגו האמיתי.

אגב, שים לב שהרבה מוכרים לא מציינים משלוח לארץ, אבל בשליחת הודעה פרטית הם יתנו לך מחיר עם משלוח.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

לאבא שלי יש את אוסף הלגו בין הגדולים בארץ, ואוסף הלגו טכני אולי הכי גדול בארץ (באזור ה35 אלף חלקים להערכתי).

תוכל אולי לצלם ולהעלות תמונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים