עבור לתוכן

דעה: איך חנות BUG מצליחה להתקיים?

Featured Replies

פורסם

לגבי דל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474205.0

מאיפה הקישקוש על ניידים של HP? תואיל להאיר את עיניי או שאתה סתם מפרסם שקרים פרובוקטיביים? (קרי הוצאת דיבה)

בנאדם תרגיע.... על תרבות דיון שמעת?

• תגובות 70
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם תסתכל על הניידים של טושיבה וHP, שנקנים מהיבואן הרשמי בארץ אתה תראה שבאג היא לא "יקרה" יותר, הרוב המחוץ של הניידים מגיע מיבוא מקביל, וחנויות כמו KSP וIVORY עשו דברים מאוד מסריחים כמו מכירת מערכת הפעלה שמגיעה עם המחשב בכסף נוסף(על זה היה כל הברדעק עם DELL, שלאחרי תביעה משפטית KSP "הסכימה" להפסיק לעשות זאת, ולקנות מהמפיץ הרשמי של DELL בלבד)..

לHP למשל שיש נוכחות רשמית ומאוד מאוד חזקה בארץ יש 2 משווקים מורשים לשוק הביתי ד"BUG ו-DORCOM(קרביץ, office depot וATID מקבלים את זה דרך DORCOM), ככה שכאשר אתה קונה מ-KSP כן אתה לא מקבל את השרות של "היבואן" של HP... כי היא לא קונה את זה דרך הערוצים הרשמיים של HP בארץ.

מאיפה הבאת את הקשקוש הזה? אפילו ב-wallashops טושיבה ו-HP נמכרים עם אחריות של יבואן רשמי, איסוף מהבית, ביטוח על נזק פיזי (no matter what הזה) ובמחיר נמוך משמעותית מבאג.

KSP לא הסכימה לעשות כלום. דל הפסידו ופרסמו הודעת התנצלות בעיתונים.

פורסם

http://h20465.www2.hp.com/GPL/Search.aspx?Country_code=IL&language_code=en

תמצא את KSP, משום מה אפילו את שקם אלקטריק אפשר למצוא שמה.

בקשר ל-DELL אני לא יודע ממי אתם קונים את המחשבים האלה(ולא שאני מאמין לפרסומת), אני יודע שמMALAM(וחברת הבת אומניטק) ומיעל אתם לא.

http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&cs=ildhs1&l=he&s=dhs רק תגיד מי שם המפיץ, כי בשונה מחלק לא קטן מהמחשבים הניידים שלכם(כמו ASUS לדוגמא) שבהם אתם מודיעים מראש שהאחריות היא של XYZ, כאשר רציתי לרכוש מחשב של DELL מKSP מימוש האחריות היה בKSP עצמה, בנוסף לזה על מערכת הפעלה רצו 300 שקל נוספים, למרות שהSKU של הנייד באתר של DELL הצהיר שהמחשב מגיע עם מערכת הפעלה. אבל שוב כל חנות של KSP היא חברה בפני עצמה כדי "להגן" על הרשת, ככה שתסלח לי שאני לא יקבל את המילה שלך. מKSP קניתי נייד של ASUS(G61( רק לאחר שהם הסכימו לספק לי את המספר הסידורי כדאי שאוכל לבדוק מול ASUS שהמחשב אכן מסופק דרך מפיץ רשמי ומוגן ע"י אחריות בין לאומית.

מנוע החיפוש באתר של HP לא רלוונטי בגרוש ולא עודכן לפחות עשור. נסה לחפש שם ערים כמו "Netanya" או "Tel Aviv" לא תמצא אפילו ערך לחנות אחת, וזה לא מעיד על שום דבר. (העיר היחידה שהצלחתי לקבל אליה תוצאות היו Haifa וגם שם רובן לא עדכניות)

על כל נייד באתר מפורסם בדיוק מאיפה הוא הגיע ומי נותן את האחריות עליו, אף פעם לא נמכר בKSP נייד שהאחריות עליו גם הייתה בחברה עצמה - אין לנו מעבדת ניידים. ככה שכל הנרשם הוא עוד שקר רקוב מהיסוד. שום נייד אף פעם לא שונה בין עזיבתו את המפעל שבו הוא מיוצר ועד הגעתו לסניף וללקוח הסופי.

פורסם

מאיפה הבאת את הקשקוש הזה? אפילו ב-wallashops טושיבה ו-HP נמכרים עם אחריות של יבואן רשמי, איסוף מהבית, ביטוח על נזק פיזי (no matter what הזה) ובמחיר נמוך משמעותית מבאג.

links or it didn't happen.

בוואלה שופס המחשבים לא נמכרים במחיר נמוך מבבאג (אולי ב 3%. אולי.)

ובנוסף, מפעיל, היבואנית הרשמית של טושיבה, לא מציעה איסוף והחזרה מהבית. צריך להגיע למרכז איסוף.

במקרה לפני שבוע קניתי מחשב נייד של טושיבה עם אחריות של מפעיל, טרחתי לברר את העניין אחרי הקניה.

פורסם

מוזר, אני עובד בבאג וכל מי שרכש אצלינו מחשב של טושיבה אחרי ה-30.09.09 מקבל איסוף והחזרה מהבית של מפעיל.

פורסם

links or it didn't happen.

בוואלה שופס המחשבים לא נמכרים במחיר נמוך מבבאג (אולי ב 3%. אולי.)

ובנוסף, מפעיל, היבואנית הרשמית של טושיבה, לא מציעה איסוף והחזרה מהבית. צריך להגיע למרכז איסוף.

במקרה לפני שבוע קניתי מחשב נייד של טושיבה עם אחריות של מפעיל, טרחתי לברר את העניין אחרי הקניה.

מצטער לאכזב אותך, אבל מדובר בהפרש של מאות שקלים כולל משלוח ותשלומים.

קבל:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL655113

שנתיים אחריות, ביטוח נזק פיזי, איסוף מבית הלקוח.

פורסם

:kopfpatsch:

א. אין את הדגם הזה אצל באג, לפחות לא מצאתי אותו.

ב. זו מכירה אישית, כמו שוק. זה לא המחיר שבו ניתן לרכוש את המחשב.

פורסם

LEV-27

אם תצליח לקנות אותו במחיר הזה מוואלה (ההתחלתי) ב36 תשלומים המחשב הזה עליי :)

פורסם

1- יש לי הרגשה שאני צריך לעשות עוד שיחה קטנה למפעיל, כנראה שאני טועה בעניין האיסוף וההחזרה.

2- lev-27, במכירה אישית אתה לא תקבל את המוצר בחיים במחיר הרשום. זה מחיר מינימום להצעות.

בד"כ מתקבלות הצעות שגבוהות ב 10-12% יותר מהמחיר הנקוב (או מחירים גבוהים יותר)

פורסם

:kopfpatsch:

א. אין את הדגם הזה אצל באג, לפחות לא מצאתי אותו.

ב. זו מכירה אישית, כמו שוק. זה לא המחיר שבו ניתן לרכוש את המחשב.

מן הסתם. רציתי להציג את האחריות.

הנקודה שכן ניתן לרכוש את המוצר במחיר נמוך יותר.

פורסם

איפה המחיר הנמוך יותר?

גם ב4500 אתה לא לוקח אותו שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים