עבור לתוכן

דעה: איך חנות BUG מצליחה להתקיים?

Featured Replies

פורסם

זה לא רק עניין של "שרות" זה עניין של נוחות, אם אני צריך לנסוע שעה בשביל להגיע לסניף של KSP למשל, מול סניף באג שקיים בכל קניון ומרכז מסחרי גדול בארץ, אני אולי יעדיף את באג בדברים קטנים אבל "חשובים" כמו נגן מדיה, או דיסק קשיח נייד. בנוסף הם מתבססים על קניה אימפולסיבית, אם אני כבר בקניון כי אני צריך לקנות ג'ינס חדש, ומה זה בא לי מקלדת חדשה אז הנה אני נכנס וקונה. הסיכוי שזה יקרה עם סניף של שאר הרשתות בארץ הוא הרבה יותר נמוך.

• תגובות 70
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים נוסעים שעה בשביל לקנות בחצי חינם ולא בסופר מתחת לבית.

אבל לא כולם כאלה.

פורסם

קראתי את רוב הת'רד, ואני חייב להגיד-

תבדקו מחירים של מחשבים ניידים/נגני מדיה/אוזניות, קונסולות משחק, משחקי מחשב, ומחשבי כף יד.

אלו הדברים שבאג חיים עליהם היום, אלו דברים עם שוק גדול מאוד (מחשבים ניידים/נגני מדיה זה שוק מפלצתי במחזורים שלו), וברוב המוחלט של המקרים המחיר שם לא גבוה יותר מ 5-7% יותר מהמתחרה הזול ביותר שמוכר מייבוא רשמי.

אני אישית מוכן להוסיף 5-7% בשביל הידיעה שאני אקבל שירות טוב ושיש לי סניפים בכל חור ופינה בארץ.

פורסם

מה זה משנה הרי במחשבים ניידים מי שמספק זה היבואן והוא גם נותן השירות.

החנות רק לוקחת הכסף ויוצאת מהתמונה.

פורסם

זו כל הנקודה-

בבאג אתה יכול לזרוק את המחשב הנייד שלך בסניף וזהו, הם יעבירו ליבואן ויטפל בכל החרא. זה יתרון ענק למי שלא רוצה התעסקות מיותרת.

*זה שזה אפשרי לא אומר שהם לא ימליצו לך לפנות קודם ליבואן בשביל להוריד מעצמם התעסקות גם כן.

פורסם

גם כשזה מוצר שהטיפול באחריות שלו נעשית ישירות מול היבואן לחנות יש משקל רב. אם החנות פשטה רגל והשאירה חובות - תשכח מאחריות, אם החנות קטנה או מסוכסכת עם היבואן - היא לא יכולה לעזור, אם החנות גדולה - היא יכולה להפעיל לחץ על היבואן כדי לעזור ללקוח...

פורסם

מוזר שאף אחד לא הזכיר את זה, אבל באג הפכה את עצמה לייבואנית הרשמית של הארץ למוצרי Archos, ולפי דעתי הם הולכים לייבא לארץ את הטאבלטס החדשים שלהם, והם הודיעו שיש להם מעבדות בארץ לארכוס, וזה יתרון אדיר בשביל אנשים שרוכשים את המוצרים האלה והמחירים לא בשמיים :)

פורסם

אנשים נוסעים שעה בשביל לקנות בחצי חינם ולא בסופר מתחת לבית.

אבל לא כולם כאלה.

לא אנשים, "משפחות" אם אתה עושה קניה שבועית למשפחה של 4-5 נפשות ב1000 שקל אז כן חצי חינם יותר שווה ממגה בעיר, אם אתה רווק, אז לא זה לא שווה את זה כי בכמויות שאתה קונה אתה לא תחסוך יותר מהוצאות על דלק\בזבוז זמן.

זו כל הנקודה-

בבאג אתה יכול לזרוק את המחשב הנייד שלך בסניף וזהו, הם יעבירו ליבואן ויטפל בכל החרא. זה יתרון ענק למי שלא רוצה התעסקות מיותרת.

*זה שזה אפשרי לא אומר שהם לא ימליצו לך לפנות קודם ליבואן בשביל להוריד מעצמם התעסקות גם כן.

בנוסף על זה באג היא החנות היחידה שהיבואן של טושיבה מספק לא את ה "No matter what guarantee" בארץ(האחריות לנזק פיזי\גניבה לשנה הראשונה), ואני לא מכיר חנויות נוספות שמספקות שרות בבית הלקוח למחשבי HP.

פורסם

לבנוסף על זה באג היא החנות היחידה שהיבואן של טושיבה מספק לא את ה "No matter what guarantee" בארץ(האחריות לנזק פיזי\גניבה לשנה הראשונה), ו.

מאיפה קישקשת את זה?

זה לא ממש משנה איפה אתה קונה ואתה נרשם לשירות הזה באינטרנט אחרי הקניה.

פורסם

מאיפה קישקשת את זה?

זה לא ממש משנה איפה אתה קונה ואתה נרשם לשירות הזה באינטרנט אחרי הקניה.

בזמנו בדקתי את זה מול היבואן וזה היה זמין רק לבאג, עכשיו בבדיקה באתר כן יש עוד מספר חנויות, אבל שום רשת אחרת לא מופיעה שמה.

מבדיקה נוספת בעת רישום המחשב יש רק "באג" חנות מקוונת(?) ומשווקים(?), ככה שצריך לבדוק את זה לעומק, החנויות שמופיעות ברשימה של טושיבה, נראות כמו שווק לשוק העסקי בלבד(מודה לא בדקתי את כולם, אבל ה4-5 שכן מוכרות שרתים, ומחשבים לשוק העסקי) ועוד כמה היו דילרים שעובדים עם מפעיל.

ככה שכן, כל עוד יש לך חנות אחרת שמציגה את האחריות הזאתי, אני דוגל בזה שבאג היא עדיין הרשת היחידה ללקוחות פרטיים שמפעיל וטושיבה מספקים דרכה את האחריות הזאתי.

פורסם

חרא חנות

באיזו זכות הם מוכרים אקס בוקס 360 סלים ב2000 שקל כששאר חנויות שמוכרות אקס בוקס כמו אנג'ויסטיק מוכרות את אותה החבילה ב1600-1700?

בחו"ל חבילה כזאת עולה 1100 שקל

מה שאומר שהם מוכרים לנו אקס בוקס אחד במחיר של שניים כמעט, אפילו מייקרוסופט לא מרוויחה ככה מהאקס בוקס

מהם אני לא קונה

פורסם

קראתי את רוב הת'רד, ואני חייב להגיד-

תבדקו מחירים של מחשבים ניידים/נגני מדיה/אוזניות, קונסולות משחק, משחקי מחשב, ומחשבי כף יד.

אלו הדברים שבאג חיים עליהם היום, אלו דברים עם שוק גדול מאוד (מחשבים ניידים/נגני מדיה זה שוק מפלצתי במחזורים שלו), וברוב המוחלט של המקרים המחיר שם לא גבוה יותר מ 5-7% יותר מהמתחרה הזול ביותר שמוכר מייבוא רשמי.

אני אישית מוכן להוסיף 5-7% בשביל הידיעה שאני אקבל שירות טוב ושיש לי סניפים בכל חור ופינה בארץ.

אם אתה מוכן לשלם 7% תוספת (לרוב יותר) עבור אותו שירות בדיוק (שבכלל ניתן על ידי היבואן וכולל איסוף מבית הלקוח) שיהיה לך לבריאות. אני לא מוכן. לצערי באג חיים מאנשים שמוכנים לשלם אקסטרה עבור אשלייה של "יש עם מי לדבר".

פורסם

אם אתה מוכן לשלם 7% תוספת (לרוב יותר) עבור אותו שירות בדיוק (שבכלל ניתן על ידי היבואן וכולל איסוף מבית הלקוח) שיהיה לך לבריאות. אני לא מוכן. לצערי באג חיים מאנשים שמוכנים לשלם אקסטרה עבור אשלייה של "יש עם מי לדבר".

אם תסתכל על הניידים של טושיבה וHP, שנקנים מהיבואן הרשמי בארץ אתה תראה שבאג היא לא "יקרה" יותר, הרוב המחוץ של הניידים מגיע מיבוא מקביל, וחנויות כמו KSP וIVORY עשו דברים מאוד מסריחים כמו מכירת מערכת הפעלה שמגיעה עם המחשב בכסף נוסף(על זה היה כל הברדעק עם DELL, שלאחרי תביעה משפטית KSP "הסכימה" להפסיק לעשות זאת, ולקנות מהמפיץ הרשמי של DELL בלבד)..

לHP למשל שיש נוכחות רשמית ומאוד מאוד חזקה בארץ יש 2 משווקים מורשים לשוק הביתי ד"BUG ו-DORCOM(קרביץ, office depot וATID מקבלים את זה דרך DORCOM), ככה שכאשר אתה קונה מ-KSP כן אתה לא מקבל את השרות של "היבואן" של HP... כי היא לא קונה את זה דרך הערוצים הרשמיים של HP בארץ.

פורסם

אם תסתכל על הניידים של טושיבה וHP, שנקנים מהיבואן הרשמי בארץ אתה תראה שבאג היא לא "יקרה" יותר, הרוב המחוץ של הניידים מגיע מיבוא מקביל, וחנויות כמו KSP וIVORY עשו דברים מאוד מסריחים כמו מכירת מערכת הפעלה שמגיעה עם המחשב בכסף נוסף(על זה היה כל הברדעק עם DELL, שלאחרי תביעה משפטית KSP "הסכימה" להפסיק לעשות זאת, ולקנות מהמפיץ הרשמי של DELL בלבד)..

לHP למשל שיש נוכחות רשמית ומאוד מאוד חזקה בארץ יש 2 משווקים מורשים לשוק הביתי ד"BUG ו-DORCOM(קרביץ, office depot וATID מקבלים את זה דרך DORCOM), ככה שכאשר אתה קונה מ-KSP כן אתה לא מקבל את השרות של "היבואן" של HP... כי היא לא קונה את זה דרך הערוצים הרשמיים של HP בארץ.

לגבי דל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474205.0

מאיפה הקישקוש על ניידים של HP? תואיל להאיר את עיניי או שאתה סתם מפרסם שקרים פרובוקטיביים? (קרי הוצאת דיבה)

פורסם

לגבי דל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474205.0

מאיפה הקישקוש על ניידים של HP? תואיל להאיר את עיניי או שאתה סתם מפרסם שקרים פרובוקטיביים? (קרי הוצאת דיבה)

http://h20465.www2.hp.com/GPL/Search.aspx?Country_code=IL&language_code=en

תמצא את KSP, משום מה אפילו את שקם אלקטריק אפשר למצוא שמה.

בקשר ל-DELL אני לא יודע ממי אתם קונים את המחשבים האלה(ולא שאני מאמין לפרסומת), אני יודע שמMALAM(וחברת הבת אומניטק) ומיעל אתם לא.

http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&cs=ildhs1&l=he&s=dhs רק תגיד מי שם המפיץ, כי בשונה מחלק לא קטן מהמחשבים הניידים שלכם(כמו ASUS לדוגמא) שבהם אתם מודיעים מראש שהאחריות היא של XYZ, כאשר רציתי לרכוש מחשב של DELL מKSP מימוש האחריות היה בKSP עצמה, בנוסף לזה על מערכת הפעלה רצו 300 שקל נוספים, למרות שהSKU של הנייד באתר של DELL הצהיר שהמחשב מגיע עם מערכת הפעלה. אבל שוב כל חנות של KSP היא חברה בפני עצמה כדי "להגן" על הרשת, ככה שתסלח לי שאני לא יקבל את המילה שלך. מKSP קניתי נייד של ASUS(G61( רק לאחר שהם הסכימו לספק לי את המספר הסידורי כדאי שאוכל לבדוק מול ASUS שהמחשב אכן מסופק דרך מפיץ רשמי ומוגן ע"י אחריות בין לאומית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים