עבור לתוכן

המלצה לרסיבר קולנוע ביתי (לחיבור ל-HTPC) ו-2 רמקולים קדמיים איכותיים, תקציב 4K~

Featured Replies

פורסם

אני מחפש המלצות ל:

1. רסיבר לקולנוע ביתי לחיבור למחשב HTPC, לצפייה בוידאו והאזנה למוסיקה.

2. שני רמקולים קדמיים רצפתיים איכותיים.

תקציב - בסביבות 4K, פחות אם זה יותר מדי, יותר אם זה מעט מדי...

תודה,

אורי

פורסם

האם יש לך כוונה להוסיף רמקולים בעתיד לצורך יצירת צליל הקפי (קולנוע ביתי)? אם לא ויש לך כרטיס קול סביר, כדאי לחשוב בכיוון של מגבר במקום.

מה גודל חלל ההאזנה? ייתכן ומדפיים יספיקו (או אפילו יהיו בגדר "חובה") ואז גם תהנה מיתרונותיהם.

אלו סוגי מוסיקה וסרטים תשמע ותראה? זה יכתיב את סוג ההמלצות שתקבל.

האם שלט הוא בגדר חובה? יש מגברים טובים ללא שלט: היצרן רוצה לקצץ עלויות, אך לא על חשבון איכות הצליל. למרות שזה קוטל מכירות עבורו, הוא עושה זאת "בשם המוסיקה".

בנוסף, קבע תקציב עליון שאותו אין לעבור; אין כזה דבר "פחות אם זה יותר מדי, יותר אם זה מעט מדי".

פורסם
  • מחבר

1. אולי בעתיד אוסיף סראונד, כרגע לא. בינתיים לא קניתי כרטיס קול, והסתפקתי ב-onboard. לדעתך כדי לשמוע מוסיקה ברמת שמע גבוהה אצטרך להוסיף כרטיס קול? אם כן, על איזה תמליץ?

2. חלל ההאזנה הוא סלון די גדול, משהו כמו 5x5 מ'.

3. מוסיקה - כל מיני סוגים, קלאסית, ג'ז, רוק. סרטים - גם, כל מיני, קשה לדעת מראש.

4. אני חושב שעדיף רסיבר עם שלט. אמנם מדובר בעוד שלט על השולחן, אבל זה נראה לי הכי נוח.

5. תקציב - הסיבה שאני גמיש היא שאני לא כל כך מכיר את סדרי הגודל של המחירים. קבעתי תקציב בסדר גודל כזה כי מצד אחד חשוב לי שהרכיבים יהיו איכותיים, אבל מצד שני אני לא רוצה להשתגע יותר מדי. אבל כדי לקבוע גג, בוא נגיד 4.5K.

פורסם

אם כך, קנה רסיבר קולנוע ביתי. הייתי מתחיל לשמוע שילובים שנכנסים לתקציב מהמבחר שכאן:

http://www.fuse.co.il/categories/9539/?sortby=price&search_text=

http://www.fuse.co.il/categories/10674/?sortby=price&search_text=

חנויות נוספות: זימקס, סינמה פרדיסו. אם אתה גר במקום רחוק מהמרכז, כתוב היכן ואמליץ לך.

בהצלחה. :)

פורסם
  • מחבר

טוב, אסתכל ברשימות האלה. תודה.

יש בכל זאת המלצה על חברות/דגמים מסוימים?

פורסם

כל מה שיש בחנויות האלה אינו מותג מדבקה. מומלץ שלא להגיע עם ציפיות מסוימות לגבי מותג כזה או אחר, אלא פשוט לשמוע ולבחור את מה שנשמע טוב לאוזניך. כמובן, מה שטוב עשוי להשתנות לפי רמת הבשלות והנסיון: שים לב שמה שנשמע מרשים אינו בהכרח "נכון", או כזה שתוכל להאזין לו לזמן רב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים