עבור לתוכן

איך אני פותח פורט אצלי במחשב?

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט רגיל,לא מהיר ואני רוצה לפתוח את פורט 134 או 135 אני לא זוכר איזה בדיוק אבל זה הפורט שמאפשר לשלוח הודעות דרך ה-RUN למשל.

איך אני בדיוק פותח אותו ואם מישהו יודע איזה פורט זה בדיוק מהשניים אני אשמח(יש לי WIN XP PRO)

פורסם

לפתוח פורט צריך רק כשיש לך נתב או פיירוול כלשהו. אם אין לך, כל הפורטים פתוחים תמיד.

אז בשביל שנדע להסביר לך איך לפתוח את הפורט, אתה צריך להגיד לנו איזה נתב או פיירוול יש לך. אם אין לך שום דבר כזה, הפורט כבר פתוח.

פורסם
  • מחבר

לפתוח פורט צריך רק כשיש לך נתב או פיירוול כלשהו. אם אין לך, כל הפורטים פתוחים תמיד.

אז בשביל שנדע להסביר לך איך לפתוח את הפורט, אתה צריך להגיד לנו איזה נתב או פיירוול יש לך. אם אין לך שום דבר כזה, הפורט כבר פתוח.

אז למה אני לא מצליח לשלוח הודעה דרך ה-NET SEND?

לי יש רשת עם האב,מודם אלקטל שהוא גם ראוטר ופיירוואל אז הבעיה אצלי ולא אצל החבר שלי שלא קיבל את ההודעה שלי?

אז איך אני פותח את הפורט(134 או 135?)?

פורסם

אם אתה זה שמנסה לשלוח את ההודעה, אתה יכול להיות בטוח ב-1000000% שאין לך בעייה של פורטים סגורים. מכיוון שבנתב, פורטים יוצאים תמיד פתוחים. אם אתה שולח את ההודעה, אתה משתמש בפורטים יוצאים, ואין שום צורך לפתוח כלום.

הבעייה היא או שאצל החבר שלך הפורטים של שירות ה-Messenger סגורים, או שהוא ביטל את שירות ה-Messenger בשביל לא לקבל הודעות מציקות כאלה.

נ.ב.- אין צורך אף פעם לצטט הודעה מעליך. מכיוון שהיא בדיוק מעליך, ברור שאתה מתייחס אליה.

פורסם
  • מחבר

אז איך אני אומר לו שיפתח אותם?(ואיזה פורט זה בדיוק)

פורסם

דבר ראשון, זה פורט 139.

ומה כ"כ מסובך? אתה אומר לו: "תפתח פורט 139."

אם אתה מבקש שנסביר איך הוא צריך לפתוח את הפורטים, אותו סיפור. אם לא תגיד לנו מה חוסם לא את הפורטים בכלל (נתב/פיירוול) ואיזה, לא נוכל להגיד לך מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

יש לו אינטרנט רגיל.

מודם רגיל,לא מהיר ואין לו פיירוואל.

פורסם

הבעייה היא או שאצל החבר שלך הפורטים של שירות ה-Messenger סגורים, או שהוא ביטל את שירות ה-Messenger בשביל לא לקבל הודעות מציקות כאלה.

פורסם
  • מחבר

אז איך פותחים את זה?(הוא ביקש שאני אשאל כי הוא לא יודע והוא לא חסם כלום-לפחות לא בכוונה)

פורסם

Start >> Run >> services.msc

חפש שם את

Messenger

תגדיר אותו Automatic ותלחץ Start.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים