פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים יש לי אינטרנט רגיל,לא מהיר ואני רוצה לפתוח את פורט 134 או 135 אני לא זוכר איזה בדיוק אבל זה הפורט שמאפשר לשלוח הודעות דרך ה-RUN למשל.איך אני בדיוק פותח אותו ואם מישהו יודע איזה פורט זה בדיוק מהשניים אני אשמח(יש לי WIN XP PRO)
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים לפתוח פורט צריך רק כשיש לך נתב או פיירוול כלשהו. אם אין לך, כל הפורטים פתוחים תמיד.אז בשביל שנדע להסביר לך איך לפתוח את הפורט, אתה צריך להגיד לנו איזה נתב או פיירוול יש לך. אם אין לך שום דבר כזה, הפורט כבר פתוח.
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים מחבר לפתוח פורט צריך רק כשיש לך נתב או פיירוול כלשהו. אם אין לך, כל הפורטים פתוחים תמיד.אז בשביל שנדע להסביר לך איך לפתוח את הפורט, אתה צריך להגיד לנו איזה נתב או פיירוול יש לך. אם אין לך שום דבר כזה, הפורט כבר פתוח.אז למה אני לא מצליח לשלוח הודעה דרך ה-NET SEND?לי יש רשת עם האב,מודם אלקטל שהוא גם ראוטר ופיירוואל אז הבעיה אצלי ולא אצל החבר שלי שלא קיבל את ההודעה שלי?אז איך אני פותח את הפורט(134 או 135?)?
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים אם אתה זה שמנסה לשלוח את ההודעה, אתה יכול להיות בטוח ב-1000000% שאין לך בעייה של פורטים סגורים. מכיוון שבנתב, פורטים יוצאים תמיד פתוחים. אם אתה שולח את ההודעה, אתה משתמש בפורטים יוצאים, ואין שום צורך לפתוח כלום.הבעייה היא או שאצל החבר שלך הפורטים של שירות ה-Messenger סגורים, או שהוא ביטל את שירות ה-Messenger בשביל לא לקבל הודעות מציקות כאלה.נ.ב.- אין צורך אף פעם לצטט הודעה מעליך. מכיוון שהיא בדיוק מעליך, ברור שאתה מתייחס אליה.
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים דבר ראשון, זה פורט 139.ומה כ"כ מסובך? אתה אומר לו: "תפתח פורט 139."אם אתה מבקש שנסביר איך הוא צריך לפתוח את הפורטים, אותו סיפור. אם לא תגיד לנו מה חוסם לא את הפורטים בכלל (נתב/פיירוול) ואיזה, לא נוכל להגיד לך מה לעשות.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים הבעייה היא או שאצל החבר שלך הפורטים של שירות ה-Messenger סגורים, או שהוא ביטל את שירות ה-Messenger בשביל לא לקבל הודעות מציקות כאלה.
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים מחבר אז איך פותחים את זה?(הוא ביקש שאני אשאל כי הוא לא יודע והוא לא חסם כלום-לפחות לא בכוונה)
פורסם 2003 בנובמבר 222 שנים Start >> Run >> services.mscחפש שם אתMessengerתגדיר אותו Automatic ותלחץ Start.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.