עבור לתוכן

לוח אם, מעבד(אינטל), וזיכרונות - עכשיו או לחכות?

Featured Replies

פורסם

לשידרוג אחד המחשבים בבית חשבתי לקנות מעבד (I7 930) ולוח אם ASUS P6X58D-E, השאלה אם כדאי לחכות בעקבות היציאת המעבדים החדשים והתושבת החדשה? יש למישהו מושג מתיי בערך תהיה ירידת מחירים ולוחות / מעבדים חדשים?

תודה!

פורסם

מה השימושים שלך במחשב שאתה חושב שאתה צריך שדרוג ?

עם כרטיס מסך כמו שלך , ומעבד לא חלש , עם מספיק זיכרון.

אם אתה רוצה שיפור מהותי בטעינת משחקים שים SSD או תעשה RAID - תראה שיפור מהותי בהרבה מאוד דברים - ולדעתי יהיה הרבה יותא אפקטיבי.

אם העיסוק שלך קשור בעיקר לעיסוק במעבד - אז מה הוא ?

פורסם
  • מחבר

digitalseeker תודה אבל לגבי השידרוג אני עושה אותו השאלה רק מתיי... במפרט כבר יש לי SSD(למערכת הפעלה) וגם RAID (למשחקים) אבל את הלוח אם והמעבד + זכרונות הולך לשדרג בכל מקרה.

פורסם

שוב, מה השימושים שלך?

אם זה ממש לוחץ לך אז תשדרג. אני בכול אופן לא הייתי עושה את זה למטרות שמתחת לגיימינג כבד ועריכה גרפית בינונית.

פורסם

גם לגיימינג כבד אין טעם לשדרג את המערכת שיש ברשותו.

אם הלוח אם שלו תומך (לא זוכר איזה יש) למשחקים יותר אפקטיבי לעשות SLI לעוד 470

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שהשאלה היא לא אם כן או לא לשדרג, השאלה היא אם כדאי לחכות עד חודשיים האם תהיה הוזלה לדעתכם משמעותית במחירים?

פורסם

לדעתי לא תהיה הוזלה משמעותית.....אבל שווה לחכות במקרה שלך

פורסם

well...?? אז מה השימושים במערכת?

פורסם
  • מחבר

השימושים הם - קודם כל השקעה לזמן ארוך בתקציב של 4000 ש'ח, SLI לא בא בחשבון בגלל צריכת החשמל הרעש והחום, משחקים ברזולוציה 1920 עם 3D מופעל, עריכת וידאו בתוכנות כמו Premier או Powerdirector, והפעלת סרטי Blue Ray 3D.

לא אכפת לי לחכות עד דצמב'-ינואר אם עתיד להיות שינוי קרוב במחירים או במפרטים

פורסם

בתלות בתדירות השימוש בישומי עריכת וידאו, אולי מערכת מבוססת LGA 1156 תהיה עדיפה.

לגבי השאלה הגדולה, האם להמתין או לא, אנחנו לא נביאים ולפיכך אף אחד לא יודע מה יהיה. אפשרי שבינואר יצאו מעבדים חדשים שאולי יהיו עדיפים לשימושים שלך באותו מחיר. גם יתכן שהם לא יהיו עדיפים אבל תהיה ירידה במחירים של הפלטפורמות הקודמות. לעומת כל זאת יתכן שההשפעות תהיינה זניחות ולא שוות המתנה של ארבעה חודשים.

פורסם
  • מחבר

למה שמערכת LGA 1156 תהיה עדיפה? בגלל המחיר?

פורסם

אם עיקר השימושים הכבדים הוא משחקים אז תבחר אחד מן השניים:

במחיר זול יותר אתה יכול לקבל ביצועים שווים/דומים או באותו מחיר אתה יכול לקבל ביצועים טובים יותר

פורסם

Sandy Bridge יפנה יותר לקהל ה"מיינסטרים" בהתחלה, עד לקראת סוף השנה הבאה לא ייצאו גרסאות של מעבדים שיכולים להתחרות מול Nehalem (סדרת הi7 9xx) וגם הם ככל הנראה לא יוכלו לבצע אוברקלוק כמו שנהוג עם הi7 9xx בגלל הגבלים של הצ'יפסט.

אם תרצה עצות שמיועדות לכיוון ה3D בגיימינג אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.

פורסם
  • מחבר

תודה :) עזרתם מאד, jclarkk אצור איתך קשר בפרטי..

פורסם

במידה והמערכת שרשומה במפרט שלך היא המערכת העדכנית, לא הייתי ממהר לקנות עכשיו. את האמת שאין טעם, הייתי מחכה ל-LGA 2011.

אוברקלוק קטן עד אז, ואתה בסדר גמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים