פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים מתי הם בדיוק יתקשרו?ומקסימום אם הם לא מתקשרים מתי להיתקשר אליהם (יענו איזה תאריך)?בד"כ אני לא דואג כי כבר השתתפתי במכירות שלהםהפעם אני ממליץ לך להתקשראמנם עברו כמה ימים מאז שרשמת את ההודעה ואולי הם כבר יצרו איתך קשר אבל איתי עדיין לאבהתחשב בזה שיש רק עוד שני ימי עבודה עד ההשקה אני מתקשר אליהם עוד מעט וממליץ גם לך (:
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים גם אליי לא התקשרו עדיין , מקסימום אני אתקשר ביום שני אם הם לא יצרו קשר איתי קודם...
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים תדע לך שאני רוצה ללכת להשקה רק כדי לפגוש אותך הבעיה שלי היא שלא יהיה אוטובוס חזרה ויש לי בעיה עקרונית עם לקנות במחיר מוזל ולשלם על מונית אח"כ ;D לפעמים זה ממש מבאס לחיות בתל אביב בלי אוטו. מצד שני בד"כ זה מעולה
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים זה בהנחה שאני אגיע , יש לי עבודה להגיש בשלישי בבוקר... כמובן שאם אני מגיע , אז זה יהיה עם רכב ואז אני אוכל להקפיץ אותך חזרה...
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים אני גר בצפון תל אביב זה יוסיף לך עוד איזה 25 דקות לנסיעה (אתה נוסע לב"ש אם אני זוכר נכון)
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים אני גר בצפון תל אביב זה יוסיף לך עוד איזה 25 דקות לנסיעה (אתה נוסע לב"ש אם אני זוכר נכון)באר שבע ?מישהו בא מבאר שבע?
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים אני כבר לא בב"ש (רק למדתי בב"ש ועכשיו אני כבר לא לומד שם) ואני מגיע מצפון ת"א (זה בהנחה שאני מגיע....) אבל יפה שזכרת...
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים טוב , גם אליי התקשרו הרגע , הבחור היה כל כך נחמד והזמין אותי לאירוע השקה - פשוט לא יכולתי לסרב להזמנה אז נתראה ביום שני בלילה....
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים גם אליי התקשרו. חשבתי אני אמור משלם כמה ימים לפני, לקבל קבלה ואז מקבל את המשחק לאחר שאני מראה הוכחת קנייה. מסתבר שאפשר לשלם בזמן שבאים לקחת. מעולה
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים אתה... משלם בטוח?אל תהיה פראייר, אני אמרתי לסיימון 4 עותקים, אבל אני לא משלם עליהם בטוח.משלם ב100% על עותק אחד אתה יכול להיות בטוח.. זה כל מה שאני רוצה עותק אחד בשבילי.. אז במידה שאתם מוכנים להכניס עוד עותק / יצא שמישהו מהרשימה לא משלם בטוח, שלח לי בקשה הודעה פרטית תודה. אוכל לתת לך גם את הפלאפון שלי לצורך בירורים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.