פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים תום קיידר, AKA alianyn (או Suture Hand או Hypnotic Eyes) ! ;D מזל טוב אחי ויומולדת 27 שמייח! ליומולדת אני מאחל לך שנת לימודים (סטודנט לרפואה שנה כמעט רביעית... רייט? ;D) קלה ומוצלחת, מקווה שישאירו אותך שם למרות הבעיות שאתה עושה כמו כן אני עוד מחכה לראות מה נסגר עם פרוייקט ספיידי שלך (לבנאדם יש כישרון) ועם שאר הדברים שתיכננת לעצמך ולאחרים כמוני וכמו עוד כמה פה בפורום :-X ולסיום איך לא - שממנים ושאר מיני דברים צבעוניים מקפצים פה! :clapper: :cwm39: :smiliedisco1: :walksmil: :auto: :dazzler1: :jester: :evilking: :clown: :inlove: :tomato: :gorgeous: :ylsuper: :dance: :anim-jjd: :funn: :funn: :funn: :funn: *כמה שאני גרוע בברכות...
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים חחחח הרבה ציורים אנימציות ודברים מגניבים הכנסת!!, תמסרו לו מזל טוב גם משם SuperGohan חיחיחי
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים :-* :-* :-* מזל טוב לך תום עד מאה ועשרים! ;D ;D ;D :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים מזל טוב! הנה תרומת ההשמנמנים שלי: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :dance: :bigok:
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים וווווווווא בייייבי! תודה - תודה לכולם!!! להורי שהביאוני עד הלום, לאישה התומכת, ולכולכם! אחסן יום הולדת - מלא מלא מתנות שוות! יופי של אלכוהול ועוד מעט גם מסיבה אכזרית... היה שווה כל השנים... אז (קצת תחת השפעת אלכוהול) הייתי רוצה לצ'פר את עצמי בשמנמנים מסורתיים : ושוב המון המון תודה לכולם ו... P A R T A E ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים מזל טוב :jester: תסיים בהצלחה את לימודי הרפואה :funn: :funn: :coolman: :funn: :funn:
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים 27 אה? אתה בין היחידים (היחיד?) בפורום שיש לו מבחינת איחולים פחות מ95 שנים לחיות ;D
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים ;D :jester: :clown: :smiliedisco1: ובמסורת: :funn: :funn: :funn: נ.ב. מזקן אחד למשנהו.
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים מזל טוב ... קבל 27 שמנמים! :funn::funn::funn::funn::funn::funn: :funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn: ואחד לשנה הבאה
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים מזל טוב :bounce: :jump: :cool: :faga4: :lsvader: :funn: :anim-jjd: :dance: :bigok: :DJsmile: :elkgrin: :elkgrin: :cistinebiggrinA: :ylsuper: :ylsuper: :biggthumpup: :jester: :evilking: :clown: :auto: :walksmil: :cwm39: המשך חיים ארוכים ואיכותיים לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.