פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים היי תסלחו לי על הבורות פשוט אין לי מושג ב MAC אני רוצה להתחיל ללמוד MAC ולפני שאני מתקין אותו על המחשב יש לי כמה שאלות 1 האם אני יוכל להריץ את כל התוכניות שיש לי בוינדוס על הMAC ? 2 האם הMAC תומך בקבצי exe ? 3 האם הMAC הוא הפצת חינם כמו לינוקס או שצריך לרכוש אותו ? 4 איזה גירסה הכי טובה להתקין למשתמש חדש ? תודה מראש
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים 1. לא, רק דרך וירטואליזציה. כמו בלינוקס.2. ראה 1.3. צריך לרכוש, $29 בחו"ל או 159שח בארץ.4. יש רק גרסה רגילה, וגרסת Server שאתה לא צריך.5. בכל רגע ייבוא לכאן איזה יפה נפש בעל ספרייה לא גדולה במיוחד של מוזיקה וסרטים בשווי של לא פחות מכמה מאות אלפי דולרים שהואהוריד דרך טורנטים במשך שנים, ויתחיל לצעוק לך שלהתקין OSX על PC זה לא חוקי כי זאת הפרת הסכם משתמש בין חברת אפל ללקוח. 3, 2, 1...מה שנכון במידה מסוימת: אם אתה תושב ארה"ב או מדינה אחרת בה תקפים חוקי ארה"ב, הפרת EULA = הפרת חוק DMCA = עונש מוות אכזרי.
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים מחבר אז על מה אני אמור להתקין אם לא על PC ? לפי מה שאתה אומר אם אני רוצה MAC אני צריך לקנות מקבוק ?
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים תאר לעצמך מצב בו יכולת להתקין ווינדוס רק על מחשבים תוצרת מייקרוסופט, אחרת זאת הייתה הפרת הסכם משתמש.זה בדיוק המצב עם מערכת הפעלה של מק. רק שבניגוד למייקרוסופט, מערכת של מק מבוססת באופן חלקי על קוד חופשי.
פורסם 2010 בספטמבר 1915 שנים אם לא תבדוק דרישות מערכת לפני ההתקנה, בהחלט יש מצב שתתקל בבעיה במהלך ההתקנה.google חברו הטוב ביותר של הטכנאי.
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים WarezMen יש דיון שפתחתי על osx86 לדבר על ההתקנה עצמה בפורום הזה זה לעבור על חוקי הפורום כי זה תחום אפור מה שכן אני יכול להגיד לך זה קצת הסטוריה ומידע שלא עובר על חוקי הפורום עד לפני כמה שנים מחשבי אפל השתמשו בלוחות עם ומעבדים שונים מהסטנדרט של הpc בתקופה הזאת לא היה אפשרות נורמלית להתקין מערכת הפעלה של מאק על pc מקביל כי החומרה היתה שונה היו אמולטורים אבל למערכות ישנות בהרבה לפני כמה שנים אפל עברה למחשבים שבנוים מאותם רכיבים כמו pc חוץ מאיזה חלק פצפון שמחליף את הביוס ואז אנשים בהדרגה פתחו אפשרויות להתקין את מערכת ההפעלה של המאק על pc חלק קוראים לזה אקינטוש וחלק קוראים לזה osx86 בענין חוקיות כל ארץ והחוקים שלה בגדול יש דרך להתקין osx חוקי על pc -אבל יכולות להיות בעיות מסוימות זה לא אותו סוג התקנה כמו לינוקס או חלונות על pc וצריך ניסיון בתחום או מזל בחומרה אני ממליץ לך לנסות קודם לינוקס ורק אז osx86 אני לא יגיד לך איך להתקין osx86 -אבל עם תלמד קצת על לינוקס יהיה לך הרבה יותר קל לעשות התקנה כזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.