עבור לתוכן

שידרוג כרטיס מסך GTX460

Featured Replies

• תגובות 38
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הלינקים האלה לא מוכיחים שום דבר אלא רק מביאים דעות לגביי כדאיות רכישת הספק.

ספק הכח הזה מספיק למערכת כזאת, מספיק בעבוע, לא מדבר פה על כרטיס רעב לחשמל, אלא משהו שלוקח ממש מעט יותר מ8800GT

פורסם

כאן מדובר על כדאיות לפני קניה והספק הנ''ל לא היה משתלם כיוון שאין בו הרבה חיבורים והוא היה יקר

אבל לפותח הת'רד כבר יש אחד והשאלה היחידה היא האם הוא יחזיק את הכרטיס או לא . והתשובה היא יחזיק

פורסם

אם הייתם קוראים קצת יותר טוב:

TDT גרוע וכנ"ל הספק השני.

TRT עדיף וטיפה יותר יקר.

אבל לפותח הת'רד כבר יש אחד והשאלה היחידה היא האם הוא יחזיק את הכרטיס או לא . והתשובה היא יחזיק

גם ספק ג'נרי יחזיק...

וליאור:

z460_power.png

פורסם

טוב אין לי כח לויכוחים

פותח הת'רד - קנה את הכרטיס שים על הספק ותראה שיעבוד.

פורסם
  • מחבר

טוב אין לי כח לויכוחים

פותח הת'רד - קנה את הכרטיס שים על הספק ותראה שיעבוד.

אוקיי. ננסה.

יש איזו גירסה מומלצת של ה- GTX מבחינת היצרן?

לפי הביקורות שקראתי ASUS, EVGA ו- GAINWARD הם החברות המומלצות.

אני מזמין מחו'ל את הכרטיס (בגלל שאין מכס) והמחיר יוצא כמעט 50 אחוז זול יותר אז אשמח לשמוע על המלצות.

פורסם

אוקיי. ננסה.

יש איזו גירסה מומלצת של ה- GTX מבחינת היצרן?

לפי הביקורות שקראתי ASUS, EVGA ו- GAINWARD הם החברות המומלצות.

אני מזמין מחו'ל את הכרטיס (בגלל שאין מכס) והמחיר יוצא כמעט 50 אחוז זול יותר אז אשמח לשמוע על המלצות.

כל החברות טובות יש כאלה ששמות קירור טוב יותר

מאיפה אתה מזמין?

פורסם
  • מחבר

כל החברות טובות יש כאלה ששמות קירור טוב יותר

מאיפה אתה מזמין?

מאמזון.

פורסם

אפשר לקבל לינק לאיפה שראית שהכרטיסים זולים יותר ב 50%?

תודה

פורסם

אל תקנה את הgainward יש איתו תקלות.

והכרטיס נמכר בחו''ל ב200$ כך שה200 ש''ח שהוא עולה יותר בארץ שווים את זה מבחינת אחריות

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל לינק לאיפה שראית שהכרטיסים זולים יותר ב 50%?

תודה

הכרטיס בארץ עולה מינמום 1020 ב- KSP.

באמזון הכרטיס של EVGA, ה- GTX 460, עולה פחות מ- 650 (כולל משלוח) כך שזה לא בדיוק 50 אחוז אבל בגבול ה- 35-40.

יש אחראיות לכל החיים עם רישום המוצר.

זה קצת מסתבך אם המוצר מתקלקל כי אז צריך לשלוח את הכרטיס חזרה ליצרן אבל בדרך כלל יש החזרים.

פורסם

אל תקנה את הgainward יש איתו תקלות.

פרט נמק הסבר :)

אני יודע שבעיות יש לGS

הגרסא של ספארקל\לידטק נהדרת

פורסם

חבר'ה, אולי אין מכס על הכרטיס אבל יש מע"מ + דמי שמירה או משהו כזה... קיצר זה לא משתלם להזמין מוצר כזה מחו"ל.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, אולי אין מכס על הכרטיס אבל יש מע"מ + דמי שמירה או משהו כזה... קיצר זה לא משתלם להזמין מוצר כזה מחו"ל.

כן אני יודע את זה.

אני מוגדר כעצמאי פטור ממע"מ ואני בודק את האופציה שאולי אני אוכל לקבל החזר על דמי שמירה + מע"מ.

פורסם

המממ אם כבר דנים בזה אתם חושבים שJSP TECH 450W 12CMF EZCOOL יחזיק? גם את מהדורת הג'יגה של הכרטיס? הם כותבים את זה כ"מומלץ" אבל תחת דרישות המינימום אז אני לא יודע איך להתייחס לזה.ואני לא מתכוון להאם זה יעבוד אלא שלא ייגרם נזק למחשב וכאלה,אני לא באמת מבין בספקים.(בזמנו על ה8800 היה כתוב שצריך 400 אז 450 היה נשמע לי טווח ביטחון טוב...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים