עבור לתוכן

I'll be able to drive a Skyline GTR!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עם...

מזל? הם אלה עם הכסף, לא אני. 8)

• תגובות 76
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לך או להם מצלמת ווידאו? עם אין אז אתה יכול אם מצלמה רגילה?

ונכון אתה צודק. לבן דוד שלי יש GOLF V6 גם אוטו חייה אבל לא מגיע ל... של הסקליין.

אבל עדיין יצא לך לנהוג בסקליין!!! לא הרבה אנשים זוכים לעשות את זה אז אתה חייב להודות שזה גם מזל בארך.

למרות שזה לא אוטו שלך.

ורגע איפה הם גרים? בUS? אם כן אז מותר לנהוג שם בצד ימין?

פורסם
  • מחבר

לא חושב שהנסיעה הזו כדאית לנפש שלי...

א. פעם ראשונה בחו"ל ועוד עם לוסי וסקיילי.

ב. חוזר למסגרת הצבאית והמדכאת לאחר בילוי של שבוע ימים במקום הזה.

ג. הדבר היחיד שעוד אוכל "להתלהב" ממנו זו הסמי-פורד F-350 XL הצה"לית - עם מנוע טורבו-דיזל בנפח של 4.7 ליטרים עם הספק של 275 כ"ס בPeak. לחיה הזו יש פתיחה משובחת יותר מWRX, אך מוגבלת ל 105 קמ"ש (ובצדק).

אוחזת את הכביש נהדר, אך בשטח נופלת פלאים.

*נ.ב, אל דאגה, יהיו סרטוני ווידאו... 8)

פורסם

המכונית זועקתתתת לספוילר !!!

אבל לא נורא נראית פצצה גם ככה!!

אז רוקפורד תיהנה אחי......

פורסם

אוטו לא רע... תגיד שגיא, מה ההספק של הסקיילין של קרוביך? (לא בדיפולט מהמפעל, אלה בתצורה שהיא נמצאת אצל קרוביך המערביים)

פורסם

יא מתלהבים קבלו סיפור אמיתי:

לפני כמה שנים עבדתי ב-L.A ב-"מובינג" (הובלות).

פעם עשינו איזה מוב לישראלי מפוצץ (מליונר לא מהעולם הזה).

הייתה לו Dodge Viper (לא יודע אם GTS או RT/10 או GT2 או כל סוג אחר אני לא מבין גדול ברכבים). אגב, צבע אדום אם זה משנה.

בסוף המוב הוא התלהב מהעבודה ושאל מי רוצה סיבוב על האוטו, חשבנו שהוא מתכוון שהוא ייקח אותנו לסיבוב כשהוא נוהג בה ואנחנו לצידו.

אז אני ועוד בחור אמרנו שאנחנו נשמח בכיף.

אני בא לאוטו, הוא הולך ומתיישב בצד שליד הנהג, ומשאיר לי את הצד של הנהג!! ;D

עשיתי סיבוב בשכונה (לא זוכר כבר איפה זה היה), ברור שלא עברתי את ה-30 מייל (50 קמ"ש בערך) מהפחד.

אח"כ חזרנו, אני יצאתי מהרכב וחבר שלי נהג בה.

בסוף הוא אומר לנו "מה אתם נוהגים כמו נקבות?", אז עשה לכל אחד מאיתנו סיבוב לחוד כשהוא נוהג ועושה "פתיחות".

לא להאמין. איזו עוצמה!

כמובן גם שהשאיר לכל אחד מאיתנו 100$ טיפ בסוף על העבודה.

אחד המובים היותר טובים שהיו לי. (פעם מישהו השאיר 200$ טיפ, חחח)

עד כאן.

לקנאים: הסיפור אמיתי לגמרי.

פורסם

אהה FUCK..... גם אני רוצה >:(

זה כל כך לא הוגן.. למרות שיצא לי אתמול ליסוע בסאב פתוחה (אין לי מוסד איך קוראים קוראים לדגם אבל

אני יודע שיש לאוטו מנוע של 1.8 אם טורבו ידני) והיה ממש כייף :D

פורסם

יא מתלהבים קבלו סיפור אמיתי:

לפני כמה שנים עבדתי ב-L.A ב-"מובינג" (הובלות).

פעם עשינו איזה מוב לישראלי מפוצץ (מליונר לא מהעולם הזה).

הייתה לו Dodge Viper (לא יודע אם GTS או RT/10 או GT2 או כל סוג אחר אני לא מבין גדול ברכבים). אגב, צבע אדום אם זה משנה.

בסוף המוב הוא התלהב מהעבודה ושאל מי רוצה סיבוב על האוטו, חשבנו שהוא מתכוון שהוא ייקח אותנו לסיבוב כשהוא נוהג בה ואנחנו לצידו.

אז אני ועוד בחור אמרנו שאנחנו נשמח בכיף.

אני בא לאוטו, הוא הולך ומתיישב בצד שליד הנהג, ומשאיר לי את הצד של הנהג!! ;D

עשיתי סיבוב בשכונה (לא זוכר כבר איפה זה היה), ברור שלא עברתי את ה-30 מייל (50 קמ"ש בערך) מהפחד.

אח"כ חזרנו, אני יצאתי מהרכב וחבר שלי נהג בה.

בסוף הוא אומר לנו "מה אתם נוהגים כמו נקבות?", אז עשה לכל אחד מאיתנו סיבוב לחוד כשהוא נוהג ועושה "פתיחות".

לא להאמין. איזו עוצמה!

כמובן גם שהשאיר לכל אחד מאיתנו 100$ טיפ בסוף על העבודה.

ואז התעוררתי..

;D

פורסם

חוזר שוב: סיפור אמיתי!

פורסם

if we are trading stories....

I know a certain someone in Pituach with 12 cars, part of them modded to their teeth.

including 2 porsches a corvette ford mustang 2 trans ams and the list goes on....

I remeber him driving me home one night and I was looking at the speedometer wondering to myself, how come we're passing everyone on the road so fast (kvish ha hof) when we're "only" going 160-180.

I mean 160-180 is fast but i drove at speeds like that and never before did the other cars on the road seemed to be driving in reverse.... it was then when i realized we were going 160-180 Miles per hour and not Kilometers.

פורסם

OMG.....

פורסם

I remeber him driving me home one night and I was looking at the speedometer wondering to myself, how come we're passing everyone on the road so fast (kvish ha hof) when we're "only" going 160-180.

I mean 160-180 is fast but i drove at speeds like that and never before did the other cars on the road seemed to be driving in reverse.... it was then when i realized we were going 160-180 Miles per hour and not Kilometers.

lol :lol::lol::lol:

פורסם

it was then when i realized we were going 160-180 Miles per hour and not Kilometers

LOL.....

ענק....

למי שלא הבין: 256-288 קמ"ש.......

בואנה זה נשמע כאילו כולם פה כבר נהגו על מכוניות אקזוטיות...

אני היחיד שקיבלתי רשיון רק אתמול?

(ואני מתכוון לאתמול.... 10.3.04....)

פורסם

אני היחיד שעוד אין לו רישיון לאוטו? ;D

פורסם

גם לי אין רשיון... ואני לא בן 12...

אני בן 16 וחצי בגיל שמתחילים ללמוד.

אבל גם אין לי כסף וההורים לא רוצים לשלם לי על הנהיגה אבל הקטע פה שאין לי סיבה ללמוד נהיגה עכשיו ... ההורים החליטו שהם לא מביאים לי את האוטו. כמה נחמד מצידם.

אני מחכה לישועה כספית ואז אתחיל ללמוד.

עריכה: שאני אומר ההורים לא מביאים את האוטו הכוונה לא מביאים אותו שאני אוכל לנהוג עליו.

הם לא יסכימו אפילו שאני אנהג ואבא שלי יהיה לידי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים