פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים כן, עכשיו היה ממש קל.פשוט לא צריך לפחד להתקדם הלאה. בפעם הראשונה חששתי וניסיתי לצבור עוד צבא אבל עדיף לתקוף כשהם קטנים.Art, נכון זה דומה ל KB אבל לא רחוק ממנו בעניין הכיף והמשחקיות. נוסף פה עוד מימד של בניית העיר וכל השאר די דומים.אחרי חרישות של KB (שאני חייב להגיד, כל פעם שאתה מדבר על המשחק הזה אני מתקין אותו שוב) אני מברך משהו דומה אך שונה.
פורסם 2011 בנובמבר 2014 שנים טוב, לא הייתי מוכן ולא ידעתי ואחרי שחרשתי 80% מהמפה, ברגע שייתי עם צבא חלש והכי לא מוכן, פתאום צץ גיבור של האויב וחיסל אותי.SAVE אחרון היה ממש לפני שהוא תוקף ואין לי דרך להתחמק.אכלתי אותה.בלי קשר, חזרתי לשחק בKB (או עם קשר)איזה כיף!
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים זה גם מה שאני הבנתי. יש ברחבי הרשת עצומות להחזרת ה-town screen. ה-soundtrack של הטירות הפכו בעבר להיות מה-soundtrackהטובים ביותר מעולם.יש חדש בנושא ה - town screen ?יצאה לא מזמן גרסת ה - 1.2 עם שיפוריים משמעותיים ואיזונים ל - AI אבל שום מילה על מסך הטירה.
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים מחבר מעצומות עד לעשייה בפועל של המפתחים ועד להטמעה במשחק הרבה גשם עוד ירד...
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים חברת הפיתוח של המשחק הזה נראית כמו אחת שמקשיבה לקהל השחקנים שלה אז אני אופטימי.
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים המשחק מאוד קשה,בקמפיין בשלב הראשון מצאתי את עצמי נלחם בגיבור האחרון שלהם כשפשוט אין לי סיכוי.
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים המשחק מאוד קשה,בקמפיין בשלב הראשון מצאתי את עצמי נלחם בגיבור האחרון שלהם כשפשוט אין לי סיכוי.על איזה רמה אתה משחק?בקמפיין המטרה היא להספיק כמה שיותר מהר ולא להתמהמה אחרת צבאות האויב מתחזקים!
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים אני מניח שהתכוונת ל"להתמהמה" צודק ותיקנתי בכל מקרה, מישהו מעוניין פה בקרב Duel? אני שחקן Necro.
פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים סיימתי את הקמפיין של הנקרו ומאז אני לא נוגע במשחק.לא יודע למה... הוא פשוט לא מסקרן :-\
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים למי שמתעניין, Black hole פרסמה את התוכניות שלה לחודשים הבאים בנוגע לעדכונים:Just to give you a heads up, the planning of the coming patches is as follows:Patch 1.3 will be released on second half of MarchPatch 1.4, end of AprilPatch 1.5, end of JunePatch 1.6, end of JulyPatch 1.7, end of August.בנוסף גם פירטו את השינויים הבאים בעדכון הבא(1.3):http://forums.ubi.com/showthread.php/660743-Heroes-6-Patch-Communication-(starting-with-the-patch-1-3) [/q]
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים http://www.rockpapershotgun.com/forums/showthread.php?4267-Heroes-6-dev-goes-bankrupt-blames-UbisoftBLACK HOLE פשטה את הרגל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.