פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים מחבר ככל שאתה עולה ברמות החיילים שלך יהיו חזקים יותר (עוד attack ו-defence). אלה נקראים primary skills.יש גם secondary skills שמוסיפים לך יכולות חדשות, בונוסים ועוד. קרא עליהם ותכנן טקטיקה. למשל אם אתה מתחיל עם enlightmentאז אתה תקבל יותר experiance כל פעם. בנוסף יש ארטיפקטים שמעלים HP לחיילים.
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים נסה לצמצם את האבדות של יחידות עם פונקציות חשובות, וכאלו שפחות קל להשיג.נסה להשתמש בקסמים כדי למקסם את תוצאות הקרב.תמיד אפשר להתחיל מחדש את הקרב ולנסות משהו אחר.
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים מחבר אם אתה לא נלחם עם יחידות שיורות, חכה שיגיעו אליך ובנתיים תקוף עם האביר והיחידות שלך שיורות. השתמש בחוכמה במצב הגנה והשעיית התור. נצל על פי הצורך את היכולות המיוחדות של היחידות שלך.אם יחידה שיורה חסומה, היא לא יכולה לירות והיא חלשה יותר. על כן השתדל לחסום אותם.
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים סיימתי כרגע את המשימה השניה ב-Training campaign, ומשום מה הוא לא פותח לי את המשימה השלישית שם.זה אמור להיות ככה או שמשהו לא בסדר?
פורסם 2011 באוקטובר 2214 שנים אף אתר גדול עוד לא פרסם ביקורת על המשחק, וכרגע ממוצע הציונים עומד על 76. האתר היחידי שדי מוכר ופרסם ביקורת הוא gamespy והם מסכמים את הדברים הרעים במילים Lots of little visual bugs and glitches; constant internet connection requirement is a miserable beast; baby-punching difficulty lol + נראה שיש פה כבר לא מעט אנשים שקנו את המשחק - יאללה, שמישהו יפתח כבר דיון ראשי. זה לוקח בדיוק 3 דקות של "עבודה"
פורסם 2011 באוקטובר 2314 שנים סיימתי כרגע את המשימה השניה ב-Training campaign, ומשום מה הוא לא פותח לי את המשימה השלישית שם.זה אמור להיות ככה או שמשהו לא בסדר?אין משימה שלישית. עכשיו אתה בוחר אחד מהילדים שלו ומשחק את הקמפיינים שלהם.
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים יש לי בעיה עם הצל במשחק - נראה מקרטע, לעוד מישהו יש בעיה דומה או יודע איך לפתור את זה ?
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים אין אפשרות לסדר את החיילים לפי הסדר שאני רוצה? ניסיתי לשחק עם המיקום שלהם אבל בקרב הקשתים תמיד עומדים אחד ליד השני.
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים מחבר ^אני גם הסתבכתי עם זה. כנראה שהמפתחים התכוונו לכך שתהיה חייב להשתמש ב-Tactics בשביל סידור ראשוני.
פורסם 2011 באוקטובר 2914 שנים סיימתי את השלב השני ב tutorial ואחרי הסרט אני חוזר למסך של התחלת השלב השני שוב, אין התקדמות או אפשרות לבחור משהו אחר...מישהו נתקל בדבר כזה? ואם כן מה הפיתרון?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.