עבור לתוכן

Heroes of Might and Magic VI דיון מקדים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ככל שאתה עולה ברמות החיילים שלך יהיו חזקים יותר (עוד attack ו-defence). אלה נקראים primary skills.

יש גם secondary skills שמוסיפים לך יכולות חדשות, בונוסים ועוד. קרא עליהם ותכנן טקטיקה. למשל אם אתה מתחיל עם enlightment

אז אתה תקבל יותר experiance כל פעם. בנוסף יש ארטיפקטים שמעלים HP לחיילים.

• תגובות 208
  • צפיות 50.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה הכוונה ארטיפקטים ?

פורסם

חפצים שאתה אוסף, שיריון, מגן וכיו"ב

פורסם

מה עם טיפים לקרבות עצמם?

פורסם

נסה לצמצם את האבדות של יחידות עם פונקציות חשובות, וכאלו שפחות קל להשיג.

נסה להשתמש בקסמים כדי למקסם את תוצאות הקרב.

תמיד אפשר להתחיל מחדש את הקרב ולנסות משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא נלחם עם יחידות שיורות, חכה שיגיעו אליך ובנתיים תקוף עם האביר והיחידות שלך שיורות.

השתמש בחוכמה במצב הגנה והשעיית התור. נצל על פי הצורך את היכולות המיוחדות של היחידות שלך.

אם יחידה שיורה חסומה, היא לא יכולה לירות והיא חלשה יותר. על כן השתדל לחסום אותם.

פורסם

סיימתי כרגע את המשימה השניה ב-Training campaign, ומשום מה הוא לא פותח לי את המשימה השלישית שם.

זה אמור להיות ככה או שמשהו לא בסדר?

פורסם

אף אתר גדול עוד לא פרסם ביקורת על המשחק, וכרגע ממוצע הציונים עומד על 76.

האתר היחידי שדי מוכר ופרסם ביקורת הוא gamespy והם מסכמים את הדברים הרעים במילים

Lots of little visual bugs and glitches; constant internet connection requirement is a miserable beast; baby-punching difficulty

lol

+

נראה שיש פה כבר לא מעט אנשים שקנו את המשחק - יאללה, שמישהו יפתח כבר דיון ראשי. זה לוקח בדיוק 3 דקות של "עבודה" :)

:P

פורסם

סיימתי כרגע את המשימה השניה ב-Training campaign, ומשום מה הוא לא פותח לי את המשימה השלישית שם.

זה אמור להיות ככה או שמשהו לא בסדר?

אין משימה שלישית. עכשיו אתה בוחר אחד מהילדים שלו ומשחק את הקמפיינים שלהם.

פורסם

אה ז"א שאת הקמפיין הלימודי סיימתי?

פורסם

יש לי בעיה עם הצל במשחק - נראה מקרטע, לעוד מישהו יש בעיה דומה או יודע איך לפתור את זה ?

פורסם

אין אפשרות לסדר את החיילים לפי הסדר שאני רוצה?

ניסיתי לשחק עם המיקום שלהם אבל בקרב הקשתים תמיד עומדים אחד ליד השני.

פורסם
  • מחבר

^אני גם הסתבכתי עם זה. כנראה שהמפתחים התכוונו לכך שתהיה חייב להשתמש ב-Tactics בשביל סידור ראשוני.

פורסם

סיימתי את השלב השני ב tutorial ואחרי הסרט אני חוזר למסך של התחלת השלב השני שוב, אין התקדמות או אפשרות לבחור משהו אחר...מישהו נתקל בדבר כזה? ואם כן מה הפיתרון?!

פורסם

תיכנס ל- campaign ולמעלה תראה בעיגול לוגואים של כל הצבאות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים