פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מחשב חדשhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473306.0כמו שכתוב בלינק, כרגע יש לי פנטיום 4 שלא יהיה לי מה לעשות איתואולי מישהו מכיר מקום שקונה מחשבים יד שנייה או לפחות חלקים יש שנייה? (כמו כרטיס מסך ודברים כאלה)
פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים מחבר האמת שקצת מפריע לי למכור חלקים לאנשים פרטיים חחכמובן שהעדיפות היא לחנויות מחשבים
פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים מחבר ה-TradeZone יכול לעזור לךזה דרך נחמדה, אבל כמו אמרתי ל- JohnnyBravo, אני מעדיף למכור לחנויות ולא לאנשים פרטיים
פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים למה שחנות תקנה חלקים משומשים? חנויות הרבה פעמים לא מוכרות משומשים. בכל מקרה, אם אתה לא רוצה למכור כאן באתר אתה יכול למכור ב YAD2. אין לך עוד אפשרויות ממש.
פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים מחבר חח יש משהו בזה...אני מחפש חלקים ישנים,זכרונות וכרטיס מסך,אם לא מפריע לך למכור חלקים יש לך אולי מסנג'ר או משהו?בעקרון יש לי זכרונות DDR1ו-2 כרטיסי מסך AGPכמובן שיש גם מארז, לוח אם, ספק כוח. המחשב במצב טוב מאוד וכרגע אני משתמש בוכמו כן, אני עובד עם וינדוס 7 והוא מריץ אותו כמו שצריך (יחסית לפנטיום 4)
פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים יקנו ממנו מעבדות,אני מוצא שהחלקים ה"ישנים" האלו הופכים להיות יקרים(מהבחינה שקשה למצוא אותם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.