עבור לתוכן

מחפש לוח + מעבד I3 לעבודות ואינטרנט... עם התאמה &#15

Featured Replies

פורסם

מה המצב?

אני מחפש לוח חזק וטוב שיחזיק כמה שנים טובות בתקציב סביר ולא משהוא מפוצץ...

גם הבנתי שי כמה סוגים של המעבד I3 אשמח להצעה לטוב שבהם שיתאים ללוח...

וחשוב שהמעבד והלוח יתאימו לחלקים הבאים:

כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2

וכ.מסך: G-9600GT

תודה רבה...

נ.ב קונה ב K.S.P אם זה משנה...

פורסם

מה הדרישות שלך מהלוח, אם יש כאלה? הכוונה לסוג וכמות חיבורים שחשוב שיהיו לך בו. מה התקציב?

מה הכוונה בסוגים של Core i3?

אם כבר נגענו בעניין המעבד, למה בכלל לקנות מערכת מבוססת Core i3 ולא לדוגמה מבוססת על Athlon IIx3/4 שהיא משתלמת יותר לרוב? אני שואל לא כביקורת או משהו אלא כדי לברר כי אולי אפשר להמליץ ולבנות מערכת משתלמת יותר.

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי הצרכים הם לאינטרנט ווורד לא משהו רצחני,שיהיה 6 חיבורי USB בערך, חשוב שיהיה חיבור למקלדות של פעם, וכמובן חזק שיחזיק כמה שנים טובות...

בקשתי את סוג המעבד הזה כי לפי מה שהבנתי ה I3 מתאים לצרכים שלי... כמובן שאשמח לחוות דעת חדשות.

לגבי ההתאמות של החלקים שכתבתי למעלה (כ.מסך וזכרונות) זה חשוב שהלוח יתאים...

תקציב כמה שיהיה צריך.

תודה רבה :D

פורסם

אני עוזב את ה-Core i3 בצד לרגע.

מערכת הרבה יותר משתלמת לדעתי תהיה מבוססת על Athlon IIx3/4. באותו סדר גודל של מחיר אתה מקבל מערכת עם מעבד משולש או מרובע ליבה. כמובן שלשימושים שלך אין שום הבדל בין ה-Core i3 ובין ה-Athlon IIx3/4 אך בהחלט חושב שפלטפורמת AMD במקרהזה היא משתלמת הרבה יותר.

האם אתה קונה רק מהחנות שציינת או שיש באפשרותך לקנות גם ממקום אחר? אני שואל כי ממספר דיונים שנפתחו בנושאים דומים לשלך בשבועיים האחרונים עלתה תמונה לפיה בחנות הנ"ל אין את חלק מלוחות האם שמאוד יהיו משתלמים עבורך, ואני באופן אישי חושב שעדיף לשנות את מקום הקנייה במידה שאין משהו במלאי מאשר להתפשר על החומרה שאתה קונה.

כמו כן, ציין בבקשה תקציב למעבד + לוח אם.

פורסם
  • מחבר

אני לא מעונין במעבד של AMD... ואל תשאל למה כי באמת שאין לי תשובה...

וכן אני מעוניין לקנות רק ב K.S.P... כי הם החנות שהכי סיפקו אותי מבחינת שרות...

סליחה שאני מקשה עליכם אבל...

ושוב תודה

פורסם

אני לא מעונין במעבד של AMD... ואל תשאל למה כי באמת שאין לי תשובה...

אף פעם לא הבנתי את הגישה הזאת.

למה בכלל אתה צריך כרטיס מסך ייעודי? הליבה הגראפית המובנית במעבד תספיק מעל ומעבר לכל השימושים שתארת, גם אם הם כוללים ניגון ווידיאו בהבחנה גבוהה.

GA-H55M-D2H יהיה לוח זול ומשתלם מאוד לפלטפורמה הזאת. אם מאוד חשוב לך לוח עם חיבורי USB 3.0 אז כדאי לבחור ב-H55M-USB3.

פורסם
  • מחבר

כי יש לי כרטיס 9600 שוכב בבית ללא מעש... ו 2GB DDR3 שגם איתם אין לי מה לעשות...

אגב אפשר בבקשה קישור לסוג לוח שהבאת כי אני לא מוצא אותו...

תודה

פורסם

בקשר לזיכרון אני מסכים, אם יש לך זיכרון שמתאים למערכת אז כדאי לנצל אותו.

בקשר לכרטיס מסך אני לא מסכים מהסיבה הפשוטה שאין בו צורך, הליבה הגראפית המובנית מספיקה לכל השימושים שלך, וצורכת פחות אנרגיה ופולטת פחות חום מכרטיס מסך ייעודי (וגם לא מפריע לזרימת האוויר במארז בניגוד לכרטיס מסך ייעודי). אם כבר הייתי מנסה למכור את הכרטיס מסך (אם אין לך שימוש אחר בו).

שני הלוחות הם לוחות של Gigabyte תחפש באתר החנות לפי לוחות אם של Intel > Gigabyte.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מצאתי... אגב בתמונה יש רק 2 סלוטים של זכרון, זה ככה גם במציאות? וזה DDR3 נכון?

בקשר למה שאתה אומר לגבי הכרטיס מסך, לא נראה לי שכדאי להשקיע בחיפוש קונה בשביל משהו כמו 200 שקל.

חוץ מזה שבטוח יהיה לזה שימוש מתי שהוא בעבודדות פוטושופ וכדומה...

לגבי המעבד ש המלצות שיתאימו?

פורסם

הליבה הגראפית המובנית במעבד מתאימה גם לעבודות Photoshop, באמת שאין לך שום צורך אמיתי בכרטיס מסך ייעודי לשימושים שלך, אבל כרצונך.

קנה את ה-Core i3-530. שים לב שגרסת המעבד שנמכרת בחנות ממנה אתה מתכוון לרכוש את החומרה היא Tray, כלומר המעבד מגיע ללא גוף קירור ותצטרך לקנות גוף קירור צד שלישי. אם לא מתוכנן OC רציני מספיק גוף הקירור Alpine 11 של Arctic Cooling.

ל-GA-H55M-D2H יש רק שני חריצי זיכרון. אם אתה מחפש ארבע אז:

א. GA-H55M-UD2H.

ב. H55M-USB3 עליו כבר הומלץ.

לדעתי H55M-USB3 הוא הבחירה המשתלמת יותר מבין השניים.

פורסם
  • מחבר

טוב אז בא נעשה סדר בבלאגן:

אני ילך על הלוח כמו שהמלצת: H55M-USB3

מעבד כנ"ל: Core i3 530

אני גם קונה ספק של סיאסוניק 520W

אז אם אני כבר פה יש איזה מארז מומלץ?

תודה רבה

פורסם

הספק הוא דיי אוברקיל גם תשתמש ב9600GT גירסת ה430W תיהיה מעל ומעבר לצרכים שלך .

פורסם
  • מחבר

ההבדל הוא 90 ש"ח זה לא שווה את המחיר?

מה לגבי מארז?

פורסם

כמו שנאמר, הספק מוגזם ביחס לחומרה.

ספק 350-400W יהיה יותר ממספיק. כל המערכת שלך גם במאמץ כנראה לא תצרוך יותר מ-200W ובשגרה הרבה הרבה פחות, בייחוד אם תעבוד עם הליבה הגראפית המובנית.

לספק יש נצילות שונה בהספקים שונים. לרוב הספק עובד בניצולת פחות טובה בהספק נמוך ובהספק הקרוב להספק המרבי שלו, ובניצולת הגבוהה ביותר ביניהם. לכן יש המון היגיון בלקנות ספק עם הספק נמוך שמתאים לדרישות החומרה. אם לדוגמה יודעים שמתכננים להוסיף כרטיס מסך או כל רכיב אחר שצורך כמות גדולה יחסית של אנרגיה בעתיד הנראה לעין, כדאי להשאיר כמובן מרווח מה לשדרוג כדי שלא יהיה צורך להחליף גם ספק כוח, אך בגדול, אין שום סיבה לקנות ספק בהספק גדול משמעותית ממה שהמערכת צורכת.

בקשר לספק ומארז תתייעץ בבקשה בפורום המתאים, 'ספקים ומארזים', מכיוון שאלו לא רכיבים השייכים לפורום זה.

פורסם
  • מחבר

אוקי...

תודה ענקייייייייייייייייייית על העזרה. מקוה לחזור עם תוצאות...

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים