עבור לתוכן

האם אפשר לחבר DDR2 533mhz בלוח שתומך מ-800mhz.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לוח אם חדש מבית ASUS חיברתי את הכל,מפעיל לא נדלק מסך אבל המאווררים עובדים לאחר ניסיונות רבים החלטתי לחבר את המחשב הישן ולבדוק באינטרנט את הבעיה נכנסתי לאתר של ASUS וראיתי שהלוח תומך מ-DDR2 800MHZ והזיכרונות שהרכבתי הם DDR2 533MHZ נראה לכם שזאת הבעיה כי אני לא מוצא משהו אחר,

תודה רבה והמשך יום טוב לכולם.

פורסם

יעזור לדעת את דגם הלוח.

בעקרון לא צריכה להיום שום בעיה (פרטים בסטיקי שאלות נפוצות שבראש הפורום) אבל יחד עם זאת ייתכנו בעיות בעיקר בנושא SS/DS או שמסיבה מסוימת אין תאימות בין הזיכרונות הספציפיים האלה ולוח האם (סיכוי נמוך יותר אך קיים).

1. תנסה להעלות את המערכת עם מודול זיכרון בודד. תנסה את שניהם בנפרד ובחריצים שונים.

2. תקרא בחוברת לוח האם אם יש תצורה מסוימת (כלומר בחריצים מסוימים) בה יש לחבר 2 מודולי זיכרון שעובדים ביחד.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון חג שמח ושלום לכולם,

דבר שני תודה לעוזרים ושלום גם לך "ערנב גדול"(המבין יבין).

דבר שלישי הפתרון לבעיה שהייתה לי,הייתי היום במעבדה בעיר מגורי אני מכיר את המוכר הוא נתן לי להשתמש בחלקים שלו ונמצא שהבעיה היא הזכרונות והמעבד לכל מי שחשב שכל מעבד תומך בכל לוח בסוקט שלו טעה וכנ"ל לגבי זכרונות נמצא כי הייתה אי התאמה בין הלוח-אם לבין המעבד והזכרונות,שמנו מעבד אחר וזכרונות אחרים ועבד מצויין.

דבר רביעי סליחה על ההקפצה(אני בצבא)פשוט זה בשביל אנשים שיעשו חיפוש בעתיד ויראו את הדיון זה יעזור להם אם יש להם בעיה דומה.

נ.ב

הלוח אם הוא מבית ASUS דגם:P5G41C-M LX s775 C2Q.

זיכרונות מבית 512X2 533mhz ddr2:ceil

מעבד מבית d820 2.8mhz 2mb s775:inte

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים