פורסם 2010 בספטמבר 1715 שנים יש לי לוח g41m-es2lניסיתי לשים עליו מעבד pentium d 930WINDOWS 7 64BIT לא עולהWINDOWS XP כן עולה*הניחוש שלי שזה קורה כי לא קיים למעבד E.I.S.T והלוח ללא אפשרות ה E.I.S.T במעבד לא יכול להעלות את WINDOWS 7 ----------------------------------------------------------------------*במעבד הקודם שכן תומך באפשרות ה E.I.S.T רציתי לעשות אוברקלוק, אז ביטלתי כמובן את אפשרות ה E.I.S.T בשביל יציבות ואז שמתי לב ש WINDOWS 7 לא עולה, אז החזרתי את ה E.I.S.T למצבו הטבעי (עובד) ככה גיליתי שלמעבד חייב להיות E.I.S.T כדי ש WINDOWS 7 יעלה----------------------------------------------------------אני יודע שזה נשמע הזויאבל, אם למישהו יש פיתרון, אני אשמח לשמוע
פורסם 2010 בספטמבר 1815 שנים מחבר הדבר הראשון שעשיתי היה Load optimized settingsאגב, מעבד קצת יותר חלש כגון: pentium 630 שכן תומך E.I.S.T מעלה ללא שום בעיה את WINDOWS 7 64BIT
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים רשמת שמערכת 7 אינה עולה אבל XP דווקא כן.תוכל להפעיל קצת עומס על המעבד עם תוכנה כמו Prime95 ו-OCCT?נ.ב. יש לך ביסוס כלשהו לגבי ה-EIST מלבד הניסיון שלך?
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים מחבר אני אנסה להפעיל עומס על המעבד, אני אעדכן...אני אבדוק עם התוכנה S&M "מאחר והיא מספקת את התוצאות הקרובות ביותר למציאות ומהווה מדד אמין ליציבות המערכת" (ציטוט של יגאל קרון)לגבי EIST רק מנסיון שמתי לב לזה
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים מחבר Load optimized settings (ביוס)ומתחילים...והרי התוצאות: (אין שום בעיה במעבד)[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים מחבר והנה עוד בדיקה, הפעם עם אוברקלוק 4.0GHZיציבות מערכת טובה[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים מחבר יכול להיות...בנתיים אני אחזיר את המעבד הקודםואנסה להסיר את דרייבר הצ'יפסט, ואז אחזיר את המעבד d 930הולך להיות מעניין...
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים תנסה לבדוק אם הבעיה מתרחשת בwinxp 64 אם כן זה כנראה תקלה בלוח\מעבד אם לא זו בעיה בwin7
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים מחבר ניסיתי גם עם הלוח של המחשב השניזו לא תקלה בלוח, יש לנו בבית שני מחשבים עם אותו הלוח (גירסא 1.0 / גירסא 1.1)כנראה זו באמת בעיה בקבצים של WINDOWS 7 64BITאם למישהו יש פתרון (שלא כולל דריסת מערכת ההפעלה, על ידי התקנה חדשה)אשמח לשמוע
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים אני חושב שזאת קביעה קצת כללית וחפוזה מדי. כרגע יותר עושה רושם שיש בעית תוכנה או חומרה אחרת (כולל כל אי תקינות אחרת של המעבד) שבגללה אתה לא מצליח בכך. אני לא רואה שום סיבה בגללה דווקא טכנולוגית EIST, או העדרה (ואם אני לא טועה היא דווקא אמורה להיות משולבת במעבדים מהדור הזה), משפיעה בכלל על היכולת של המחשב להריץ מערכת הפעלה בכלל, וגרסת 64 Bit בפרט.אמנם אין לי ניסיון אישי עם השילוב של המעבד ומערכת ההפעלה הזאת אז אני בעצמי לא יכול לקבוע בוודאות, אבל כמו שציינתי מבחינה תיאורטית אני לא רואה סיבה למה לא יהיה ניתן להפעיל את מערכת ההפעלה עם המעבד הזה. כבדיקה (ואני מתנצל מראש אבל אין לי כוח לעשות את זה עכשיו) אפשר לחפש ברשת אם גם אנשים נוספים נתקלו ומדווחים על בעיה דומה.
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים אני עם D945ולוח של ASUS וגם הייתה לי בעיה בהתחלה להריץ 7 בגרסת 64BIT ובעצם רק אחרי עדכון BIOS זה עבד
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים מחבר צריך להיות לי בבית הארדיסק ישן שאני לא משתמש בואני אפרמט אותו ואתקין עליו מערכת הפעלה WINDOWS 7 64BITנראה מה יהיה, אני אעדכן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.