פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים משיקולי תקציב אני מתלבט לרכוש את אחד משני הלוחות הבאים (עבור מחשב משרדי, אינטרנט, סרטים.)gag31m http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#ovאוgag41mhttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024#ovאולי רעיון אחר?מה רצוי? האם לשפוט לפי השבב הגרפי?
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מחבר ראשית, תודה על ההמלצה!שנית, משיקולי נוחיות (אין לי זמן להסתובב בין חנויות או להמתין למשלוח דרך זאפ), אני מבקש לדעת איזה לוחות מבין אלו שציינתי בהודעתי הראשונה, עדיף (כי לחנות שליד הבית יש לה את 2 הלוחות האלה)
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים כמו בכל פעם שעולה השאלה הזאת, התשובה היא תקנה את הזול ביותר שעונה על כל הצרכים שלך.צרכים הם כמות וסוג חיבורים (SATA לדוגמה), תמיכה בכמות זיכרון מרבית, תמיכה ב-RAID, אם יש שבב גראפי מובנה אז האם יש חשיבות לסוג יציאת ווידיאו מסוים, אם מתוכנן OC אז עדיף לקנות לוח שמתאים יותר לכך וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.