עבור לתוכן

כרטיס המסך לא מקבל מספיק אנרגיה. עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

אפילו סיסוניק 400W אמור להספיק.

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחזק את השניים מעליי ... SEASONIC 600W שיש לי , מתפקד מעולה.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם כבר אני קונה ספק חדש, אני אקנה אחד ממש טוב למקרה שאני ביום מן הימים אחליף כרטיס מסך - אז מה אתם ממליצים לי? סיסוניק 600? כמה הוא עולה?

ודבר שני - כשחיברתי את הספק ישירות לכרטיס מסך (מה שאמור כביכול להזרים לו יותר אנרגיה), הוא אפילו לא עבד, אז מי אמר שהחלפת ספק תפתור את הבעיה?

פורסם

רגע רגע עצור את הסוסים אחי..

לכל המגיבים הנחמדים שמנסים לעזור פה, מאיפה אתם יודעים שהספק הוא 100% הבעיה פה ?

קודם כל תנסה לחבר ספק חלופי ולראות אם משהו משתנה לפני שאתה קונה ספק חדש.

לא יהיה חכם לקנות ספק חדש ואז לראות בדיעבד שהוא בעצם לא הייתה הבעיה ^^.

פורסם

19W שמפוצל ל-2 מסילות 12V?

פעם אחרונה שבדקתי 15+14=29 ולא 19.

פורסם

חחחח

צודק 100%. איזו טעות טפשית. :-[

באמת היה לי מוזר שהוא נותן ממש מעט כח ל-12V.

אני עדיין לא בוטח בספקים של TT.

פותח הדיון:

תוכל בבקשה לבדוק אם חיבור החשמל של הספק ללוח אם נראה תקין (תנתק אותו מהלוח ותגיד לי אם יש במקרה פינים שרופים.)

זה אולי לא ממש קשור, אבל הייתי רוצה שתבדוק.

פורסם

הכבלים מוציאים חשמל? אולי הם לא תקינים...

קח מולטימטר ותמדוד מתח של כבלי הזנה (המחשב יכול להיות דלוק בזמן שאתה עושה את זה).

בקשר לספק אני עם Gimel (לפני ששינה את דעתו):

רשום בדפי נתונים (בחוברת באתר) שהזרם על מסילה 1 הינו 14A ואילו על מסילה 2 15A אבל רשום גם PEAK שהוא 16A כללי.

לכן ממה שאני מבין 14+15=29A זה לא חישוב נכון, אלא 14+15=16A peak. תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

אתה יכול לתת קישור לנתון ה-PEAK?

פורסם

קיצר אחי , עזוב שטויות שאומרים לך ,

מה שאתה צריך לעשות זה דבר כזה ,

קודם כל אתה קנית או שקיבלת עם הכרטיס מסך כבל עם 6 פינים שהוא אמור לחבר את הספק כח לכרטיס מסך שלך ,

העניין הוא כזה , לאותו כבל יש שני צדדים , צד אחד 6 פינים שמחוברים לכרטיס מסך שלך והצד השני יש לך 2 צמות ,

זאת אומרת ככה שוב , חיבור אחד לכרטיס מסך בצד אחד שמתפצל לשני חיבורים חשמליים לספק הכח ,

לפי התמונה שלך , אני רואה שחיברת אך ורק חיבור אחד לספק כח ואת הצד השני ( 6 פינים ) לכרטיס מסך ,

מה שאתה צריך לעשות זה לחבר 2 צמות של הספק כח שלך למפצל ואז לחבר את הצד השני של הכבל ( 6 פינים ) לכרטיס מסך ,

העניין הוא שלא סתם הכבל עצמו בקצה השני מתפצל לשני כניסות מתח ,

העניין הוא שאם יש לך ספק של 550W הוא מחלק את החשמל לצמות , ככה שלא כל צמה של חשמל מקבלת 550W

לדוגמא :

יש לך 10 תפוזים , ואתה צריך לתת אותם ל-2 ילדים, לא תוכל לתת 10 לכל אחד , כי יש לך רק 10 , ו-2 ילדים ,

אז כל ילד יקבל 5 תפוזים !!!

אותו דבר בספק הכח , 550W לחלק לכמות הצמות ( זה קצת שונה בספק כח ) 30W לכל צמה פלוס מינוס עם פיקים

מקווה שעזרתי לך !

תודה לא תזיק

נ.ב : תיכנס ותזמין את כל הפורום לערוץ יוטיוב חדש שאני פותח לעזרה לאנשים במערכת ההפעלה Windows

תיכנס , שאל שאלה , ואני אוכל לענות עליה בכל מה שקשור למערכת ההפעלה שלך ,

תזמין אנשים שגם יעשו את זה :

כתובת הערוץ הינה : www.youtube.com/msfixcomputers

ועוד דבר , אני טכנאי באייבורי והייתי גם בחברת - KSP ככה שאני יודע על מה אני מדבר ,

פורסם

לא אמרת כאן שום דבר חדש - או מסודר, לצורך העניין. רק עשית בלאגן במה שכבר נאמר כאן.

פורסם
  • מחבר

אני חוזר ואומר שוב - הסיבה השהצמה השניה לא מחוברת היא מכיוון שברגע שחיברתי אותה - המסך לא עלה אפילו. השאלה שלי כרגע היא כזאת -

האם כל הכבלים שבתוך המחשב (לצורך העניין צמות או 6 פינים או לא יודע מה) האם כולם מחוברים כבר לספק בצורה כלשהי? או שיכול להיות מצב שחיברתי כבל לצמה מסוימת, שאפילו לא מחוברת לספק, ולכן לא נסגר מעגל חשמלי ולא קרה שומדבר? (למרות שזה מוזר מכיוון שהרי עובדה שעם צמה אחת הכרטיס כן פועל)

פורסם

קיצר אחי , עזוב שטויות שאומרים לך ,

מה שאתה צריך לעשות זה דבר כזה ,

קודם כל אתה קנית או שקיבלת עם הכרטיס מסך כבל עם 6 פינים שהוא אמור לחבר את הספק כח לכרטיס מסך שלך ,

העניין הוא כזה , לאותו כבל יש שני צדדים , צד אחד 6 פינים שמחוברים לכרטיס מסך שלך והצד השני יש לך 2 צמות ,

זאת אומרת ככה שוב , חיבור אחד לכרטיס מסך בצד אחד שמתפצל לשני חיבורים חשמליים לספק הכח ,

לפי התמונה שלך , אני רואה שחיברת אך ורק חיבור אחד לספק כח ואת הצד השני ( 6 פינים ) לכרטיס מסך ,

מה שאתה צריך לעשות זה לחבר 2 צמות של הספק כח שלך למפצל ואז לחבר את הצד השני של הכבל ( 6 פינים ) לכרטיס מסך ,

העניין הוא שלא סתם הכבל עצמו בקצה השני מתפצל לשני כניסות מתח ,

העניין הוא שאם יש לך ספק של 550W הוא מחלק את החשמל לצמות , ככה שלא כל צמה של חשמל מקבלת 550W

לדוגמא :

יש לך 10 תפוזים , ואתה צריך לתת אותם ל-2 ילדים, לא תוכל לתת 10 לכל אחד , כי יש לך רק 10 , ו-2 ילדים ,

אז כל ילד יקבל 5 תפוזים !!!

אותו דבר בספק הכח , 550W לחלק לכמות הצמות ( זה קצת שונה בספק כח ) 30W לכל צמה פלוס מינוס עם פיקים

מקווה שעזרתי לך !

תודה לא תזיק

נ.ב : תיכנס ותזמין את כל הפורום לערוץ יוטיוב חדש שאני פותח לעזרה לאנשים במערכת ההפעלה Windows

תיכנס , שאל שאלה , ואני אוכל לענות עליה בכל מה שקשור למערכת ההפעלה שלך ,

תזמין אנשים שגם יעשו את זה :

כתובת הערוץ הינה : www.youtube.com/msfixcomputers

ועוד דבר , אני טכנאי באייבורי והייתי גם בחברת - KSP ככה שאני יודע על מה אני מדבר ,

לא מכיר אותך אישית... אבל השורה הזאת בדרך כלל מראה על חוסר ידע ;D

פורסם

נכון , 90 אחוז מ"טכנאי המחשבים" בחנויות הם אנשים שלא מבינים כלום בחומרה רק יודעים להרכיב מחשב

אני חוזר ואומר שוב - הסיבה השהצמה השניה לא מחוברת היא מכיוון שברגע שחיברתי אותה - המסך לא עלה אפילו. השאלה שלי כרגע היא כזאת -

האם כל הכבלים שבתוך המחשב (לצורך העניין צמות או 6 פינים או לא יודע מה) האם כולם מחוברים כבר לספק בצורה כלשהי? או שיכול להיות מצב שחיברתי כבל לצמה מסוימת, שאפילו לא מחוברת לספק, ולכן לא נסגר מעגל חשמלי ולא קרה שומדבר? (למרות שזה מוזר מכיוון שהרי עובדה שעם צמה אחת הכרטיס כן פועל)

ניסית לחבר כול מולקס לכבל אחר שיוצא מספק ? ככה שלא יצא ששני החיבורים יושבים על אותו הכבל מהספק .
פורסם
  • מחבר

טוב יש התפתחות - ניסיתי שוב לחבר את הPCI-E שיוצא ישירות מהספק לכרטיס מסך , וניסיתי גם אחר כך לחבר את הצמה השניה למתאם pci-e שמחובר לכרטיס, הפעם המסך כן עלה!!!, אבל הפעם הpop-up הזה שאומר לי שהכרטיס לא מקבל מספיק אנרגיה קפץ כבר במסך הכחול שיש אחרי שהמחשב עולה, זה שאתה צריך ללחוץ על user כדי להתחיל את הווינדוס למעשה. עוד שם הפופאפ הזה קפץ, שזה משהו שלא קרה לי בחיים.

בכל מקרה - אני אקח את המחשב לתיקון, אולי אני אחליף כרטיס מסך יכול להיות שהוא הבעיה, אולי גם ספק.

בכל מקרה תודה על הניסיון לעזור :]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים