פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים קניתי היום בKSP מתאם כזה שהופך מvga לטלויזיה עכשיו יש לי כרטיס מסך sapphire x1950 pro וזה לא עובד לי...חיברתי ככה..יש לי רק DVI אז שמתי מתאם מDVI TO VGA ואז שמתי את הVGA TO RCA כיביכול הדרייבר מזהה לי כאילו עו מסך ועשה לא CLONE אבל בפועל לא ראים תמונה בטלויזיה עכשיו למה אני שואל את כל זה כל מעשה כרטיס שלי מוציא כבר מובנה SVIDEOו2 יציאות DVI והוא תמיד היה מחובר ככה אבל קניתי את המתאם כדי לבדוק עם זה תומך אצלי בגלל שאני שוקל להחליף לכרטיס חדש (ושם מין הסתם לא יהיה יותר יציאת SVIDEO) אז למה זה לא מזהה לי? בגלל שיש על הכרטיס כבר SVIDEO ? בכרטיס החדש שאני יביא זה יתמוך? או שגם לא בטוח? תודה על העזרה אלי.
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים מחבר יש לפטופים בודדים שזה עובד אצלהם.רוב כרטיסי המסך לא תומכים בכבל הזה.לפטופים?! בKSP הם אמרו לי שזה בכלל לא תומך בלפטופים וגם לא במחשבים עם כרטיסי ONBORED בכל מיקרה אני שואל על מחשב רגיל...יש למישהו תשובה?
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים מחבר מתוך אתר KSP... כבלים מתאמים ובקרים כבלים לכרטיסי מסך - VGA To RCA And S-Video Adapter Cable Model VGA To RCA And S-Video Adapter Cable Working only with: ATI, Nvida, Matrox Not working with OnBoard VGA cards ניתן לשלם בכרטיס אשראי עד 12 תשלומים ללא ריבית! מחיר: 35 ₪
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים :-Xיש מצב, אבל זה יעבוד אולי עם כרטיסים שיש להם יציאת VGA אמיתית. ובטח שלא עם מתאם VGA-DVI ואז המתאם הזה.
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים כדי שזה יעבוד, הכרטיס צריך לדעת להוציא אות RCA באותו פורט שבו אתה מחבר.מעטים הכרטיסים שיודעים לעשות זאת דרך VGA, ובטח עוד פחות, אם בכלל, דרך DVI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.