עבור לתוכן

לא יודע מה אתם הייתם עושים אבל אני יודע שאני הייתי דופק מכות לחיים הכט

Featured Replies

פורסם

בכל מקרה אני מתעב יותר את אורלי וילנאי וגיא מרוז, הם ממש חלאות אדם מהסוג הבזוי ביותר.

1+ :xyxthumbs:

הם יודעים להגזים ברמות שנואות!

אני וחבר תכננו לעשות פרודיה עליהם: "מורלי וגל בעד" ולהעלות את זה ליוטיוב. בתכנית שלנו ניקח כל מיני דברים תמימים כמו פרפר נחמד, סוכריה על מקל, המורה לספרות וכו', ונהפוך אותם לדברים הכי מזיקים לבריאות שיש. :smile1:

פורסם

בעיקרון לא הסכמתי עם הרבה ממה שרשום פה, כי זה בסך הכל תוכנית טלוויזיה שהמטרה היא רייטינג...ובאמת לפחות חלק מהדברים היו דברים שהגיוני ושחובה אפילו להתערב(למשל היה פעם קטע שאמא משאירה את התינוק שלה באוטו...שזה באמת אידיוט מי שלא מתערב), עד שראיתי עכשיו תפרומו לפרק הבא של התוכנית שלו...

שצריך "לבחור בין המצפון לבין הציות לחוק".

כשעובד זר רץ ונכנס לאיזה חנות בגדים כדי להתחבא ממשטרת ההגירה, ושוטר מגיע ושואל אם ראו מישהו....וזה מבחינתו נקרא "לבחור בין המצפון לבין הציות לחוק".

האפשרות של לבחור במצפון שיהיה עבודה לעוד ישראלי וגם לציית לחוק לא קיימת....כבר מובן מאליו שכולם מסכימים שצריך להשאיר את העובדים הזרים הלא חוקיים פה...מציג את זה כאילו מדובר בגרמניה בתקופת השואה.

פורסם

אתה שכחת את החלק הכי מצחיק, זה היה באשמתו!

פורסם

\/ \/ \/ \/

איך בדיוק הסקת שזה היה באשמתו?

פורסם

אני רואה שעדכנו את הכתבה ב-Ynet. מקודם היה רשום שנהג הרכב הפרטי, נפצע קל, ושהרכב הפרטי סטה מסיבה לא ברורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים