עבור לתוכן

טס ליוון לסוף שבוע -יש שם דברים שמשתלם לרכוש ?

Featured Replies

פורסם

טס ליוון לסוף שבוע -יש שם דברים שמשתלם לרכוש ?

פורסם

אני בספק אם אלקטרוניקה תהיה משתלמת (בד"כ באירופה היא לא).

אלכוהול שם יחסית זול (אני מניח הודות למיסים נמוכים).

ומה הקשר לאקטואליה ותרבות?

פורסם

צלחות לצרכי ריסוק :yelclap:

פורסם

יש להם זיתים מעולים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני בספק אם אלקטרוניקה תהיה משתלמת (בד"כ באירופה היא לא).

אלכוהול שם יחסית זול (אני מניח הודות למיסים נמוכים).

יש להם זיתים מעולים :xyxthumbs:

לא אוהב אלכוהול וזיתים.

עוד רעיונות?

אולי אופניים חשמליים E-BIKE או אופניים מתקפלים איכותיים שבארץ

יקרים מאוד.

חשבתי אולי על מאכלים מיוחדים או גבינות ,אבל אני לא מבין בתחום הקולינרי.... :-\

פורסם

בגבינות זה חלומי כמובן ( זול וטוב ) שמן זית גם אפשר ושום פיל ( כן שום ענקי - טעים ומצויין )

אתה כמובן יכול לרכוש בשמים - מחירים יחסית זולים למדי , אני הייתי ממליץ לך לקנות גם בקוק אוזו , זה גם זול וגם מצויין לתת מתנה בארוחות ערב כשאתם באים לארוח - אבל זה עיניין של טעם - אני חושב שאצל האנשים שלך זה יותר בכיוון של וודקה בארוח , יתכן , על כל מקרה בקבוק אוזו מקורי זו מתנה יפה למי שצורך אלכוהל .

אולי אלקטרוניקה בלי מיסים ?

בגדים ?

מה יש עוד לקנות באמת ? הכל יש כאן ( אומנם מעט יותר יקר , אולי אייפון 4 ותמכור אותו להוא מהתרד שרוצה לנסוע לברצלונה ל 5 דקות לקנות ולחזור ? חח )

פורסם

יש שם בגדים מזוייפים מאוד בזול. :P

הרבה דולצ'ה וגבאנה, מסיבה לא ברורה.

חוץ מזה ביוון יש גם גבינות פטה, אבל אני לא חושב שהן ישרדו את הטיסה.

פורסם
  • מחבר

בגבינות זה חלומי כמובן ( זול וטוב ) שמן זית גם אפשר ושום פיל ( כן שום ענקי - טעים ומצויין )

אתה כמובן יכול לרכוש בשמים - מחירים יחסית זולים למדי , אני הייתי ממליץ לך לקנות גם בקוק אוזו , זה גם זול וגם מצויין לתת מתנה בארוחות ערב כשאתם באים לארוח - אבל זה עיניין של טעם - אני חושב שאצל האנשים שלך זה יותר בכיוון של וודקה בארוח , יתכן , על כל מקרה בקבוק אוזו מקורי זו מתנה יפה למי שצורך אלכוהל .

אולי אלקטרוניקה בלי מיסים ?

בגדים ?

מה יש עוד לקנות באמת ? הכל יש כאן ( אומנם מעט יותר יקר , אולי אייפון 4 ותמכור אותו להוא מהתרד שרוצה לנסוע לברצלונה ל 5 דקות לקנות ולחזור ? חח )

תודה על הטיפים לגבי הגבינה,השמן והשום.

ELEFHENT GARLIC ??? :lol:

אתה בטוח שכך קוראים המקומיים לשום שלהם ?

המכס בארץ יהרוג אותי.

ראיתי פעם בנתב"ג מחרימים שקית גדולה שהכילה תפוחים מובחרים ויקרים מהסוג שאין בארץ בטענה

שזה עלול להחדיר לארץ מזיקים לחקלאות.

מה גורם לך לחשוב שאני בקטע של וודקה?

אני לא סובל בכלל אלכוהול ,אפילו לא בירה ....

בבשמים אני כלל לא מבין .

מה הם הבשמים המומלצים לגבר ולאישה(בשביל לתת בתור מתנה)?

חשבתי אומנם על IPHONE 4 או SMARTPHONE מומלץ אחר מפני שמחירם בארץ בשמיים,

אבל לא בקי בנושא מלבד שחייבים

לרכוש אחד כזה שהוא פתוח לכול החברות ,קרי SIM FREE.

השאלה עד איזה סכום כדאי לרכוש אחד כזה בהתחשב בעובדה שלא תהיה שום אחריות וגם ללא עיברית?

יש שם בגדים מזוייפים מאוד בזול. :P

הרבה דולצ'ה וגבאנה, מסיבה לא ברורה.

חוץ מזה ביוון יש גם גבינות פטה, אבל אני לא חושב שהן ישרדו את הטיסה.

פטה כבשים \עזים - אחלה .

למה שלא ישרדו את הטיסה ?

הרי מדובר בטיסה קצרה יחסית.

רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.....

פורסם

אני לא ממש יודע מה משתלם לקנות ביוון (לא בירת השופינג העולמי סך הכל), אבל שתי הערות שכן שווה לציין:

1) לא כל דבר מותר להכניס לארץ, אני לא זוכר את הקטגוריות המדוייקות אבל מדובר על דברים כגון בשר טרי, צמחים מסויימים, בע"ח מסויימים וכו', כך שאם אתה מתכוון לקניות גבינה ולהביא אותה לכאן, רצוי קודם לברר שזה אפשרי וחוקי.

2) יש דבר כזה שנקרא מכס בארץ, תוכל לראות את עיקרי הדברים כאן: http://www.laisrael.net/PageDisplay.asp?Artnum=2750

נ.ב.

כל האמור לעיל נכתב מתוך הנחה שהדברים מתבצעים ע"פ החוק, מי שמתכנן להבריח דברים לארץ או לעבור במסלול הירוק בכל מקרה שלא יהיה - הדברים לא מכוונים אליו. חוץ מזה שלפחות צריך לדעת מה ההשלכות של תפיסה ע"י אנשי המכס כדי שתוכלו לעשות חישוב של כדאי או לא כדאי.

פורסם

אין שום בעיה להביא גבינה מכל סוג שהו.

לגבי פירות וירקות - אם הם לא מתים, אז יכולה להיות בעיה.

(זיתים דפוקים או פירות משומרים זה בסדר, אבל פירות טריים ושלמים עלולים להחרים).

לנו החרימו פעם זר פרחים...

פורסם

ביוון לא תמצא מציאות של אלקטרוניקה ובגדים. למרות המשבר הכלכלי במדינה, זאת מדינה שעדיין עובדת ביורו ועדיין אתה תייר ולא מכיר את המקומות הזולים.

בכל מקרה, אוכל זה הדבר היחיד שהייתי מביא משם. הוא זול נורא וטעים בטירוף. חוץ מזה תאכל שם במסעדות, לא תוכל להביא את הכל :)

פורסם

לא יודע מה לקנות, אבל ממליץ לך לחפש בגוגל על המועדונים הכי טובים שם, והחופים הכי יפים, ראיתי בכמה דירוגים (DJ MAG, ASKMEN) שאחד החופים שם ושני מועדונים נכנסו לדירוג המובילים בעולם. אסור לפספס.

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה לקנות, אבל ממליץ לך לחפש בגוגל על המועדונים הכי טובים שם, והחופים הכי יפים, ראיתי בכמה דירוגים (DJ MAG, ASKMEN) שאחד החופים שם ושני מועדונים נכנסו לדירוג המובילים בעולם. אסור לפספס.

תודה

אומנם יש טרולי גדול ודגמ"ח עם כיסים עמוקים,

אבל אני קצת חושש שעדיין יהיה לי קצת קשה להכניס פנימה איזה מועדון טוב או איזה חוף מומלץ :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים