עבור לתוכן

PES 2011- Demo , עידכון בדף 2 FIFA 11 Demo

Featured Replies

• תגובות 123
  • צפיות 21.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה!

פורסם

פפפששש הגיימפליי מעניין ומרענן שונה לגמרי מ 2010 ,הריצה והתנועות של השחקנים השתפרה סוף סוף אפשר להבקיע במספרות ,הגרפיקה לא השתנה אפילו אולי נחלשה כנראה על חשבון המשחקיות מבחנתי לטובה,שמעתי על בעיות של שריקות של השופטים בתדירות גבוהה ומוגזמת - אני לא שמתי לב למשהו חריג דווקא אהבתי אבתי ששורקים על דחיפות ועל קטנות יותר מציאותי . משהו הקטן שהפריע לי זה זווית המצלמה -כשהכדור מגיע לאזור הרחבה יש סטייה בזווית המצלמה ופחות נוחה למשחק .

ואיך לא לומר מילה טובה בשיפור השוערים - סוף סוף השוערים מתנהגים/זזים כמו שצריך וההדיפות שלהם טובות .

דמו עצמו מעצבן לאחר סיום כל משחקון צריך לחכות "שעה" עד שמסתייים הטריילר של המשחק ,מישהו יודע לבטל את זה???

תריצו עוד חוות דעת על המשחק מעניין מה הכל חושבים עליו .

פורסם

היום צריך לצאת גם הדמו של FIFA 2011.

אני מוריד את הדמו של פרו אבל איבדתי כבר תקווה, אני כבר בטוח שהוא לא יהיה מה שהוא היה פעם..

בנתיים עד שהדמו של פיפה יצא, תיראו את זה :

http://www.gamespot.com/pc/sports/fifasoccer11/video/6275681/fifa-soccer-11-arsenal-vs-chelsea-gameplay?&tag=stitialclk;gamespace#toggle_video

לקוח מתוך הגרסה למחשב.

פורסם

יאללה אני מוריד , מקווה שבאמת שיפרו את המשחקיות ולא ימאס לשחק אחרי 2 משחקים

בינתיים נתקלתי בהורדה של ה Demo Tweak אז קחו ותהנו :xyxthumbs:

http://www.upf.co.il/file/3633.html[br]פורסם בתאריך: 15.09.2010 בשעה 11:32:45

כדי לבטל את הסרטון כשהמשחק מסתיים :

היכנסו לתייקיה בא התקנתם תדמו שלכם: C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011 DEMO

עכשיו תכנסו ל-settings ואז לdisplay ושמה תסמנו v ב-disable movie playback

פורסם

הפיפא למחשב נראה אש,כאילו זה ממש כמו בקונסולות אז זה לא רואה את PES ,

אבל עד שלא ארגיש בידיים שלי לא אחליט כלום

בכל מקרה בשנים האחרונות למשחב הכי טוב היה PES ,ולקונסולות פיפא פשוט הוציאו משחק אדיר,

נקווה שהשנה נקבל אותו גם למחשב ולא עוד בוט מסריח מPS2

פורסם

תודה, רוני! אגב, זה יצא כבר שבוע שעבר.

פפפששש הגיימפליי מעניין ומרענן שונה לגמרי מ 2010 ,הריצה והתנועות של השחקנים השתפרה סוף סוף אפשר להבקיע במספרות ,הגרפיקה לא השתנה אפילו אולי נחלשה כנראה על חשבון המשחקיות מבחנתי לטובה,שמעתי על בעיות של שריקות של השופטים בתדירות גבוהה ומוגזמת - אני לא שמתי לב למשהו חריג דווקא אהבתי אבתי ששורקים על דחיפות ועל קטנות יותר מציאותי . משהו הקטן שהפריע לי זה זווית המצלמה -כשהכדור מגיע לאזור הרחבה יש סטייה בזווית המצלמה ופחות נוחה למשחק .

ואיך לא לומר מילה טובה בשיפור השוערים - סוף סוף השוערים מתנהגים/זזים כמו שצריך וההדיפות שלהם טובות .

דמו עצמו מעצבן לאחר סיום כל משחקון צריך לחכות "שעה" עד שמסתייים הטריילר של המשחק ,מישהו יודע לבטל את זה???

תריצו עוד חוות דעת על המשחק מעניין מה הכל חושבים עליו .

הם כתבו שזה עומד להיות שדרוג השנה, יותר מכל שנה.

הפיפא למחשב נראה אש,כאילו זה ממש כמו בקונסולות אז זה לא רואה את PES ,

אבל עד שלא ארגיש בידיים שלי לא אחליט כלום

בכל מקרה בשנים האחרונות למשחב הכי טוב היה PES ,ולקונסולות פיפא פשוט הוציאו משחק אדיר,

נקווה שהשנה נקבל אותו גם למחשב ולא עוד בוט מסריח מPS2

איך רואים שזה כמו בקונסולות?

פורסם

השנה FIFA למחשב עבר למנוע החדש של הקונסולות, "הוא יהיה משהו בין FIFA 2010 לבין הWORLD CUP" מפי המפתחים.

אפשר לראות בתגובה הקודמת שלי את הסירטון שלקוח מתוך הגרסה למחשב.

שיחקתי קצת בPES, ניראה שיפור מאוד מאוד משמעותי משנה שעברה, עדיין יש בעיות ובאגים, קטעים שהכדור עובר ליד שחקנים הם לא מגיבים, בעיות באנימציה, הבעיטות דיי מצחיקות ( או שפשוט עוד לא למדתי מספיק את המשחק), והדבר הכי חשוב שעדיין צריך את ה SUPER CANCEL, והתנועה של השחקנים לא חופשית.

אגב, הדמו של פיפה יצא בחנויות המובחרות. ;D

פורסם

עוד שעתיים להורדה רשמית של דמו בפיפא

http://mycountdown.org/My_Countdown/Going_Home/widget/

אני בנתיים נהנה מה PES 2011 ,ברגע שנראה את הדמו של פיפא נהיי יותר חכמים בבחירת משחק הכדורגל החדש הטוב לשנת ל 2011

בכל אופן אין לי אישית יותר מדי ציפיות לגבי פיפא לכן אני לא אוכל להתאכזב אלה רק להיות מופתע לטובה .

פורסם
  • מחבר

בקשר לפיפא בשנים האחרונות רק" עליתי" על הדשה והמשחק נמחק- נראה מה השנה.

פורסם

הדמו של הפיפא מושקע יותר והקטע שיש אפשרות להתאמן לפני המשחק מול השער גם נחמד, אבל המשחקיות אותה המשחקיות ...בעוד שבפרו כן אפשר לראות שינוי לטובה.

אהבתי את מערכת הכיוונים בפרו, לדעתי זה מוסיף המון, אפשר לשלוח את השחקנים טיפה יותר רחוק מהמגן ולהרוויח עוד אופציה בהגנה. מה שכן האנימציות של הקהל ממש על הפנים מקווה שזה יהיה בין החסרונות הבודדים למרות שמבחינתי זה לא ממש חיסרון, כל עוד המשחקיות עושה את שלה..

פורסם

שיפור ענק בפרו.

המשחק זורם הרבה יותר טוב ויש פחות שקרים ולאגים.

מבחינה גרפית לא החלטתי עדיין אם הוא יותר טוב או פחות טוב מ 2010 אבל זה לא משנה. הוא נראה מספיק טוב.

מה שמשנה בכדורגל זה הכדורגל. פחות הגרפיקה. הגרפיקה צריכה להיות שם כדי לגבות את המשחקיות הטובה.

חשבתי ש FIFA 11 ייקח אותו השנה בהליכה לפי השוואה מהדור הקודם (בקונסולות בלבד !) אבל כנראה שזה לא יהיה

כל כך פשוט כמו שחשבתי. אני ממש צריך לשבת ולנסות המון את שניהם השנה.

שניהם נראים ומרגישים טוב, אם יתרון מבחינתי לפיפא בגלל כל הקבוצות והשמות וגם בגלל הקריינות העדיפה בכמה רמות.

(* בהנחה שגם השנה ישימו בפרו את ג'ון צ'מפיון ושותפו השם ייקום דמם. עם המשפטים המאוסים שלהם.)

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה בגרפיקה. רואים בבירור שהיא שופרה.

פורסם

שופרה ?

היא הרבה פחות חדה, הפרצופים שופרו אבל זה סתם ליטושים קטנים לא משהו רציני והמושיין בלור..פשוט איום.

פורסם

התקנתי את הדמו והכל טוב אבל יש בעיה שלפני שאני מתחיל משחק רואים את המשחק ממש מוזר ולא בצבעים טובים הנה תמונה:

http://up203.siz.co.il/img2/zz42yqndka2n.jpg

אבל לאחר שאני לוחץ START המשחק נראה מדהים ואני לא מבין מה הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים