עבור לתוכן

מחפש לוח אם AM2+

Featured Replies

פורסם

הלך לי הלוח אם ואין עליו יותר אחריות. אני צריך אחר כמוהו או דומה כדי להרכיב עליו את המעבד ושאר החלקים.

הלוח הקיים: GA-M61PME-S2P כתוב עליו גם AM2+ המעבד של AMD 2.8GHZ ונראה לי חבל לקנות מחשב זול חדש ב 1300 ש"ח בעל אותם הנתונים כמו שלי אם אפשר להחליף רק את לוח האם. אין לי צורך בביצועים חזקים ובמחשב מתקדם שיעלה הרבה כסף.

אז איזה לוח אם אני צריך ויכול להשיג היום כדי להחליף את הנוכחי.

תודה

פורסם

שלום neploch, וברוך הבא לפורום.

בעקרון כל לוח בתושבת +AM2.

כדי שנוכל לוודא זאת, ספק בבקשה את הפרטים הבאים:

1. מה דגם המעבד?

2. כמו מודולי זיכרון יש לך?

את כל הפרטים תוכל למצוא בעזרת התוכנה CPU-Z.

נשמח כמובן לעזור בכל שאלה.

כמו כן, שנה בבקשה את הכותרת לכותרת עניינית על פי חוקי הפורום ותוסיף תקציב. לדוגמה, "מחפש לוח למעבד X, תקציב Y" או "מחפש לוח אם בתושבת +AM2, תקציב Y".

פורסם
  • מחבר

תודה About:blank

אני לא זוכר כל כך איזה מעבד יש לי, המחשב כרגע לא פעיל כלל כך שאני לא יכול לראות זאת דרך תוכנה ולראות פיזית מה כתוב עליו גם לא נראה לי אפשרי.

על איזה זיכרון אתה מדבר על סלוטים שך DDR2? יש שני סלוטים. אני יודע שמה שיושב בהם זה 1GIGA של CORSAIR במהירות של 675MHZ.

או שאתה שואל על CD ן HDD? אז יש לי CD R/W ושני HDD, אחד IDE ואחד SATA

אני לא יודע כמה זה אמור לעלות. חלק מהאנשים (חנויות וטכנאים) ששאלתי ענו לי שאפשר רק לקנות מחשב חדש והאחרים אמרו שלוח אם יעלה לי בין 260 ל 490 ש"ח

שוב, אני לא מחפש את שיא הביצועים מאידך לאו דווקא את הזבל הזול ביותר. השימוש העיקרי - אינטרנט וסרטים של ילדים (הגדול בן 6).

שוב תודה

פורסם

הבנתי. בעקרון אם החומרה שברשותך עונה על צרכיך ממש אין צורך לקנות חומרה חדשה ועדיף להחליף את הרכיב התקול. כל זה נכון למעט מקרה בו גם ככה תכננת להחליף חומרה בחודשים הקרובים ואז אולי כדאי לשקול את הקדמת ההחלפה.

הלוח GA-MA74GM-S2 זול ומשתלם מאוד.

מכיל 6 חיבורי SATA אם מספר חיבורים יחסית גדול (בהשוואה ללוחות בטווח המחיר הזה) חשוב לך.

עוד אפשרות תהיה GA-MA78LM-S2 שגם הוא לוח משתלם מאוד. מכיל רק 4 חיבורי SATA.

אני נותן שתי אפשרויות במקרה שאחד מהם אינו זמין במלאי, כדי שתהיה לך חלופה. אין ממש הבדלים מהותיים ביניהם למעט מספר חיבורי ה-SATA.

אם אתה משתמש בשבב הגראפי המובנה בלוח אם הנוכחי שברשותך, אז בשני הלוחות הנ"ל השבב הגראפי אפילו קצת טוב יותר וגם קיים חיבור דיגיטאלי מסוג DVI.

פורסם
  • מחבר

זה נראה לי מתאים (עם כי אני לא מומחה גדול בזה) אני גם רואה, שאצל MA74GM-S2 יש בעיה של Hyper Transport Bus - הוא מוריד מהירות ל2000 MT/s כאשר אצל GA-MA78LM-S2 עניין זה בסדר 5200/2000 MT/s (או שגם את זה לא הבנתי?)

השאלה העיקרית איפה ואיך להשיג את זה ולידע כללי - כמה הם עולים

פורסם

עניין ה-Hyper Transport הוא לא בעיה, אתה יכול להתעלם מזה כי ציינת שאין לך כוונה לשדרג את החומרה בקרוב.

יחד עם זאת, הייתי ממליץ קצת יותר על ה-GA-MA78LM-S2 בתנאי ש-4 חיבורי SATA מספיקים לך.

תוכל לקנות אותם ברשת או בחנות פיסית באזורך אם אתה מעדיף.

לדוגמה,

GA-MA74GM-S2

GA-MA78LM-S2

אם יש לך דרישות אחרות מהלוח כמו כמות מסוימת של חיבורי SATA, אם אתה מתכוון לשדרג לאחד המעבדים מהדור הנוכחי של AMD בעתיד של החודשים הקרובים ציין זאת ואז אולי יהיה משתלם יותר לבחור בלוח קצת יקר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים