פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים כי אני יודע שיש ארצות שבונים בתים מעץ או שילוב של עץ עם חיפוי מלט. זה גם יותר זול וגם מהיר מאוד לבניה. מכירים סוגים נוספים של בניה?
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים יש בניה מאבן חול - זה חול דחוס - יש בית אחד כזה בנגביש כמובן את הבניה בעץ - יקר למדיי בארץ מידברית יש אוהלים - מצויין בארץ כמו שלנו - בעייתי בתחושת פחד ששוררת פויש את הבניה הקלה - פיסות של קלקר מצופות מתכת - רוב המחסני קירור בנויים כך , כמו כן רוב תוספות הבניה בבניה רוויה - מחסנים רבים וגם דירות חדר וקרוילות למינהן יש את הבניה המצויינת בסיגנון אירני / פרסי שזה בית עשוי מאדמה שמוכנסת לתוך שרוולים פלסטיק ומוצבת בצורת סליל ליצור מעיין איגלו - בניה מעולה ויפיפיה .יש סיגנון בניה אקולוגי נוסף - בניה מקש - לעיתים מחופה בטין/מלט וכו - מעולה .
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים יש בניה מאבן חול - זה חול דחוס - יש בית אחד כזה בנגביש כמובן את הבניה בעץ - יקר למדיי בארץ מידברית יש אוהלים - מצויין בארץ כמו שלנו - בעייתי בתחושת פחד ששוררת פויש את הבניה הקלה - פיסות של קלקר מצופות מתכת - רוב המחסני קירור בנויים כך , כמו כן רוב תוספות הבניה בבניה רוויה - מחסנים רבים וגם דירות חדר וקרוילות למינהן יש את הבניה המצויינת בסיגנון אירני / פרסי שזה בית עשוי מאדמה שמוכנסת לתוך שרוולים פלסטיק ומוצבת בצורת סליל ליצור מעיין איגלו - בניה מעולה ויפיפיה .יש סיגנון בניה אקולוגי נוסף - בניה מקש - לעיתים מחופה בטין/מלט וכו - מעולה .WTF?
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים לדעתי בארץ לא בונים מעץ כי יש כאן אחוזי לחות רבים, וזה הורס את העץ.לא בונים בארץ מעץ כי אין עץ. ישראל נמצאת על גבול המדבר ויש כאן מלחמה נמשכת במידבור. אחוז מאוד גבוה מהיערות בארץ נטועים בידי אדם, זוכר מה הייתה עושה כל ט"ו בשבט ביסודי? נכון, נטיעות! אז אחרי שכך כל הרבה אנשים טרחו במשך כל כך הרבה שנים שיהיה פה קצת עצים, לא הולכים לכרות אותם לצורך מגורים.
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים אי חולה על בתים מעץ, חלום חיי לגור בבית כזה.לפי דעתי זה אחד הדברים היפים ביותר.
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים אי חולה על בתים מעץ, חלום חיי לגור בבית כזה.לפי דעתי זה אחד הדברים היפים ביותר.תגיד דרך אגב פרבר טיפוסי בארה"ב עולה בסביבות כמה?כלומר באיזור נחמד
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים חחח איזה שאלה לא קשורה כזאת..אממ לא יודע להגיד לך, כל אזור הוא שונה וכל מדינה היא שונה.אני לא גרתי בפרבר שם.אבל תבדוק באינטרנט..
פורסם 2010 בספטמבר 1415 שנים חחח איזה שאלה לא קשורה כזאת..אממ לא יודע להגיד לך, כל אזור הוא שונה וכל מדינה היא שונה.אני לא גרתי בפרבר שם.אבל תבדוק באינטרנט..מממממממממ,אני שוקל פשוט לעבור לארה"ב לתקופה של שנתיים אז חשבתי אולי יותר זול שם.אני אבדוק באמת באינטרנט.
פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים יש את הבניה טרומית שזה לוחות בטון ומרכיבים את הבית כמו לגווקראתי פעם על חברה שבונה בתים מעץ אז נראלי שזה כן קיים וזה לא יותר יקר (אולי אפילו יותר זול)הקטע שצריך לטפל בעץ כל כמה שנים (5-10) אבל גם ככה בלוקים צריך מידי פעם לצבוע ולסדר אם יש פיצוצים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.