עבור לתוכן

אחריות לנובו

Featured Replies

פורסם

רכשתי בארה"ב לנובו עם אחריות בנלאומית דגם SL410

עליו היתה מותקנת מערכת הפעלה 7 64 BIT

לפני כמה ימים ניסיתי להחזיר להגדרות יצרן והיתה תקלה באמצע ואי אפשר להחזיר אותו להגדרות יצרן ומשום מה המחיצה הנסתרת של ההגדרות יצרן גם גם נעלמה/התקלקלה.

בלנובו אומרים לי שאם אני רוצה זה יעלה לי 180 שקל למרות שיש לי אחריות כי הם מכסים רק חומרה ולא תוכנה באחריות.

התקשרתי למייקרוסופט והם אמרו לי שזה באחריות לנובו...

אין לי בעיה להתקין לבד את הוינדוז...

איך אני משיג את המערכת ההפעלה מחדש? האם אני אמור לרכוש אחת חדשה ?

פורסם

אני מאמין שמי שדיברת איתם זה שירות IBM (שנותנים אחריות למרבית מוצרי לנובו בישראל).

זה נכון שהם לא מכסים תוכנה. עם זאת, לפי התיאור שלך, קרתה תקלה באמצע פעולת שחזור לגיטימית שניסית לעשות, ולא פעולה בזדון (למשל - אם מחקת את מחיצת השחזור).

לדעתי, שווה להתעקש ולהסביר להם שהתקלה קרתה שלא באשמתך, כך שלמעשה לא מימשת את זכותך לשחזור הגדרות יצרן. לדעתי עם מספיק התעקשות, הם יסכימו לעשות את השחזור ללא עלות (אולי אחרי שיפנו לקבל אישור לכך מלנובו העולמית).

לאחר שמערכת ההפעלה תשוחזר להגדרות יצרן, תוכל ליצור באמצעות הrescue & recovery סט של דיסקי שחזור, ומאותו רגע תוכל לשחזר להגדרות יצרן גם אם יקרה נזק כלשהו למחיצה החבויה.

במקרה הגרוע שלא יסכימו, אתה תמיד יכול להשיג דיסק OEM של Win7 X64 ולהתקין אותו. הרישיון שיש לך למערכת ההפעלה טמון במפתח שמודפס על מדבקה על המחשב (אאל"ט, מתחת לסוללה), והמפתח הזה אמור לעבוד עם דיסק OEM.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה... כבר ניסיתי והם מתעקשים....

איך משיגים את הדיסק OEM

פורסם

תוריד מהאינטרנט.

תברר גם כמה הם רוצים בשביל לספק לך את דיסקי השחזור כדי שתעשה זאת בעצמך. הייתה תקופה שזה היה חינם באחריות, אח"כ שינו את זה, ויכול להיות שזה משתנה בחזרה (על סמך משהו שקראתי בפורומים של לנובו), אבל לא בטוח.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם IBM הם אומרים שזה עולה 140 שקל אבל זה לא דרכם ...

כנראה התכוונו למיקרוסופט...

אני אנסה מחר לדבר עם מייקרוסופט... עובדים עד 6 בערב :-\

נ.ב אם יש לך קישור להורדה של מערכת הפעלה OEM אשמח

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים