עבור לתוכן

תיקון מחשב נייד באופן עצמאי, מה צריך? מה מומלץ?

Featured Replies

פורסם

אם מישהו זוכר נשבר לי הציר של המסך במחשב הנייד וזאת מסתבר בעיה נפוצה בסידרה הזאת, מצאתי חלק מקורי באמאזון והזמנתי, 30$, ורוצה להחליף את החלק בעצמי, ולעבוד לפי הסרביס מנואל של המחשב, מה צריך בשביל זה? מה מומלץ בשביל זה? :)

פורסם

לא הבנתי את השאלה - מה צריך/מומלץ?

יש לך את מדריך התחזוקה? תעבוד לפיו. סביר להניח שתצטרך מברג או אולי כמה (אני בד"כ עובד עם מברגי שעון).

פורסם
  • מחבר

רציתי המלצה למברג טוב שאולי מיועד לעבודה הזאת, אולי משהו שפורק חשמל סטטי בצורה כלשהי על מנת לא להרוס חלקי מחשב.

ואולי עוד דברים שאצטרך ואתם יודעים מהניסיון.

פורסם

גע בחתיכת מתכת לפני שאתה מתחיל להתעסק עם העניינים, ברז, תריס, מארז מחשב, מה שבא לך והנה אתה פרוק.

פורסם

חפש בגוגל, בטוח שתמצא סירטונים כמו שאני מצאתי איך להחליף מסך לנייד.

פורסם

כמה עצות טובות .:

בלי לחץ .

תרשום , תתעד תצלם כל חלק ולא בורג מכסה וכו . לדעתי כדי לפרק ציר מסך צריך לפרק כמעט לגמרי את כל המחשב

אין דבר כזה בכוח . לפעמים יש קליפסים בפלסטיק עצמו .וצריכים לדעת בדיוק איפה ללחוץ כדי לשחרר בלי לשבור .

איזה דגם מדובר ?

פורסם
  • מחבר

מדובר על SL400, אני רק לא מבין משהו אחד במנואל, על מנת לפרק מסך מהמחשב יש צורך לפרק חלק מהרכיבים במחשב, את זה אני מבין, על מנת לשחרר חלק מהכבלים, אבל על מנת לפרק את ציר המסך שיושבת צמוד למסך עצמו צריך לפרק רכיבים נוספים במחשב עצמו, מישהו יכול להסביר?

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/migr-69929.html

פורסם

המדריכים של לנובו מראים את הדרך הכי מלאה, נכונה ובטוחה לבצע החלפה של רכיבים, אבל בפירוש יש מצבים שאפשר לקצר תהליכים. עיינתי בזה בזמנו, ואני כמעט בטוח שעל מנת להחליף רק את הציר לא תצטרך לפרק את כל הדברים שהם מציינים שם.

פורסם
  • מחבר

אני בכל מקרה אצטרך לפרק את המסך ממקומו... נקווה לטוב :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים