פורסם 2002 במרץ 523 שנים כבר התקנתי את הXP כמה וכמה פעמים (אני מפרמט את המחשב פעם בחודש בערך )והכל היה בסדר עד שחבר שלי הביא אליי את ההארד דיסק שלו שהיה ב NTFSובוינדווס 98 באותו הזמן שהיה במחשב שלי (זה היה אחרי שפירמטטי אותו-והתקנתי 98 בשביל להתקין על ה 98 XP)וזה התקין ל במחשב משהו של ה NTFS בשביל לקרוא את ההארד דיסק (אני אפילו לא יודע מה זה התקין כי זה התקין את זה לבד- בלי אישור)ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין את ה XP אחרי שזה מסיים את הבדיקות של המחשב ועושה ריסט בשביל להתחיל להתקין הוא רושם לי שיש בעיה בקובץ ntdll.dllושהוא לא יכול להמשיך את ההתקנהניסיתי לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין את הכל מחדש אבל הזה ממשיך לרשום לי את אותה ההודעת שגיאה מה אני יכול לעשות ???בתודה מראשרועי
פורסם 2002 במרץ 623 שנים איך פירמטת את הדיסק?אין לך אפשרות לפרמט דיסק של NTFS דרך דיסקט האיתחול של Win98...!תשתמש ב FDISK, תמחק את ה NTFS, צור FAT32 ותתקין מחדש....
פורסם 2002 במרץ 623 שנים תנסה להתקין מהדיסק הקשיח תעתיק לשם את כול ספריית i386 ,דבר שני יכול להיות שדיסק ההתקנה פשוט מלא שריטות והקובץ הנ"ל לאלא מועתק כמו שצריך תנסה להשיג דיסק אחר של xp .
פורסם 2002 במרץ 623 שנים גם לי הייתה איזו הודעת שגיאה בהתקנה של האקס פי, ניסיתי מדיסק אחר והכל הלך חלק, וחוץ מזה אם אתה מפרמט כל חודש לא יהיה יותר יעיל אם פשוט תתקין הכל ותשתמש בגוסט לפעם הבאה?? ???
פורסם 2002 במרץ 623 שנים את XP ממש מיותר לפרמט פעם בחודש. דוקא מאז שאני משתמש ב-XP אין יותר קריסות במחשב, הכל עובד יציב וטוב (טפו טפו) ואני לא רואה שום סיבה לפרמט עד שלא יהיו עידכוני דרייברים משמעותיים למערכת שלי.
פורסם 2002 במרץ 623 שנים את XP ממש מיותר לפרמט פעם בחודש. דוקא מאז שאני משתמש ב-XP אין יותר קריסות במחשב, הכל עובד יציב וטוב (טפו טפו) ואני לא רואה שום סיבה לפרמט עד שלא יהיו עידכוני דרייברים משמעותיים למערכת שלי. יש סיבות... לא בגלל חוסר יציבות, גם לי מרגע המעבר לXP לפני כשנה לא התרחשה ולו קריסה אחת. פשוט כל מיני הגדרות "כור" משתנות ולא ניתן להפוך את הגלגל... ולי, כל פיפס כזה ממש מעצבן.
פורסם 2002 במרץ 623 שנים מחבר כשהיה לי XP לא פירמטתי את המחשב !!!! :AR15: :AR15: :AR15:הכל היה בסדר עד שחבר שלי הביא לי את ההארד דיסק שלו - וזה לא הפך את ההארד דיסק שלי ל NTFS זה פשוט התקין את ההארד דיסק שלוואני מפרמט דרך הדיסק איתחול של ה וינ98אני אנסה למצוא דיסק אחר של XP ונראה אני מקווה שזה הדיסק ............. :-/ :-/ :-/(ואני לא צריך להישתמש בגוסט - בגלל שיש לי 2 הארדיסקים של 20 ואני פשוט מעתיק את מה שאני צריך להארד דיסק השני ופמרט את הראשון :lsvader: )
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים קודם כול צריך לפרמט הארד דיסק נוכחי בdosformat c: /uתוספת /u מונעת שיחזור של הארד דיסקואי אפשר למחוק את הארד דיסק דרך fdiskכי זה לא יכול למחוק מסיבות ביטחוניות!תשתמש בpartion magic
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.