עבור לתוכן

מערכת סטראו בתקציב של 1500 ש"ח

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

hehe...

אני יודע שהם עולים 800. אפילו פירסמתי לינק לתמונה באחד הת'רדים...וגם ציינתי את מחירם הזול.

ההערה שלי הייתה בהקשר למה שנמסיס אמר: "אבל עד טווח מחירים של 2000-2500 ש"ח, לא שמעתי שום דבר שמצא חן בעיני יותר."

פורסם

פותח התראד נתן תקציב של 1500ש"ח , ואתם מדברים על רמקולים שעולים כ2000 ש"ח +

האופציות שעומדות בפניו הם:

1. לקנות מגבר סטריאו (יש ישנים של פיוניר, ממש טובים), ושניי רמקולים מדפיים של infinity primus100

2. רק אם אתה צריך קומפקט דיסק (ואוליי גם קלטות :-X ) אז איזו מערכת סטריאו מתוצרת סמסונג max-945 או max-945d ומניסיון היו מערכות מאוד טובות. (מקווה שתמצא כאלו היום) , או מערכת של SHARP שגם הן מערכות טובות , עדיף CD-K2000 ומעלה (ספק גם אם תמצא כאלו היום).

פורסם

יש לי חבר שיש לו מערכת סטריאו . המערכת סטריאו שלו עלתה לו 2800 שקל (מחיר רגיל - משהו כמו 3300 שקל...) . ואני חייב לציין שהמערכת שלו מעולה - לפי הנתונים היא צריכה לתת מאה ועשר RMS והאמת אין לי מושג אם היא נותנת למרות שנראה לי שכן . גם בווליום הכי גבוה אין עיוותים ואין כלום . באמת מערכת מעולה . והיא נראית טוב , ממש טוב . אבל...לעומת הרמקולים הקטנים העלובים שלי (זה מה שהוא אמר...) המערכת שלו לא שווה הרבה . שתבינו , רמקולים של מחשב-1600 שקל עושים את העבודה של מערכת סטריאו שעלתה 2800 שקל (ועוד בהנחה) גם מבחינת סרטים ומשחקים (4.1 וסאבופר מאיים) , גם מבחינת ווליום (110 מול 400) , וגם מבחינת מחיר .

והמסקנה להיום היא : זה לא שאין מערכות סטריאו טובות , דווקא יש אבל הן פשוט לא כדאיות לקנייה כי במחיר שלהן אתה תוכל למצוא משהו יותר טוב .

פורסם

יש לי חבר שיש לו מערכת סטריאו . המערכת סטריאו שלו עלתה לו 2800 שקל (מחיר רגיל - משהו כמו 3300 שקל...) . ואני חייב לציין שהמערכת שלו מעולה - לפי הנתונים היא צריכה לתת מאה ועשר RMS והאמת אין לי מושג אם היא נותנת למרות שנראה לי שכן . גם בווליום הכי גבוה אין עיוותים ואין כלום . באמת מערכת מעולה . והיא נראית טוב , ממש טוב . אבל...לעומת הרמקולים הקטנים העלובים שלי (זה מה שהוא אמר...) המערכת שלו לא שווה הרבה . שתבינו , רמקולים של מחשב-1600 שקל עושים את העבודה של מערכת סטריאו שעלתה 2800 שקל (ועוד בהנחה) גם מבחינת סרטים ומשחקים (4.1 וסאבופר מאיים) , גם מבחינת ווליום (110 מול 400) , וגם מבחינת מחיר .

והמסקנה להיום היא : זה לא שאין מערכות סטריאו טובות , דווקא יש אבל הן פשוט לא כדאיות לקנייה כי במחיר שלהן אתה תוכל למצוא משהו יותר טוב .

1. נתונים כמו וואטים לא אומרים כלום !

2. מבטיח לך שיש עיוותים, גם ככה הצליל שמופק מהרמקולים האלו (אם ניתן לקרוא להם רמקולים) הוא עלוב, אז עוד בווליומים גבוהים ?!

3. נראית טוב ?! מראה הוא בד"כ לא שיקול, לא שלי לפחות (ולא של עוד רבים אחרים שאני מכיר)

4. לקנות מערכת מיני ב-2800 זו זריקת כסף לשווא...

פורסם

OR007: ההודעה שלך כל כך מטומטמת עד שאני כבר לא מתייחס אליה!

ברור שהדברים שלך בכללי הם נכונים (לגביי העוצמה שמוצהרת על הרמקול) אבל!! אתה לא יודע אפילו על איזו מערכת הוא מדבר בכלל (ואל תגיד לי מה שזה לא יהיה זה זבל)

פורסם

אני מניח שזו עוד אחת מאותן מערכות המיני המוכרות לכולנו, ואם אמרת שרמקולים ב-1600 למחשב יעשו את אותה העבודה

אז הרי שברור שהרבה הם לא שווים, כי רמקולים של מחשב (ובטח שלא ב-1600 שקל) לא יצליחו להתחרות ברמקולים

אמיתיים.

פורסם

הנה שתי המלצות רלוונטיות לתקציב:

מגברים משולבים מיד-שניה:

Rotel RA-931MkII

NAD C300

רמקולים מיד-שניה:

Mordaunt-Short 902

פורסם

קצת עברנו את התקציב של פותח התד'רד...

פורסם

כמו שאמרתי בהתחלה ::)

פורסם

בהצעה הקודמת שלו לגבי המוניטור אודיו + הרוטל עברנו,

אבל בזוג Kef קודה, ומגבר סטריאו יד שנייה (עד 700 שקל) לא עברנו, ותאמין לי שניתן למצוא מגברים/רסיברים סטריאו יד שנייה במחיר הזה.

בכל אופן, תמיד אפשר לחסוך עוד ולהשקיע (עדיף להשקיע קצת יותר ולהיות מרוצים לאורך זמן מאשר להיות מאוכזבים לאחר תקופה קצרה)

פורסם

קודם נחכה לדעתו של פותח התראד על ההצעות.

פורסם

רגע, רגע, אני מפספס כאן משהו?

כל ההצעות האחרונות כללו מגבר וזוג רמקולים. שני המגברים שציינתי נימכרים (אין חדש, אלו דגמים שייצורם הופסק מזמן) בכמה מאות שקלים, לא יותר. רמקול כמו ה 902 גם כן יעלה סכום דומה מיד-שניה = 1,500 ש"ח ביחד.

עכשיו כשאני חושב על זה, גם Tannoy MX1/2 הם מציאה נאה ויהיו שילוב טוב עם אחד ממגברי הסטריאו שציינתי...

פורסם

אבל שוק היד השנייה הוא שוק של הזדמנויות שלא פועל על סטוק, מה הסיכוי באמת למצוא את מה שאתה מחפש ?

פורסם

תמורת 2,400 ש"ח אפשר לרכוש את הSystem Audio SA205 ואני מהמר כמעט בלב שלם שהם מורידים את הKEF הללו לבירכיים.

לא שמעתי אותם, אבל ייתכן מאוד :)

בכל אופן, קח בחשבון את מחירם לעומת הקף.

בכל אופן, כשיהיה לי קצת כסף פנוי (מה שיכול לקרות תוך זמן קצר יותר ממה שחשבתי - עקב משרת יעוץ שנפלה עלי בנוסף לעבודה הרגילה), אני כבר אתחיל לחשוב על משהו קצת יותר רציני...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים