פורסם 2010 בספטמבר 1515 שנים שניצל תנסה את זה לפירה:פירה כמו שאתה מכין עכשיו עם פטרוזיליה ושום כתוש (ויחסית הרבה, שיהיה טעם די דומיננטי) והרבה הרבה חמאה. יוצא אדיר.ואישית אני ממש לא אוהב קוקוס אבל השילוב שלו נשמע מעניין.אור, כן חלה של שבת זה אדיר אני יודע. תמיד אני משתמש בשאריות הלחם של שבת לטוסטים (אבל רק בחורף לא יודע קיק כזה).מי שרוצה לדעת לגבי מילקשייקים: ממרח תמרים זה הרבה יותר טוב מתמרים רגילים. אבל תוסיפו על זה ענבים.
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים ממצאי הסקר מטרידים ביותר. :-\לא הרבה יותר קל והגיוני לשלם למישו אחר, שאין לו משו יותר טוב בחיים לעשות, מלבד להכין אוכל, להכין לכם אוכל?... השתלטות על העולם דורשת יותר מדי התעסקות מבחינתי בכדי שאפנה קצת זמן להכין לעצמי את האוכל.
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים לחסר החיים הזה אין אף סיבה להכין לך אוכל שיספק את הטעם הספציפי שלך. עדיף להכין לבד.חוצמזה ששניצל של מאמא-עוף זה פיכסולוגיה.
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים לחסר החיים הזה אין אף סיבה להכין לך אוכל שיספק את הטעם הספציפי שלך. עדיף להכין לבד.חוצמזה ששניצל של מאמא-עוף זה פיכסולוגיה.האמת צודק...אין על שניצל שמכינים בבית !
פורסם 2010 בספטמבר 1615 שנים מחבר ממצאי הסקר מטרידים ביותר. :-\לא הרבה יותר קל והגיוני לשלם למישו אחר, שאין לו משו יותר טוב בחיים לעשות, מלבד להכין אוכל, להכין לכם אוכל?... השתלטות על העולם דורשת יותר מדי התעסקות מבחינתי בכדי שאפנה קצת זמן להכין לעצמי את האוכל.לך תדע באמת, עד כמה מכון המחקר הזה אמין...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.