עבור לתוכן

החלפתי כרטיס מסך ועדיין יש אותה בעייה

Featured Replies

פורסם

זה אותו ת'רד של "בעיות מאז התקנת אומגה (אפילו אחרי פירמוט)" פשוט יש עדכונים אז שיניתי כותרת (לא רציתי לפתוח סתם ת'רד חדש)

אתם יכולים לרדת ישר לאחרי התמונה ששמתי השארתי את השאר רק בתור חומר רקע

שלום כמו שסיפרתי כבר לחלק ממכם (במפגש וב ICQ) התקנתי אומגה ל Nvidia על המחשב שלי ושום דבר שדורש DirectX לא עבד יותר

הסרתי אומגה הסרתי והתקנתי דרייברים מחדש התקנתי מחדש DX9 שום דבר לא עזר (אפילו לראות קבצי וידאו לא יכולתי)

כשיצאו ה ForceWare החדשים של Nvidia התקנתי אותם ופתאום יכולתי לראות וידאו ולשחק ב Icy Tower שגם זה לא עלה קודם אבל...

3DMark 2001 עלה אבל לא הוצג המסך טעינה בין המבחנים וחצי מהטקסטורות לא הוצגו

אחרי מיליון דברים הגעתי להחלטה לפרמט התקנתי היום XP ולהפתעתי לא יכולתי להריץ Icy Tower בדיוק אותה בעייה כמו קודם

(הוא נפתח בתוך חלון שחור בלי כלום ואי אפשר לשים אותו על מסך מלא)

התקנתי ForceWare ואז שוב פעם Icy Tower עולה בלי בעייה

התקנתי Max Payne 2 המשחק עולה יש את כל הסאונד אני יכול לשמוע כשאני עובר על בתפריטים אבל המסך שחור

אני יודע שזה נשמע כמו בעיית חומרה לפי זה שזה נמשך אחרי פירמוט אבל עובדה שדרייברים חדשים פתרו חלק מהבעייה

אולי אני צריך לעדכן ביוס של הכרטיס אבל לא מצאתי באתר של היצרן (אולי האומגה עשו שם משהו)

נ.ב. הכרטיס הוא GeForce 4 Ti 4600 VIVO של MSI

פורסם

אחי זה אולי משונה אבל נראה לי שה 3Dmark די דפוק !!! גם לי הוא לא הפעיל כמה דברים וכל המשחקים עובדים יופי יופי !!@!@

אז אל תשלול את האפשרות הזאת :)

פורסם
  • מחבר

זה כניראה לא זה כי גם Max Payne 2 לא עובד אני אבל אבדוק עוד איזה משחק ואני אודיע תוצאות

(3DMark 2001 מבוסס על המנוע של Max Payne 1 אני לא יודע עד כמה MP 2 מבוסס על אותו מנוע אולי זה באמת בעייה ספציפית כרגע)

עריכה בדקתי את No one live forever 1 שמבוסס על מנוע עצמאי ולא קשור ל MP והוא עולה אבל איזה חצי מהטקסטורות לא מוצגות

פורסם

מהרגע הראשון שהתקנת אומגה שום דבר לא פעל או שזה קרה במשך הזמן?

נסה לחפש מידע דומה בפורומים והתמיכה של האומגה

פורסם
  • מחבר

זה מהרגע הראשון שהתקנתי לא ראיתי שום דבר דומה ב Driverhaven שזה הפורום שהאתר של אומגה מקשר אליו

לעומת זאת יש עדכון קל:

בהתחלה (לפני ששמתי FORCEWARE) הורדתי את הכרטיס ל AGP2X בשביל לראות עם זה יעזור ושום דבר

ואז כששמתי את הדרייברים החדשים אז שכחתי להחזיר ולבדוק אחרי יאוש טוטאלי הורדתי ל AGP1X ופתאום ראיתי שעוד יותר טקסטורות חסרות

אז העלתי לAGP4X (המאקסימום שאפשרי במפרט שלי) והכל מוצג אבל עכשיו פשוט כל הדברים קופצים במהירות עצבנית ממקום למקום

זה לא קורה ב WINDOWS עצמו אלא רק במשחקים ומה שמוזר שלמשל זה קורה בתפריט של NOLF אבל הדמות של קייט שעומדת בצד מוצגת עכשיו כמו שצריך בלי שום בעייה איתה

לפני זה היא הייתה הדבר ביחיד שאפשר היה לראות אבל לא הוצגו הטקסטורות של האקדח והמשקפי שמש שלה

פורסם

סלח לי אם אפלוט כמה שטויות - אבל HERE GOES:

האם יש סיכוי ש הOMEGA שינה לך את מהירות הזיכרון/מעבד הגרפי - באופן תמידי?

היינו - שהשינוי לא מתבצע עם העלאת ה OS - אלא קבוע בכרטיס?

- והסרת ה DRIVER - או עדכון לא נכון - או מעבר לOS חדש ללא נגיעה והתערבות חוזרת בכרטיס?

( אני שואל זאת עקב התעסקות עם VOODOO3 ו GEFORCE2 מלפני כמה שנים שעברו שינויים ב BIOS - וגרמו לאותם דברים בדיוק - CORRUPTED TEXTURES ושאר שטויות... - והכל חזר לקדמותו - עם עדכון הBIOS חזרה - באחד, ושינוי ה OC באופן תמידי ב R-TUNER... בשני )

כמו כן - האם ביצעת OC למיניהם?

בכרטיס מסך/בAGP VOLTAGE / כללית באיזשהו פרט ב BOARD?

האם כשאתה מתקין את כ. המסך הזה - כל בדיקות DX9/10 עוברות נורמלי ( DXDIAG מה RUN )

האם מנהל ההתקנים של NVIDIA ( לא החדש - אלא 45.X ) מותקן ומדווח על איזו שהיא בעייה?

בכל אופן - חזור עם פרטים נוספים אם ניתן...

( ואל תתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA אלא את ה 45... )

MEK

פורסם
  • מחבר

DXDIAG עובד לגמרי

אין שום OC על המחשב שלי

בדקתי אם זה הביוס של הלוח אם (לוח ג'יגה-בייט אז פשוט עשיתי בוט מהביוס ספייר)

אני חושב שיכול להיות שזה הביוס של הכרטיס כמו שכתבתי כבר בהודעה הראשונה פשוט לא מצאתי אחד להתקין

ה 45 של NVIDIA לא מראה שום תמונה בכלל אפילו לא Directdraw שלא נדבר על Direct3d ה 50 מראה Directdraw

ומה שגיליתי בדיוק לפני שיצאתי היום לעבודה (התקנתי דרייברים של MSI בשביל לראות מה הם אומרים):

בדרייברים של MSI יש אפשרות OC הסתכלתי בשביל באמת לראות אם יש שם משהו מוזר וקיבלתי את התמונה הבאה שבעצם אומרת שאין לדרייבר מושג באיזה מהירות הכרטיס עובד במצב 3D

אם מישהו יכול להביא לי קישור לביוס מתאים אני נורא אשמח ואם לא אז המלצות לתוכנות שאולי ידעו לשנות את ה 3Dclock (ניסיתי GeForce Tweak Utility ו Riva Tuner)

פורסם
  • מחבר

לאחר כל זה החלטתי לנסות להחליף כרטיס מסך דיברתי עם כריס (TheTool) שיש לו Radeon 9000 וכמובן נורא שמח על הזדמנות לקבל Ti 4600 חינם והחלפנו

הכרטיס שלי עובד אצלו בלי בעייה לעומת זאת הבעייה ממשיכה אצלי ושמתי לב שהיא מתגברת עם הזמן (עכשיו גם יש בעיות בתצוגת WINDOWS)

האפשרויות שאני חושב עליהן זה שפשוט הלוח שלי נופח את נשמתו

או לחילופין בעייה עם הספק הגנרי שלי

זה לא הזכרונות כי עשיתי להם DownClocking ל 100 MHZ במקום 133 והמצב לא השתפר

למרות שכבר שללתי אפשרות של בעייה בביוס של הלוח (מעבר לספייר) עדכנתי ביוס וגם איפסתי אותו ע"י הוצאת סוללה

יש למישהו רעיונות לפני שאני אקנה לוח ואני אגלה שבכל זאת נשארת לי הבעייה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים